Autor |
Poruka |
crna ruka Ukupno postova: 168 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol: Nebitno
|
Čak i Đapić zna prepoznati manje zlo. |
|
|
|
|
|
JuraIzBunara Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
Ma to ti je sasvim prihvatljivo na lokalnoj razini gdje se odlučuje o cijeni vrtića i komunalnih doprinosa. Ne donosi gradonačelnik odluke o bilateralnim odnosima sa Srbijom Kad smo već kod komunale, je li istinita priča da je nastala totalna panika u gradskim službama ako Bubalo ne bude gradonačelnik i da su već počeli tražiti plan B. Navodno da HDSSB planira uzeti Bilje pa Unikomovci, a osobito oni koji baš ne rade a primaju plaću, planiraju prelazak u biljsko Komunalno poduzeće :DDD Hoće li se tako i ostali preliti po općinama diljem OBŽ u kojima je HDSSB na vlasi? Pa sve u krugu 80 km je OK :DDD |
|
|
|
|
|
zeko-peko Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
Čuo sam za to, a i sam radim u Unikomu i znam za dvojicu kolega kojima je rečeno da je sigurno da prelaze u Komunalno Bilje ako HDSSB izgubi izbore u Osijeku, a dobije u Bilju, no pitam se što će biti s nama ostalima. Uvjeren sam da i ostali znaju za to, no da se ne usude tako što spominjati. |
|
|
|
|
|
mapatil Ukupno postova: 254 Spol: Nebitno
|
Ni najmanje ne volim dapica ali pokazao je hsp-u da su se doveli u poziciju da su nitko i nista bez njega. Zalosno za njih |
|
_________________ Vilenjak je želio saznati tko sam. Dobio je ponudu da se nađemo i upoznamo.
Vilenjak se tada ukakio i odbio upoznavanje! |
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mapatil je napisao/la: ›
Ni najmanje ne volim dapica ali pokazao je hsp-u da su se doveli u poziciju da su nitko i nista bez njega. Zalosno za njih
|
Slušam onog srba juče povodom rođenja a.starčevića, pa čovjek je toliko pukao da mu ni tablete nebi pomogle. potukao ih đapić do nogu, da ima obraza, dao bi ostavku i adio.
zeko-peko je napisao/la: ›
Čuo sam za to, a i sam radim u Unikomu i znam za dvojicu kolega kojima je rečeno da je sigurno da prelaze u Komunalno Bilje ako HDSSB izgubi izbore u Osijeku, a dobije u Bilju, no pitam se što će biti s nama ostalima. Uvjeren sam da i ostali znaju za to, no da se ne usude tako što spominjati.
|
Ako bubi izgubi izbore, svi koji su došli na onaj način u unikom, neka kupe prnje. A opet, znaju oni gdje su pozapošljavali svoje uhljebljenike, pa im velika razlika između dobivenih glasova i uhljebljenika, pa vas malo na vatricu da se roštiljate |
|
|
|
|
|
crna ruka Ukupno postova: 168 Spol: Nebitno
|
milo_moje je napisao/la: ›
mapatil je napisao/la: ›
Ni najmanje ne volim dapica ali pokazao je hsp-u da su se doveli u poziciju da su nitko i nista bez njega. Zalosno za njih
|
Slušam onog srba juče povodom rođenja a.starčevića, pa čovjek je toliko pukao da mu ni tablete nebi pomogle. potukao ih đapić do nogu, da ima obraza, dao bi ostavku i adio.
Čuo sam za to, a i sam radim u Unikomu i znam za dvojicu kolega kojima je rečeno da je sigurno da prelaze u Komunalno Bilje ako HDSSB izgubi izbore u Osijeku, a dobije u Bilju, no pitam se što će biti s nama ostalima. Uvjeren sam da i ostali znaju za to, no da se ne usude tako što spominjati.
|
Ako bubi izgubi izbore, svi koji su došli na onaj način u unikom, neka kupe prnje. A opet, znaju oni gdje su pozapošljavali svoje uhljebljenike, pa im velika razlika između dobivenih glasova i uhljebljenika, pa vas malo na vatricu da se roštiljate
|
Šta ćemo s onima koje su u Unikom doveli Bajto, Doležal, Đapić, Matković... gdje će oni ići raditi ako Bubalo izgubi grad.???
Nije mi jasna jedna stvar. I ovdje na forumu ljudi funkcioniraju kao političari (ili jesu svi političari) Zašto bi neko dobio otkaz ako je njena/njegova politička opcija izgubila vlast?? |
|
|
|
|
|
zeko-peko Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
A vidi, očito je to način njihovog rada (HDSSB-a), prvo osiguraš svoje koje moraš a ostalima što ostane. |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
crna ruka je napisao/la: ›
...
|
...
|
Šta ćemo s onima koje su u Unikom doveli Bajto, Doležal, Đapić, Matković... gdje će oni ići raditi ako Bubalo izgubi grad.???
|
Oni koji su došli preko ove tvoje veličanstvene četvorke, ako nisu već otjerani iz Unikoma, vjerojatno su se prodali vladajućim i čuvaju mjesto.
Nije mi jasna jedna stvar. I ovdje na forumu ljudi funkcioniraju kao političari (ili jesu svi političari) Zašto bi neko dobio otkaz ako je njena/njegova politička opcija izgubila vlast??
|
Naravno da bi trebao dobiti otkaz jer posao treba dobiti stručna i obrazovana osoba, a ne neki uhljebljenik koji prijepodne provodi po kafićima ispijajući kavicu sa političkim istomišljenicima, a ostatak vremena provodi u stranci uvlačeći se u dupe čelnicima te stranke.
A vidi, očito je to način njihovog rada (HDSSB-a), prvo osiguraš svoje koje moraš a ostalima što ostane.
|
sigurno imaš više informacija od mene, pa znaš za koga je u unikomu tko zvao da se prime određene osobe |
|
|
|
|
|
|
|