Autor |
Poruka |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la: ›
Redakcija 031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Naglasivši da "čovjeka definira ono što govori, pa tako i kandidata za gradonačelnika, a osobito onoga tko je sada gradonačelnik" – rekao je Anto Đapić na zajedničkoj konferenciji za novinare koja je danas (srijeda, 22. svibnja) održana u prostorima Izbornog stožera Ivice Vrkića.
|
....dakle, samo dio izjava koje definiraju Đapića kao čovjeka...
1. "Srbi u Hrvatskoj više nisu politički, nego ekološki problem"
2. "Udbaši još uvijek kontroliraju fakultete, posebice one društvenih znanosti, zbog čega na nekim katedrama Srbi prolaze, a Hrvati padaju na ispitima"
3. "Tri smo razgovora Sanader i ja vodili, nudio nam je mjesto župana u Osijeku"
4. "Neuki novinari žele mi namjestiti skandal" (nakon što je otkriveno da je plagijator)
5. "Ja sam za pozdrav “Za dom spremni” "
6. "„Nepotrebna je isprika za ustaške zločine protiv Židova koju je izrekao potpredsjednik hrvatske vlade Goran Granić u Yad Vashemu“
..ne zaboravimo i ovo:
http://www.hsp1861.hr/vijesti2008-4/djapicNazisalute.jpeg
|
Računa na kratko pamćenje puka. |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
....dakle, samo dio izjava koje definiraju Đapića kao čovjeka...
1. "Srbi u Hrvatskoj više nisu politički, nego ekološki problem"
2. "Udbaši još uvijek kontroliraju fakultete, posebice one društvenih znanosti, zbog čega na nekim katedrama Srbi prolaze, a Hrvati padaju na ispitima"
3. "Tri smo razgovora Sanader i ja vodili, nudio nam je mjesto župana u Osijeku"
4. "Neuki novinari žele mi namjestiti skandal" (nakon što je otkriveno da je plagijator)
5. "Ja sam za pozdrav “Za dom spremni” "
6. "„Nepotrebna je isprika za ustaške zločine protiv Židova koju je izrekao potpredsjednik hrvatske vlade Goran Granić u Yad Vashemu“
..ne zaboravimo i ovo:
http://www.hsp1861.hr/vijesti2008-4/djapicNazisalute.jpeg
|
I takav čovjek je bio gradonačelnik Osijeka, 5 puta saborski zastupnik ... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...i očito da mu još nije dosta.....mora da su se odijela iz MK Slavonije izlizala po laktovima i koljenima, a kobasice davno pojele.....
....ali, zato je obraz debeo kao džon, napravljen od taloženja dugogodišnjeg licemjerja...da mi je znati otkud mu pravo prozivati BILO koga.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
...i očito da mu još nije dosta.....mora da su se odijela iz MK Slavonije izlizala po laktovima i koljenima, a kobasice davno pojele.....
....ali, zato je obraz debeo kao džon, napravljen od taloženja dugogodišnjeg licemjerja...da mi je znati otkud mu pravo prozivati BILO koga....
|
Kratko pamćenje... pa misli da svi tako brzo zaboravljaju kao on. |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
....ali, zato je obraz debeo kao džon, napravljen od taloženja dugogodišnjeg licemjerja...da mi je znati otkud mu pravo prozivati BILO koga....
|
Kratko pamćenje... pa misli da svi tako brzo zaboravljaju kao on.
|
...možda su zaboravili oni kojima je ondašnji dan izbora za gradonačelnika bio samo lijepi izlet u Osijek, grad u kojem su bili tada i nikad više....toliko o vjerodostojnosti njegovih riječi, kao i o "koaliciji s Vrkićem" - dobro se slažu, neš' ti..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
Računa na kratko pamćenje puka.
|
sve što mi zaboravimo, čika GOOGLE pamti |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
milo_moje je napisao/la: ›
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
Računa na kratko pamćenje puka.
|
sve što mi zaboravimo, čika GOOGLE pamti
|
Joj, joj... sram bilo čika GOOGLE-a, zlopamtilo jedno |
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
GOGO....to su politicke kurve ko i ona Matkoviceva prica, i ovima uskoro istice rok trajanja |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
dino_bno je napisao/la ( Pogledaj post): ›
GOGO....to su politicke kurve ko i ona Matkoviceva prica, i ovima uskoro istice rok trajanja
|
|
|
|
|
|
|
|
|