Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68413 Spol: Nebitno
|
Potaknute prikupljanjem potpisa za referendum o ustavnom definiranju obitelji kao zajednice muškarca i žene, Saša Babić i Josipa Dukmenić, učenice Umjetničke škole u Osijeku su odlučile napraviti transparent i postaviti ga na pješački most.
- Razočarane smo što se ljudima pokušavaju uskratiti prava zbog njihove spolne orijentacije, pa smo transparentom s logom inicijative U ime svake obitelji htjele poslati poruku građanima Osijeka i LGBT zajednici da postoje mladi ljudi koji su na njihovoj strani, koji ih podržavaju i imaju razumijevanja za njih.
Mladima u Osijeku želimo poručiti i kako smo na kraju svi samo ljudi od krvi i mesa, da nema potrebe za etiketiranjem i da su ljubav i pozitiva jedino što se treba širiti u ovom gradu, državi i ostatku svijeta. - poručuju nam ove mlade kreativke.
|
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Svaka čast, ima nade! |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Amen na ovo, ima nada! |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
rodaroda
Ukupno postova: 177 Spol: Nebitno
|
Potaknute prikupljanjem potpisa za referendum o ustavnom definiranju obitelji kao zajednice muškarca i žene, Saša Babić i Jelena Dukmenić, učenice Umjetničke škole u Osijeku su odlučile napraviti transparent i postaviti ga na pješački most.
Mladima u Osijeku želimo poručiti i kako smo na kraju svi samo ljudi od krvi i mesa, da nema potrebe za etiketiranjem i da su ljubav i pozitiva jedino što se treba širiti u ovom gradu, državi i ostatku svijeta. - poručuju nam ove mlade kreativke.
|
Bravo djevojke!
Konačno netko tko propagira PRAVO istinsko kršćanstvo. |
|
|
|
|
|
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol: Žensko
|
Bravo i od mene! |
|
_________________ Budi to što jesi i uvijek kaži ono što misliš, jer oni kojima to smeta nisu bitni, oni koji su bitni njima to ne smeta. |
|
|
|
ščćščć Ukupno postova: 56 Lokacija: deseti kat pod dekom Spol: Nebitno
|
Bravo za djevojke!
Ljubav je jedino što vrijedi, sa time se slažem!
Samo previše su mediji ovo napumpali oko obitelji oko lgbt oko žnjopčdvčp i sličnih.
Ipak ne zaboravite, ma koliko god se veliki "intelektualci i liberali" trudili dokazati ali m+m ili ž+ž nije = dijete |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
šta ti pobogu pricas ? hvalis djevojke ali si zapravo protiv toga sto su napravile |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja još nikoga nisam čuo da tvrdi da je m+m ili ž+ž = dijete.
što ne znači da m+m ili ž+ž ne mogu i ne trebaju činiti obitelj, ali i sklopiti brak (obitelj nije isto što i brak, a crkveni brak nije isto što i građanski brak) sa svim pravima i obvezama koje brak nosi. pa čak i djecom, zašto ne. ok, ne mogu prirodnim putem dobiti dijete, ali se ni srce ne može presaditi prirodnim putem, pa se nitko ne buni oko toga. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Bravo za djevojke!
Ljubav je jedino što vrijedi, sa time se slažem!
Samo previše su mediji ovo napumpali oko obitelji oko lgbt oko žnjopčdvčp i sličnih.
Ipak ne zaboravite, ma koliko god se veliki "intelektualci i liberali" trudili dokazati ali m+m ili ž+ž nije = dijete
|
...niti je =dijete poanta cijele ove priče.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
wilko
Ukupno postova: 201 Spol: Muško
|
odlično |
|
|
|
|
|