Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
kinemat2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nemoj ostati doma.
I nemoj prekrižiti listić.
Znamo što sad i kako jeste, jedino pitanje je želimo li se kockati s time da bi moglo biti i gore.
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
blago nama kad je Glavas pobio vise Hrvata nego sto su Srbi..., kakve sve odvratne provale i cetnicku propagandu covjek procita ovdje... |
|
|
|
|
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
!Klick je napisao/la: ›
Čarobnice, ako znaš odgovor na to pitanje onda dojavi nadležnim institucijama jer u svakom drugom slučaju, mogu se nadovezati na tvoga kolegu od gore.
|
Ne znam tko. Valjda netko zna.
Za Kira se zna tko ga je ubio, postoji i pravomoćna presuda. Sumnja se i na nalogodavca. Bubalo nije htio dati prostor za izložbu o njemu. To dovoljno govori.
http://www.osijek031.com/osijek.php?najava_id=28959 |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
!Klick je napisao/la ( Pogledaj post): ›
P.S. Evil Poodingh, nadam se, duboko se nadam da će te surađivati a ne rušiti u gradskom vijeću jer kada prođe ovaj cirkus od izbora nas građane zanima samo bolje danas i sutra. Četiri godine oporbe i kvalitetan rad u oporbi možda Vas na idućim izborima dovede u vlast. Kontunitet u radu i svakodnevno potvrđivanje onog što govorite i što radite prepoznaje se. Sve ostalo Vas svrstava u isti koš sa svakom političkom opcijom. Nemojte si to dozvoliti!
|
Nas ne interesira vlast, nas interesiraju prije svega projekti za dobrobit ovoga grada, i to je naša funkcija. Naravno da se ne bismo bunili protiv većeg broja vijećnika, ali vlast kao takva nas ne zanima. Mi ne želimo upravljati ovim gradom, prije svega zato što je GOGO lista ljudi koji imaju svoje poslove. Mi želimo svoje slobodno vrijeme posvećivati radu u gradu i za njegovu dobrobit. Planiramo postati gradska Udruga sa najboljim projektima i siguran sam da ćemo u tome uspjeti |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
betty je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bojo je napisao/la: ›
betty je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ova nezavisna lista GOGO je gora od djapica, vrkica i bubala zajedno! Kao nezavisni su, oni si obicni gradjani zadovoljni sa 2 clana u GV, 4 dana im je trebalo da svoju nezavisnost predaju Vrkiću! Stvarno su dugo bili nezavisni, punih mjesec dana!
|
bravo...1:0 za tebe....šta drugo reći... ako negdje nađeš u tekstu di piše da su oni napravili koaliciju svaka čast...
|
A tko je spominjao koaliciju? Samo samo zeljela reci da nezavisne gradjanske opcije ne bi ti trebale davati podršku.
|
Dobro aj...zaletio sam se ja malo ispričavam se al ovu podršku gogo-a ja shvaćam samo kao da će šimić i ekipa s gogo-ine liste dati glas Vrkiću ...znači njih 15-ak i to je to |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
najtragicnije od svega, je sto bi svi rusili unistavali i glasali protiv
ajde izadjite na izbori i glasajte za nekog jer ga volite - za bubala, za vrkica ili za batmana
ali nemojte glasat protiv bubala, protiv vrkica ili protiv batmana |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol: Nebitno
|
maddox_rumble je napisao/la: ›
najtragicnije od svega, je sto bi svi rusili unistavali i glasali protiv
ajde izadjite na izbori i glasajte za nekog jer ga volite - za bubala, za vrkica ili za batmana
ali nemojte glasat protiv bubala, protiv vrkica ili protiv batmana
|
Dakle, po tebi bi glasali samo oni koji vole kandidate, što će reći - mazohisti.
Političari se ne vole, nego trpe. A Bubala i hdSSb se više ne može niti trpiti. Kraj priče.
Imam i slogan za Vrkića:
Dovoljno loš da ne bude najgori |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
po meni treba gledat pozitivno samo to kazem |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
maddox_rumble je napisao/la: ›
po meni treba gledat pozitivno samo to kazem
|
Po meni bi trebao biti mir svijetu i svi bi trebali biti siti i sretni. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
Mali pijonir
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Za mene ni jedan ni drugi kandidat nisu favoriti i ja ću apsolutno ići glasati protiv. Protiv bezumlja i jednoumlja, protiv primitivaca i pijavica, protiv rodijaka i zapošljavanja preko šešira, protiv beskrupuloznih likova koje je sam Nečastivi izvukao iz ovog jadnog slavonskog gliba i instalirao na rukovodeća mjesta. I uopće se ne stidim to reći - idem glasati za Vrkića, samo i isključivo zato da ne moram još četiri godine gledati paradu slavonskih reklji i slušati priprostu demagogiju u koju, nažalost, velik dio ovog našeg zatucanog naroda još uvijek vjeruje. Dosta mi je glavaševske gamadi, muka mi je od ovoga u što su pretvorili moj grad i glasovati ću i za crnog vraga ako treba, samo da se maknu. |
|
|
|
|
|
Pozerica
Ukupno postova: 72 Spol: Nebitno
|
tranquilize je napisao/la: ›
blago nama kad je Glavas pobio vise Hrvata nego sto su Srbi..., kakve sve odvratne provale i cetnicku propagandu covjek procita ovdje...
|
Pa kada je istina. sve neistomisljenike za vrijeme rata je poubijao! |
|
|
|
|
|
Pukli Diogen Ukupno postova: 129 Spol: Nebitno
|
!Klick je napisao/la: ›
Markonato, toliko je ovdje optužbi na svakoga izrečeno da bi u najmanju ruku portal trebao biti ugašen ili pola forumaša tuženo za klevetu a možda i sjedilo u zatvoru da tvoj komentar jednostavno se ne uklapa u sve to. Ako je iznošenje vlastita mišljenja dovoljno za etiketiranje nekoga onda bolje da ništa ne kažem u vezi tebe.
Čarobnice, ako znaš odgovor na to pitanje onda dojavi nadležnim institucijama jer u svakom drugom slučaju, mogu se nadovezati na tvoga kolegu od gore.
Pozerica, vezivati jednog čovjeka za stranku i 15 tisuća građana ovoga grada što im je dalo glas je krajnje neukusno i bezobrazno. Odakle tebi podatak i broj ljudi koje je "navodno" Glavaš ubio i koji su to "navodno ubijeni" Hrvati. Ovo čak ne spada u klevetu niti iznošenje mišljenja već u srpsku propagandu i iskrivljavanje istine. Neću te pitati koliko imaš godine, niti koje si nacionalnosti a najmanje gdje si bila tijekom devedesetih da iznosiš ove kriminalne tvrdnje.
Pukli Diogen, počeo si dobro, neutralno i kako treba a onda si se okrenuo na politiku niskih strasti i svrstavanja na jednu stranu. Budi dosljedan ili istini ili politici kurve.
A sada ona pozitivnija strana ovog portala.
Felt i Preacher, moji omiljeni "protivnici" u mišljenju. Nikada više i nikada zdušnije nismo na istoj valnoj dužini. Zato Vas poštujem jer imate svoje mišljenje, nekada drugačije a nekada isto kao i moje. Od vas čovjek uči i kada se svađa.
kinemat2, prijatelju mudro zboriš. Moram ti priznati da sam bio na svim izborima i referendumima od samostalnosti do danas jer to je moja dužnosti i pravo. Pravo koje mi daje pravičnu mogućnost da komentiram poslije izborno vrijeme a ne da govorim što i kako a ne izađem na izbore ili poništim listić.
Ostali, nema dobro i loše samo glas po savjesti i razumu. Navijanje za jedne ili druge, ljutnja i nazivanje drugih maloumnicima samo zato što nisu mišljenja kao Vi govori o vama a ne njima.
Biti neutralan i kritički po svim opcijama je ono što bi nas, obične građane, trebalo staviti ispred patvorenih političara. Na kraju si postavite pitanje, da li smo isti kao svi ti političari i da li na kraju imamo vlast kakvu zaslužujemo!??
P.S. Evil Poodingh, nadam se, duboko se nadam da će te surađivati a ne rušiti u gradskom vijeću jer kada prođe ovaj cirkus od izbora nas građane zanima samo bolje danas i sutra. Četiri godine oporbe i kvalitetan rad u oporbi možda Vas na idućim izborima dovede u vlast. Kontunitet u radu i svakodnevno potvrđivanje onog što govorite i što radite prepoznaje se. Sve ostalo Vas svrstava u isti koš sa svakom političkom opcijom. Nemojte si to dozvoliti!
|
Uvijek neutralno, točnije uvijek protiv očigledno lošeg. Bio, sam i biću. Moja strana su oni koji rade svoj posao, koji dovedu napredak i koji nisu lopine. Danas to nije HDSSB. Međutim izbor ni nemam, a glas moram dati, jer ako ništa drugo stvari se moraju mijenjati. Tako ako Vrkić sutra bude isti i ja ću biti. Ja gledam svoj novčanik, gledam budućnost svog malog dijeteta, gledam nezaposlene prijatelje i gledam kako nema ni najmanjeg pomaka. Meni je to dosta.
Dovoljno se okrenuti pogledati tko je na vlasti i on je kriv. Skraćenica HDSSB, HDZ, SDP...totalno nebitno. Za Osijek i Slavoniju to je HDSSB koji je bio prije toga HDZ.
Ja ne mogu biti ogorčen na SDP, koji ovdje nije nikada vladao. Govorim o Osijeku.
O državi...to je druga priča. |
|
|
|
|
|
Pukli Diogen Ukupno postova: 129 Spol: Nebitno
|
Mali pijonir je napisao/la: ›
Za mene ni jedan ni drugi kandidat nisu favoriti i ja ću apsolutno ići glasati protiv. Protiv bezumlja i jednoumlja, protiv primitivaca i pijavica, protiv rodijaka i zapošljavanja preko šešira, protiv beskrupuloznih likova koje je sam Nečastivi izvukao iz ovog jadnog slavonskog gliba i instalirao na rukovodeća mjesta. I uopće se ne stidim to reći - idem glasati za Vrkića, samo i isključivo zato da ne moram još četiri godine gledati paradu slavonskih reklji i slušati priprostu demagogiju u koju, nažalost, velik dio ovog našeg zatucanog naroda još uvijek vjeruje. Dosta mi je glavaševske gamadi, muka mi je od ovoga u što su pretvorili moj grad i glasovati ću i za crnog vraga ako treba, samo da se maknu.
|
Dao sam ti 15 kikirikija. Za napisano zaslužuješ više, ali neću pretjerivati |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Pukli Diogen je napisao/la: ›
Uvijek neutralno, točnije uvijek protiv očigledno lošeg. Bio, sam i biću. Moja strana su oni koji rade svoj posao, koji dovedu napredak i koji nisu lopine. Danas to nije HDSSB. Međutim izbor ni nemam, a glas moram dati, jer ako ništa drugo stvari se moraju mijenjati. Tako ako Vrkić sutra bude isti i ja ću biti. Ja gledam svoj novčanik, gledam budućnost svog malog dijeteta, gledam nezaposlene prijatelje i gledam kako nema ni najmanjeg pomaka. Meni je to dosta.
Dovoljno se okrenuti pogledati tko je na vlasti i on je kriv. Skraćenica HDSSB, HDZ, SDP...totalno nebitno. Za Osijek i Slavoniju to je HDSSB koji je bio prije toga HDZ.
Ja ne mogu biti ogorčen na SDP, koji ovdje nije nikada vladao. Govorim o Osijeku.
O državi...to je druga priča.
|
To je to, uz objasnjenje koje je dao Mali Pijonir. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Volim Osijek, ali volim i slavonske reklje, tamburicu i bećarce, samo ne volim da ih se koristi u političko-propagandne svrhe. |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
|
|