Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68037 Spol: Nebitno
|
Nakon današnje objave rezultata ankete agencije IPSOS/Puls koju je čelništvo HDSSB-a prozvalo "tendencioznom podvalom hrvatskoj javnosti" donosimo vam snimak s Final Fight Championshipa u Osijeku na kojemu je većina osoba u publici dvorane Gradski vrt javno izrazila svoj stav prema gradonačelničkom kandidatu Krešimiru Bubalu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=88TiscsGypA[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vpbXFy7dluU[/youtube]
Podsjetimo, primjedbe na istraživanja agencije IPSOS/Puls imao je i bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum, nazvavši ju klošarskom agencijom, u već legendarnom javljanju u kojem se spominje i Mislav Bago - pogledajte video:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U1Ag_Acfq_M[/youtube]
Galerija 031: SD Gradski vrt: "Final Fight Championship" Osijek
[Foto: Dino Spaić][24.05.2013. SD Gradski vrt]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)
|
|
|
|
|
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Koji je smisao ovog članka? Pa koji god političar da se pojavio bio bi izviždan kao što i biva na 99,9% sportskih događaja. |
|
|
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
He, he, he, svaka čast!
Najtragičnije je to što je pola građana zaista ima mentalni sklop kao ti Korejci iz videa.
Mozak im je ispran gledanjem STV-a i čitanjem Glasa. |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
Moj nakolon do poda! |
|
|
|
|
|
Miroslav Varga
Ukupno postova: 79 Lokacija: Tvrđavica Spol: Muško
|
Svaka čast, sviđa mi se način razmišljanja
dino_bno je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Koji je smisao ovog članka? Pa koji god političar da se pojavio bio bi izviždan kao što i biva na 99,9% sportskih događaja.
|
Istina je da bi vjerojatno zviždali svakome. Zato pametni političari nisu bili tamo jer im tamo nije mjesto.
Da sam bio tamo i ja bih zviždao |
|
_________________ Kandidat Hrvatskih laburista za župana Osječko-baranjske županije |
|
|
|
a.vidi.me.sad Ukupno postova: 33 Spol: Nebitno
|
dino_bno je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Koji je smisao ovog članka? Pa koji god političar da se pojavio bio bi izviždan kao što i biva na 99,9% sportskih događaja.
|
Istina je da bi vjerojatno zviždali svakome. Zato pametni političari nisu bili tamo jer im tamo nije mjesto.
Da sam bio tamo i ja bih zviždao
[/quote]
U potpunosti se slažem! Svaki bi političar bio izviždan u ovoj situaciji, samo malo mudriji političar si ne bi dopustio naći se u ovakvoj situaciji. Što je tražio to je i dobio! |
|
|
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Političarima je je mjesto u politici mislim na političare.. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
lehi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Političarima je je mjesto u politici mislim na političare..
|
...deder ovo objasni, jer moja logika ne ide tako daleko..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
borisk1
Ukupno postova: 190 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
...deder ovo objasni, jer moja logika ne ide tako daleko.....
|
Deder, ja ću ti objasniti!
Nedostaje zarez i jedna riječ; dakle: Političarima je mjesto u politici, mislim na (prave) političare.
Bubi to i nije, on je samo marioneta u tuđim rukama. |
|
|
|
|
|
partwish Ukupno postova: 516 Spol: Muško
|
Ne razumijem samo jednu stvar, zašto se neki portal uopće ide upuštati u ovako nešto. HDSSB može nazvati anketu namještenom, ali ne razumijem zašto bi neki portal išao dokazivati kako anketa možda nije namještena tako što će pustiti snimku gdje ljudi zvižde Bubalu! Da se razumijemo, ne držim stranu ni jednoj opciji... Uostalom, sve će se znati u nedjelju i zato nema potrebe dokazivati tko je upravu, ankete, HDSSB ili ekipa koja zviždi... Moram priznati da ne vidim kojem političaru ja ne bih zviždao na sportskoj priredbi, ipak nisam došao gledati njega, ne želim da me ometa svojom kampanjom gdje god da se okrenem. |
|
|
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Sa ovakovim niskim izlaskom glasača HDSSB je izviždan do bola.. |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
on valjda misli kako njega gradjani vole |
|
|
|
|
|
Anonimus Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
Ja nisam kupio kartu da jednog bubala slusam kako nesto sere dosao sam gledati borbe!!!! |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
borisk1 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
...deder ovo objasni, jer moja logika ne ide tako daleko.....
|
Deder, ja ću ti objasniti!
Nedostaje zarez i jedna riječ; dakle: Političarima je mjesto u politici, mislim na (prave) političare.
Bubi to i nije, on je samo marioneta u tuđim rukama.
|
...za razliku od Vrkića, koji je, kao pravi političar, promijenio 4-5 stranaka (uključujući i funkciju predsjednika socijalističke omladine Hrvatske - davno, doduše).....baš pravi političar, vjerodostojan i postojan u svojim riječima i djelima......
...btw, hvala na objašnjenju, no nisam htjela objašnjenje ničijeg drvenog advokata.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
|