Autor |
Poruka |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
ja sam za akciju ako je četvrtak... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...pa zato što sam bila prošla tjedan...nisam ti ja baš studošica koja može svaki vikend dolaziti kući... ...nažalost... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
sheila je napisao/la: ›
ja sam za akciju ako je četvrtak...
|
Bas nikako ne mozes u petak? Vidjeti cemo kako ce ostali glasati, za koji dan... ja tu nista ne odlucujem... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
je gibam za slovačku taj četvrtak navečer ili petak rano ujutro. znači, petak svakako otpada, a četvrtak bi prošao samo ako mi se još neke stvari poklope. |
|
|
|
|
|
Sale car
|
Daj ljudi ajmo malo akcije... znaci to je vec dva glasa za cetvrtak, ela i ja se mozemo prilagoditi... hmmm da vidimo, Daniel kako ti stojis??? jel moze u cetvrtak ili striktno mora biti petak??? Isto pitanje za osmicu i zeku... ?? ajd da nesto isplaniramo... akcije malo |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Sale car je napisao/la: ›
Daj ljudi ajmo malo akcije... znaci to je vec dva glasa za cetvrtak, ela i ja se mozemo prilagoditi... hmmm da vidimo, Daniel kako ti stojis??? jel moze u cetvrtak ili striktno mora biti petak??? Isto pitanje za osmicu i zeku... ?? ajd da nesto isplaniramo... akcije malo
|
meni je svejedno, trebo si sale i anketu napravit |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Na zapovijed šefe......meni je svejedno može i četvrtak a može i petak |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
vidim da su nastali neki problemi oko dana...
evo može prijedlog...pošto taj tjedan školarci nemaju obaveza nama je svejedno...jel?
a brvnara radi svaki dan do 11...i svaki dan je slična fešta...tako da može biti bilo koji dan poslije božića...što se mene tiče možemo biti jako ludi i nekomercijalni pa izaći recimo u srijedu?da budemo onak super kul hehe
ili da opet idemo sa demokracijom i nek se glasa za dan a onda ćemo po većini... |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
hmm, mogao bih i ja malo doći. ja bi mogao srijeda ili četvrtak. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
meni ne odgovaraju 25. (druga pijanka), 26. (mada to još nije potvrđeno), 28. uvjetno (kako sam gore objasnio) i od 29. do 2007.
dakle, tog tjedna mi je potpuno slobodna srijeda, a utorak i četvrtak su još pod upitnikom. |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
ja sam se isto odmah tamo bio aktivirao u temi, no vidim da nisam bio prvopitno naveden...
|
...još malo pa ćemo svi očekivati pismene pozivnice na ime?...vidim da su vam prva dva sastanka udarila u glavu... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Sale car
|
Hmmm da vidimo statistiku... Kontam si da je bolje u cetvrtak, posto, kada malo razmislim, samo eli i meni ne odgovara, ali se oboje mozemo prilagoditi, sheila i donquijote ne mogu u petak, a ostalima je svejedno. Nece doci anakonda, a CatCloe kaze da nece moci doci ako je u petak... Sto ce reci da bi bilo najbolje u cetvrtak 21. 12. ( kakav sumbolican datum ) da bude sastanak. Molim potvrde svih clanova koji ce doci. |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Sale car
|
E ovako. Evo popis ljudi koji su rekli da će doći:
zeko, sheila, daniel-202, 8, cane i ja sigurno, a izjasnit se jos moraju donquijote ( mora javiti hoce li biti slobodan ) i catcloe ( rekla je da ne moze ako je sastanak u petak, ali nista nije spominjala za cetvrtak ). Neka se jave oni koje sam zaboravio ili oni koji hoce doci.
Za sada nas dolazi 7 sigurno ( nikad ne reci sigurno, daniel i ja znamo iz iskustva ). Koliko vas je bilo na proslom sastanku??? |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
|
|