Autor |
Poruka |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Bok ekipa.......u ovoj temi pišite što god želite......ako u nekoj drugoj temi skrenete s teme molim vas da dođete ovdje i to nastavite, tako ćemo olakšat adminima posao a mislim da ćemo i sami sebi olakšat......( i ja više neću dobivat od admina poruke upozorenja ) |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Tocno tako, kao ni ja... , ovdje mozete pisati ama bas sve sta hocete, ova tema nema određenu temu za razgovor tako da mozete pricati gluposti, pametne stvari ili se jednostavno sprdati... jel tako daniel'??? |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
|
evo počet čemo s temom pa di završimo!!!!!! Neka tema bude: (ona kojoj nema kraja)................NARODNJACI (folk).....što mislite o toj glazbi |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
daniel-202
|
Ja osobno smatram da svako treba slušat što želi i što voli, a ako se nekom to ne sviđa ne mora slušat........... |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
Iskreno, ja ne volim narodnjake... ali mogu prezivjeti ako ih netko u mojoj okolici slusa, ali opet da izlazim negdje gdje drežde narodnjaci, nema teorije. Nekdada, kada sam kod kuce i jednostavno sjedim i slusam glazbu, pustim si papagaja ( DJ krmak ), boža zvani pub (balašević), i eventualno plavi safir ( bajaga ) i onda se zasitim za narednih mjesec do dva.... Doduse nađe se tu i tamo pjesma " iznad tesnja zora sviće"....
Ali isto tako moram priznati i kako ima dobrih narodnjaka, ali opet ne volim ih slusati i ja si tu ne mogu pomoci...
BTW. Sta inace slusate, ovako sta najvise slusate i koje su vam najdraze pjesme....
Ja sad nemam vremena napisati, posto moram na posao, ali kada se vratim s posla biti ce i moj popis najdrazih pjesama... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
|
ja najviše volim slušati (vidi se po mom avataru) Elvisa, jer nije on đaba bio King u ono vrijeme, on je stvorio Rock&roll, Njegova po meni najbolja pjesma je suspicions minds. |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
Ja slusam pretezno techno & hip-hop, premda sve volim slusati, pogotovo domace...
A evo otprilike i par mojih domacih top 5 pjesama:
Prava ljubav - Lana i Luka Nizetic
Nostalgicna - TBF
Vjeruj u ljubav - Oliver Dragojevic ( sada sam skonio tu pjesmu )
Mojoj majci - Prljavo kazaliste
Lijepa li si - Thompson
Ima tu jos hrpetina odlicnih pjesama koje volim poslusati, ali ove nekako najcesce slusam pa eto... a top 5 stranih je:
Crowling - Linkin Park
One step closer - Linkin Park
Love generation - Bob Sinclar
Ramp - Scooter
In the Club - 50 Cent
Evo po ovome se vidi da imam jaaaako veliku paletu glazbe koju volim slusati.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Sale car
|
daniel-202 je napisao/la: ›
Sale, jel se pripremaš za sastanak i za naše predavanje???
|
Kada sam isao u dubrovnik, isli smo kroz bosnu ( sto sam rekao vec 100 puta, vec sam sam sebi dosadan ), i stali na cevapima ( normalno )i ovaj lik s kojim radim narucio tursku kavicu. Ja mislio sada ce dobiti normalno ko kod nas u salici, kad ono Na nekoj omanjoj tacni je dobio neku minijaturnu džezvicu, i neku salicu, nesto ko mini zdjelica i dvije kocke secera... ja sam prvo gleda koji je to kurac i onda kada sam skonto sam se okinio smijat... ... zamisli ti to... dobijes odmah cijelu garnituru... hehe... dobro pa ti ne donesu i da si sam skuhas... hehe |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...pa, zaboga miloga - u tome i je čar ispijanja turske kave!!!... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Sale car
|
anakonda je napisao/la: ›
...pa, zaboga miloga - u tome i je čar ispijanja turske kave!!!...
|
Jel je car ili nije, to ne znam, ali znam da sam ovo prvi puta vidio ( koja sam ja seljacina, sada si tek kontam ) p sam se malo cudio, dobro malo vise... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
|
anakonda je napisao/la: ›
...pa, zaboga miloga - u tome i je čar ispijanja turske kave!!!...
|
Nije stvar piti kavu nego (kako bi bosanci rekli) čeifit |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
[mene nema???? ma dolazio sam skoro svakih sat vremena. Ali tebe nema, ti si bio na poslu pa ka možeš znat da me nema???
|
Ja sam dosao u pola cetiri kuci sto ce reci da sam logiran od nekih petnaest do cetiri- cetiri i nikako da te ulovim... hehe... u biti nisam bio u međuvremenu nekih 15-ak minuta dok sam si iso kupiti cigarete i do automehanicara da vidim jel radi... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Sale car
|
Nije stvar piti kavu nego (kako bi bosanci rekli) čeifit
|
imas pravo, cuo sam da oni ne piju kave nego čefe... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
|
Sale car je napisao/la: ›
[mene nema???? ma dolazio sam skoro svakih sat vremena. Ali tebe nema, ti si bio na poslu pa ka možeš znat da me nema???
|
Ja sam dosao u pola cetiri kuci sto ce reci da sam logiran od nekih petnaest do cetiri- cetiri i nikako da te ulovim... hehe... u biti nisam bio u međuvremenu nekih 15-ak minuta dok sam si iso kupiti cigarete i do automehanicara da vidim jel radi...
|
pa u tom razdoblju sam išo vješat kobasice u pušnicu , pa nisam onda imo vremena, ali vidim da si svako jutro oko 6 pa do 7 , malo aktivan na forumu, to malo prije posla???? |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
SOS jel mi netko može reći/objasniti gdje je Šetalište Petra Preradovića? Hitno mi treba, pa ako netko zna, pliz prosvijetlite me |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
|
|