Autor |
Poruka |
CAROLINE
Ukupno postova: 139 Spol: Nebitno
|
Upravo tako Zlusch. U potpunosti se slazem. Iako imam dojam da to vecina frajera voli reci, ali na kraju ce opet poseviti macu s kojom poslije istoga nece imati o cemu pricati. Nije da sam ogorcena ili nesto, ali to je jednostavno (vrlo cesto) tako. |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la: ›
Ozbiljniji sam nego što ti se čini.... i nisam mislio dugoročno, već na ono što mene privuče ženskom biću. Konkretno, bolje manje sise i manje prćasta guza uz dobru spiku, nego komad na kvadrat s kojom si poslije ševe nemaš što za reći...
Evo, nema smajlića....
|
Ponekad "komad na kvadrat" zna biti tako dobar da ostanes i sam bez rijeci. Nothin' more to say... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
kad su muški u pitanju, 5!!!!!!!!! osobina je previše...... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kad su muški u pitanju, 5!!!!!!!!! osobina je previše......
|
Slažem se dovloljna je jedna:
SAVRŠEN! |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
mali_ivica je napisao/la: ›
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kad su muški u pitanju, 5!!!!!!!!! osobina je previše......
|
Slažem se dovloljna je jedna:
SAVRŠEN!
|
nisam mislila na tu osobinu, ali, živi u uvjerenju....... |
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
osnovna muška prednost je što nisu žene... |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
CAROLINE je napisao/la: ›
Upravo tako Zlusch. U potpunosti se slazem. Iako imam dojam da to vecina frajera voli reci, ali na kraju ce opet poseviti macu s kojom poslije istoga nece imati o cemu pricati. Nije da sam ogorcena ili nesto, ali to je jednostavno (vrlo cesto) tako.
|
Zato sto tu "macu" ne moras dojmiti pricama o zivotu i kako si ti zapravo pametan, vec ju samo kresnes. Dok pametne cure pametuju...lakse cure se trose. Tko je tu blesav? |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la: ›
Ozbiljniji sam nego što ti se čini.... i nisam mislio dugoročno, već na ono što mene privuče ženskom biću. Konkretno, bolje manje sise i manje prćasta guza uz dobru spiku, nego komad na kvadrat s kojom si poslije ševe nemaš što za reći...
Evo, nema smajlića....
|
Ti imas potrebu pricati sa ribom koju kresnes sa strane?
Netko im neke stavove iz raznih razloga. Netko ne jebe sisate i guzate jer nema petlje, netko jer nije dovoljno dobar za takve pa onda teze raznim isprikama. Dobra riba je dobra riba za potrosit koliko god mi sutjeli o tome
Na koncu se kod zena sve svodi na tvdu erektivnu kitu... Nece je tvoje pametne rijeci izjebati |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
CAROLINE je napisao/la: ›
Upravo tako Zlusch. U potpunosti se slazem. Iako imam dojam da to vecina frajera voli reci, ali na kraju ce opet poseviti macu s kojom poslije istoga nece imati o cemu pricati. Nije da sam ogorcena ili nesto, ali to je jednostavno (vrlo cesto) tako.
|
Gle.... ti kao žensko imaš obrnuti emocionalni sustav nego ja. Nas će primarno privući komad koji ima te nekakve, nazovimo ih, seksualne atribute... ipak, vremenom će ti dosaditi cura s kojom nemaš nekih zajedničkih interesa, pa makar ona bila i Plejbojeva duplerica. Za nešto dugoročnije ipak se trebaš skužiti s nekim.
Vi imate obrnuti sklop... da biste podarili nekog sretnika svojim međunožjem, taj vas mora impresionirati i emocionalno (zlobnici bi rekli - i materijalno)... ne?
OK, ako je apstinencija uzela maha, onda se kriteriji po inerciji snižavaju, jelte.... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
postoje žene koje bi jednostvno zbog tog nečeg jebozovnog opalio i td....i definitivno bih se osjećao dobro bez obzira imao što pričati s njom ili ne...ladovina |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Sve žene su sponzoruše onoliko koliko im izgled i okolnosti dozvole,ja imam 24god. i iznimku još nisam sreo. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
Aura Vitalis Simonae Ukupno postova: 2 Lokacija: Mare Pannonium Spol: Žensko
|
gazda777 je napisao/la: ›
osnovna muška prednost je što nisu žene...
|
nesebično doniram kikiriki
|
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
kopile je napisao/la: ›
Sve žene su sponzoruše onoliko koliko im izgled i okolnosti dozvole,ja imam 24god. i iznimku još nisam sreo.
|
...e, baš bi sad voljela da mi objasniš na koji sam način onda sponzoruša... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
DanicaV
|
kopile je napisao/la: ›
Sve žene su sponzoruše onoliko koliko im izgled i okolnosti dozvole,ja imam 24god. i iznimku još nisam sreo.
|
s takvim pristupom, nije ni čudo........
prva i glavna osobina, kada su muški u pitanju počinje na slovo k, ali nemam živaca za razapinjanje. malo sam betežna. |
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Možda prva i glavna muška osobina i počinje na k ,ali mi bar imamo muda pa to priznajemo (bar većina),za razliku od većine žena koje bi prije crkle nego priznale da im je jedan od najbitnijih kriterija pri izboru muškarca novac.Kada to kažem ne mislim da će većina djevojki biti snekim samo zato što on ima novaca, nego da s nekim neće biti ako on ne zadovoljava ekonomske kriterije.To je u praksi vrlo lako dokaziva teza. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
|
|