bec031 je napisao/la: ›
....zbog čega ne bih objavio nešto što se novinari ne usude ili ne smiju?...zar je ovo nešto što bi trebalo skrivati...kao da se ništa ne događa...i nuditi takvoj gamadi ruku pomirenja...kao da smo mi bili agresori...kao da smo mi okupirali njihova sela i gradove, ubijali njihove žene i djecu, palili i pljačkali...
...da te podsjetim - mi ovdje raspravljamo o ponašanju manjine koja pokušava ponovo uvesti svoju samovolju u državu koju nisu htjeli i koju su terorizirali ne tako davno...stoga se spominje nekakav Pupovac i njegovi prihodi koje izdvajaju hrvatski poreznici...ne lupetaj i ne skreći temu u smjer koji bi tebi odgovarao...
...pitaj ga da li je išao na otvaranje kampa u Srbiju...u kojeg se šalju srpska djeca iz okolnih zemalja (i iz Hrvatske) na vojnu obuku...dogradonačelnik Vukovara je prisustvovao kao i nekakav srpski zbor iz Vukovara za kojeg se izdvaja triput veća svota iz proračuna nego za hrvatski...u čijoj smo mi to državi?...
...ono što ti misliš da sam očekivao, ako se ovak nastavi, nije jako daleko, vidjet ćeš...samo me zanima gdje ćeš ti u to vrijeme biti...
...nakon ovih tvojih komentara, milo_moje, mogu pomisliti samo da si, u najmanju ruku, srboljubac...ne znam što ljudi kojima se ne sviđa ova država, koji je ne žele i ne vole uopće rade u njoj...pa neće se država seliti radi vas, možete jedino pokupiti svoje stvari i otići tamo gdje vam je bolje...tada će i nama koji ostajemo bit bolje i ljepše...
|
....zbog čega ne bih objavio nešto što se novinari ne usude ili ne smiju?...zar je ovo nešto što bi trebalo skrivati...kao da se ništa ne događa...i nuditi takvoj gamadi ruku pomirenja...kao da smo mi bili agresori...kao da smo mi okupirali njihova sela i gradove, ubijali njihove žene i djecu, palili i pljačkali...
objavi i dokumentiraj,slikama ili videom,kako već želiš
...da te podsjetim - mi ovdje raspravljamo o ponašanju manjine koja pokušava ponovo uvesti svoju samovolju u državu koju nisu htjeli i koju su terorizirali ne tako davno...stoga se spominje nekakav Pupovac i njegovi prihodi koje izdvajaju hrvatski poreznici...ne lupetaj i ne skreći temu u smjer koji bi tebi odgovarao...
tko im je dao na samovolju mogućnost uvođenja ćirilice? HDZ-ova vlada,i lokalni političari HDZ,HSP, i za ne povjerovati SDSS.sad svi peru ruke,pa to su bili neki drugi političari,pogledaj samo karamarka i srba što pričaju
...pitaj ga da li je išao na otvaranje kampa u Srbiju...u kojeg se šalju srpska djeca iz okolnih zemalja (i iz Hrvatske) na vojnu obuku...dogradonačelnik Vukovara je prisustvovao kao i nekakav srpski zbor iz Vukovara za kojeg se izdvaja triput veća svota iz proračuna nego za hrvatski...u čijoj smo mi to državi?...
pitaj ga sam,nađi njegovu mail adresu i pitaj ga,on je hrvatski zastupnik i odgovorit će na svaki tvoj upit
već si otvorio jednu temu u vezi tog kampa,nemoj je prebacivati i ovdje
...u čijoj smo mi to državi?...
to se i ja pitam svaki dan kad odem u trgovačke centre,kad sipam goriva,kad kupim mlijeko,kad dignem slušalicu od telefona itd.uskoro koncesija autocesta,hepa,h.voda,h.šuma pa se svi možemo zajedno zapitati
u čijoj smo mi to državi
...nakon ovih tvojih komentara, milo_moje, mogu pomisliti samo da si, u najmanju ruku, srboljubac...ne znam što ljudi kojima se ne sviđa ova država, koji je ne žele i ne vole uopće rade u njoj...pa neće se država seliti radi vas, možete jedino pokupiti svoje stvari i otići tamo gdje vam je bolje...tada će i nama koji ostajemo bit bolje i ljepše...
ja sve ljude cijenim po onome tko je kakav čovjek,bez obzira na boju,naciju,vjeroispovijed ili orijentaciju
srboljubac u svakom slučaju bolje nego srbomrzac,jer bi se opasno zabrinuo za svoje mentalno zdravlje
ne znam što ljudi kojima se ne sviđa ova država, koji je ne žele i ne vole uopće rade u njoj...pa neće se država seliti radi vas, možete jedino pokupiti svoje stvari i otići tamo gdje vam je bolje...tada će i nama koji ostajemo bit bolje i ljepše..
bec031, ako ti smatraš da samim time što si bio branitelj voliš hrvatsku više od mene,ja ću ti pustiti na volju.ja bih samo volio da se zlo sa početka 90-tih više nikad ne desi kod nas.tako će svima bit bolje i ljepše