Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 67789 Spol: Nebitno
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Mene i dalje zanima kako se zove sredstvo koje se miješa sa naftom, za zaprašivanje komaraca. Pomogla bi mi i informacija koju aktivnu tvar sadrži to sredstvo, pa bi sam potražio nešto. Ima li neka dobra duša, da podijeli tu informaciju sa mnom, ili smo moja obitelj i ja osuđeni da budemo hrana komarcima, jer prigradska naselja (Tenja) su zaboravljena po pitanju borbe protiv krvopija. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Zanimljivo je zaprašivanje komaraca posebice trošenje velikih novčani sredstava koje bi pomogle u daleko pametnije svrhe. Dakle danas se uništavaju komarci ,i sutra dan već stižu novi ne pomaže u ovakovom podneblju mozgovi i dalje rasipaju novac poreznih obveznika.. Dešavaju se velike štete u voćarstvu pčelarstvu povrtlarstvu nečemu od čega opstajemo, a mozgovi zagovaraju nekakvu ekologiju . Da napomenemo kopački rit prirodni rezervat gospoda balkanci avionima zaprašuju komarce . Velika je stvar imati nekakvu naobrazbu naučiti nešto o okolišu u kojem se živi. |
|
|
|
|
|
simo031
|
lehi je napisao/la: ›
Zanimljivo je zaprašivanje komaraca posebice trošenje velikih novčani sredstava koje bi pomogle u daleko pametnije svrhe. Dakle danas se uništavaju komarci ,i sutra dan već stižu novi ne pomaže u ovakovom podneblju mozgovi i dalje rasipaju novac poreznih obveznika.. Dešavaju se velike štete u voćarstvu pčelarstvu povrtlarstvu nečemu od čega opstajemo, a mozgovi zagovaraju nekakvu ekologiju . Da napomenemo kopački rit prirodni rezervat gospoda balkanci avionima zaprašuju komarce . Velika je stvar imati nekakvu naobrazbu naučiti nešto o okolišu u kojem se živi.
|
Dovuci svoju guzicu ovdje, pa onda kenjaj o ekologiji i kako nije potrebno zaprašivati komarce avionima. Otišla si odavde prije dvadesetak godina, i izigravaš nekog europejca, a iz tebe progovara samo klasičan balkanski jal. Iznesi konačno neki konkretan i konstruktivan prijedlog, u bilo kojoj temi, umjesto kenjanja po postojećem stanju. |
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
simo031 je napisao/la: ›
Mene i dalje zanima kako se zove sredstvo koje se miješa sa naftom, za zaprašivanje komaraca. Pomogla bi mi i informacija koju aktivnu tvar sadrži to sredstvo, pa bi sam potražio nešto. Ima li neka dobra duša, da podijeli tu informaciju sa mnom, ili smo moja obitelj i ja osuđeni da budemo hrana komarcima, jer prigradska naselja (Tenja) su zaboravljena po pitanju borbe protiv krvopija.
|
Mislim da su dečki iz EMŠC prije nekoliko godina napravili neku "spravicu" za zaprašivanje komaraca na okućnicama. Probaj se tamo raspitati ili u Zavodu za javno zdravstvo (mislim da se tako zovu oni što provode prskanja komaraca). |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
Zanimljivo je zaprašivanje komaraca posebice trošenje velikih novčani sredstava koje bi pomogle u daleko pametnije svrhe. Dakle danas se uništavaju komarci ,i sutra dan već stižu novi ne pomaže u ovakovom podneblju mozgovi i dalje rasipaju novac poreznih obveznika.. Dešavaju se velike štete u voćarstvu pčelarstvu povrtlarstvu nečemu od čega opstajemo, a mozgovi zagovaraju nekakvu ekologiju . Da napomenemo kopački rit prirodni rezervat gospoda balkanci avionima zaprašuju komarce . Velika je stvar imati nekakvu naobrazbu naučiti nešto o okolišu u kojem se živi.
|
Dovuci svoju guzicu ovdje, pa onda kenjaj o ekologiji i kako nije potrebno zaprašivati komarce avionima. Otišla si odavde prije dvadesetak godina, i izigravaš nekog europejca, a iz tebe progovara samo klasičan balkanski jal. Iznesi konačno neki konkretan i konstruktivan prijedlog, u bilo kojoj temi, umjesto kenjanja po postojećem stanju.
|
Lega... sigurno znaš onu izreku: - Ne bacaj bisere pred svinje!
Uzalud se trudiš kamen naučiti pjevati |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
Coca Cola
Ukupno postova: 394 Lokacija: n'djamena Spol: Nebitno
|
Prvi puta su ih oprasili kako spada |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
Na jugu 2 me večeras pojeli u dvorištu |
|
|
|
|
dim Ukupno postova: 168 Spol: Nebitno
|
Naučite već jednom, mislim na MEDIJE ali i građane Osijeka da se ne kaže PRAŠENJE-gdje vi tu vidite prah, pravi naziv je ZAMAGLJIVANJE ili DIMLJENJE, tek toliko za informaciju. JOŠ čudnije je ako taj izraz koristi struka. Inače sa dva aviona nije moguće dobro obaviti akciju zamagljivanja Osijeka, da su se još priključli sa zemaljskom mehanizacijom onda bi to imalo nekog efekta, ovako je to manje više uludo bačen novac |
|
|
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Valjda će ovaj vodeni val koji prolazi Dravom odnijeti svu prljavštinu iz grada Osijeka. |
|
|
|
|
|
simo031
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
Mene i dalje zanima kako se zove sredstvo koje se miješa sa naftom, za zaprašivanje komaraca. Pomogla bi mi i informacija koju aktivnu tvar sadrži to sredstvo, pa bi sam potražio nešto. Ima li neka dobra duša, da podijeli tu informaciju sa mnom, ili smo moja obitelj i ja osuđeni da budemo hrana komarcima, jer prigradska naselja (Tenja) su zaboravljena po pitanju borbe protiv krvopija.
|
Mislim da su dečki iz EMŠC prije nekoliko godina napravili neku "spravicu" za zaprašivanje komaraca na okućnicama. Probaj se tamo raspitati ili u Zavodu za javno zdravstvo (mislim da se tako zovu oni što provode prskanja komaraca).
|
Sam top za zaprašivanje nije problem. To sam riješio. Problem je kemija. |
|
|
|
|
simo031
|
dim je napisao/la: ›
Naučite već jednom, mislim na MEDIJE ali i građane Osijeka da se ne kaže PRAŠENJE-gdje vi tu vidite prah, pravi naziv je ZAMAGLJIVANJE ili DIMLJENJE, tek toliko za informaciju. JOŠ čudnije je ako taj izraz koristi struka.
|
Koristio sam termin koji je korišten i u uvodnom članku, osim toga prašenje mi bolje zvuči. Nekako sexi... |
|
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
Nikad nisam razmišljala o terminologiji u konkretnom primjeru.
Zaprašivanje je bio i ostao uobičajen naziv za uništavanje komaraca bilo iz zraka ili sa zemlje.
Možda bi riječ „tretiranje“ bila primjerenija.
Kako god bitno je da smo svi razumjeli i da ima manje komaraca. |
|
|
|
|
|
simo031
|
Valjda će ovaj vodeni val koji prolazi Dravom odnijeti svu prljavštinu iz grada Osijeka.
|
Samo da nam ne vrati neku prljavštinu, koju je odnio neki drugi val prije dvadesetak godina, pa sad sraćka po svemu iz daleka svijeta... |
|
|
|
|
!Klick Ukupno postova: 269 Spol: Nebitno
|
Valjda će ovaj vodeni val koji prolazi Dravom odnijeti svu prljavštinu iz grada Osijeka.
|
Uteče i onda se razbacuje velikim riječima!
Kokošar... |
|
|
|
|
|
|
|