Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
muvifrik je napisao/la: ›
...nije li papa nedavno objavio da u toj istoj instituciji postoji jak gay lobi?
|
Potvrdio postojanje gay lobija, i osudio tu činjenicu. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
lega imaš kunu Ukupno postova: 225 Spol: Muško
|
hehe, moram se nasmijati svome vlastitom retoričkom pitanju...
dakle: Ako je ova Povorka ponosa stavljala vrpce, Povorka INATA bi stavljala...što? Naravno uz bjesomučnu dernjavu inati se Slavonijo...
|
|
_________________ ...jebala ga općina... |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
lega imaš kunu je napisao/la: ›
--dakle: Ako je ova Povorka ponosa stavljala vrpce, Povorka INATA bi stavljala...što?
|
Ništa. Ne bi unakazivali spomenike (barem se nadam tome). |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
za mene je ovo mobbing pedera nad spomenicima i njihovim obiteljima (nasljednicima, praunucima) tih ljudi koji su ovjekovječeni te bi oni trebali tužit te zlikovce radi nagrđivanja njihovih predaka, a grad bi ih trebao tužiti zbog nagrđivanja gradske imovine.
ima tu i nekih savjeta: http://mobbing.hr/savjeti/ |
|
|
|
|
|
nevidljiva175 Ukupno postova: 21 Spol: Nebitno
|
lega imaš kunu je napisao/la: ›
jedan obični Pečuh, da ne pričam o Beču, Parizu i drugim metropolama bi ovu gestu sa šalovima doživjeli sa simpatijama, vicom na vlastiti račun, kao odraz npr. umjetničkog izražavanja (brojne su mogućnosti i impresije vezano za takovu rabotu)...takva reagiranja su naime urbana, svjetska...no, očito da smo mi još duboko, duboko u glibu jer takav postupak osuđujemo i ne razumijemo...
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
fascinantno koliko mrznje prema grupaciji koja vam nije nista skrivila
a da ne govorim o nivou licemjerstva, jer barem 80% svih koji sad napadaju homosexulce bi promjenili ili ublazili svoja misljenje kad bi im netko iz obitelji bio gey
poanta je da homosexualci ne cini nikome nista nazao, i da dobivanjam prava, ja kao heterosexualac necu nista izgubiti - i s toga nek im se daju prava
ne samo njima, svim manjinama, cijim zahtjevima ce moja sloboda ostat jednaka, se trebaju dati prava sto traze |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
Zašto fokus Vlade i medija nije na nezaposlenima, invalidima, bolesnoj djeci kojima se ne želi financirati liječenje ? Javnost se zabavlja šarenim paradama, besmislenim pričama, kvaziliberali hodaju ponosno povorkom, dok vođe istih udruga, uvjeren sam, jako dobro zarađuju i žive od raznih novčanih i inih donacija.
Većina homoseksualaca govori kako se ugodno osjećaju u svojoj koži, no zašto onda stalno traže da budu prihvaćeni i izjednačeni sa heterosexualnim parovima u svakom pogledu kada i sami znaju da je u ovoj konzervativnoj sredini u kojoj živimo to gotovo nemoguće.
Neka se trenutno zadovolje Zakonom o istospolnim zajednicama koji po meni dobro uređuje njihov položaj, a za nešto više morat će jako dugo čekati.
I za kraj jedva čekam Vesnu Pusić kako predvodi paradu nezaposlenih, prevarenih i siromašnih građana, no takvi nisu predmet zanimanja liberalnih snobova a la gđe Pusić. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
mariox je napisao/la: ›
Zašto fokus Vlade i medija nije na nezaposlenima, invalidima, bolesnoj djeci kojima se ne želi financirati liječenje ? Javnost se zabavlja šarenim paradama, besmislenim pričama, kvaziliberali hodaju ponosno povorkom, dok vođe istih udruga, uvjeren sam, jako dobro zarađuju i žive od raznih novčanih i inih donacija.
Većina homoseksualaca govori kako se ugodno osjećaju u svojoj koži, no zašto onda stalno traže da budu prihvaćeni i izjednačeni sa heterosexualnim parovima u svakom pogledu kada i sami znaju da je u ovoj konzervativnoj sredini u kojoj živimo to gotovo nemoguće.
Neka se trenutno zadovolje Zakonom o istospolnim zajednicama koji po meni dobro uređuje njihov položaj, a za nešto više morat će jako dugo čekati.
I za kraj jedva čekam Vesnu Pusić kako predvodi paradu nezaposlenih, prevarenih i siromašnih građana, no takvi nisu predmet zanimanja liberalnih snobova a la gđe Pusić.
|
Zavadi pa (lakše) vladaj
Dok nam mediji glave pune bezvezarijama, vlada nas lakše guli |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
freedom.fighter Ukupno postova: 199 Lokacija: OS Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la: ›
freedom.fighter je napisao/la ( Pogledaj post): ›
uvijek sam za dobru guerillu...a ovo to jest...bravo!
|
a na onu kolobaricevu instalaciju ... na onaj falusni simbol hahahahahah
|
Vrh bi bio ofarbat fiću u rozi |
|
_________________ Sudba kleta jednaka je, bio gospodin ili drug! |
|
|
|
Defiant Ukupno postova: 89 Spol: Nebitno
|
|