Autor |
Poruka |
Maary5 Ukupno postova: 22 Spol: Nebitno
|
Želim već neko vrijeme napraviti ombre pramenove, pa molim da mi preporučite najbolje mjesto. Hvala! |
|
|
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
svaki bi frizer bi trebao znati napraviti ombra pramenove, princip je isti kao i kod običnih - sve ovisi o tvojoj prirodnoj boji kosi
na svijetloj kosi je moguće izvesti sve nijanse dok na tamnoj/tamnijoj puno teže ako želiš neki veći kontrast
najbolje ti je da sama obiđeš nekoliko frizer.salona i kažeš što bi htjela pa ćeš čuti odgovor iz prve ruke, sama preporuka ne mora značiti da će i na tvojoj kosi biti željeni efekt |
|
|
|
|
|
|
istina, ali viđala sam po gradu jako dobro napravljene ombre pramenove a u drugu ruku katastrofalne. Zanimalo me ako netko ima iskustva, jer stvarno ne znam gdje bi mogla otići, a sama nikako ne želim |
|
|
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
sama nikako
pa kad vidiš nekog sa takvim pramenovima pitaj, neće te ugrist |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
silence je napisao/la: ›
sama nikako
pa kad vidiš nekog sa takvim pramenovima pitaj, neće te ugrist
|
Najpametniji savjet
Lijepo se kaže: Tko pita - ne skita. |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
|
hahah, ili to |
|
|
|
|
|
okruglic Ukupno postova: 31 Spol: Nebitno
|
Maary5 je napisao/la: ›
istina, ali viđala sam po gradu jako dobro napravljene ombre pramenove a u drugu ruku katastrofalne. Zanimalo me ako netko ima iskustva, jer stvarno ne znam gdje bi mogla otići, a sama nikako ne želim
|
evo ja cu ti dati preporuku za dobar ombre, ana iz salona marina u rokovoj. ja sam bila dva puta i odlično mi je napravila. radi više flamboyage tehniku pa stvarno fino ispadne i dosta prirodno. za razliku par "ombrea" koje sam vidjela gdje je frizerka samo nabacila u ravnoj crti blanš pa to užasno izgleda i narančasto je na tamnoj kosi :/ ( to sam vidjela kod cura koje su bile kod neke u donjem gradu ali ne znam ime
ja imam jako tamnu kosu pa nije išla puno svjetlije prvi puta, sada je poprilično, i uvijek mi stavi i preljev pa se to stopi lijepo. |
|
|
|
|
|
|
odlicno, kolko si platila to? |
|
|
|
|
|
|
sa šišanjem i feniranjem je bilo ja mislim oko 270kn... uglavnom do 300kn. |
|
|
|
|
|
|
imaš slučaajno možda sliku? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jako lijepo Moja je dosta svjetlija kosa, s tim da imam pomalo i "prirodni" ombre zbog sunca a i takva mi je kosa cudna haha. Nakon kolko vremena si isla drugi put raditi? |
|
|
|
|
|
|
razmak je bio nekih 6 mjeseci mislim
dosta se s vremenom samo posvijetlilo, dijelom zbog sunca a dijelom jer se preljev ispirao...pa mi se dosta mijenjalo.
no, ja sam bila zadovoljna izgledom pa sam išla kad sam trebala šišanje ponovno
ona mi je rekla nakon prvog puta da pričekam nekih mjesec dana da vidim kak ću biti zadovoljna sa ispiranjem i da dođem za mjesec dana još posvijetliti ako hoću. to je bio plan. al ja sam bila ful zadovoljna pa sam se strpila nekoliko mjeseci.
mogla je i puno svijetlije otprve ali ja nisam htjela. tak da ne misliš da se nemože odmah ova druga postići ako ti je to želja. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pa zato sam se ja za prvo eksperimentiranje s bojom odlučila za ombre - ak ne stoji samo otfikariš taj dio!
ne znam...ovi koji se meni sviđaju dosta su prirodni pa prema tome nema šta " ne stajati".
pa ako znaš za taj salon i sviđa ti se šta rade zašto ne odeš tamo i objasniš sve što želiš? bitno je da znaju tehniku, da ti ne bude jednolična crta, a što se tiče svijetline to sama pokažeš koliko hoćeš i vremenom blanša i preljevom ti mogu pogoditi točno što želiš. |
|
|
|
|
|
|
|