Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
e ovo više nije normalno. prvo je billa u retfali dobila semafor i raskrižje a sad i plodine. dok se onaj kod bille semafor još nekao i podnese ovaj kod plodina je katastrofa. dok prođeš od kraja višnjevca do mare s autom treba ti najmanje 10 minuta. semafori su totalno neusklađeni. stvarno ne veidim potrebu za tim semaforom. ne mogu vjerovat da svaka trgovina može dobit semafor!? pa zar nije promet na prvom mjestu? btw. već je bilo i prometnih nesreća zbog tog nesretnog semafora. |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
možda je zakonski naloženo ili tak nešta da u blizini trgovačkih vcentara mora biti postavljen semafor... neam pojma |
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
btw. već je bilo i prometnih nesreća zbog tog nesretnog semafora.
|
Bilo bi ih i više da ga nema. Pa kako bi ti majstore skrenuo preko dvije pune? Pa nisu Plodine napravljenje za Višnjevčane i Josipovčane...
Ali slažem se, semafori se moraju uskladiti. |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a nekrećem se baš u tom dijelu grada pa ni neznam kakva je situacija... eb ga... hehe |
|
|
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ako tako ima puno semafora onda su vam mogli stavit one senzore |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
u gradu pola semafora nije potrebno |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
uvijek nekako držim da je promet (odnosno prometna pravila) jedan od potpunijih čovjekovih izuma i da svako zašto u prometu ima svoje zato. semafori, koliko god da nas iritirali, očitu imaju svoju funkciju koju dobro izvršavaju, jer da ne valjaju - pa ne bi ih toliko bilo to je nešto za što ne možete reći: "a, neka ih", jer se s njima susrećete svaki dan.
semafori - respect |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
U Plodine se može i iz Štrosike i iz Kapelske, tako da ne moraš preko dvije pune. A da semafore treba uskladiti da ne stojiš na praznom križanju 6 min. to je istina.
BTW ne znam koliko često idete na obilaznicu pored Metroja, ali zadnja dva tjedna prava napast su vozači/ce iz DJ, ŽU, VU, VK, BM, OS, SL ma odsvakud, jer kad skontaju da se sa odvojka za uključivanje na južnu obilaznicu nemere uć u Metro,onda ladno odu u krivom smjeru na obilaznicu prek dve pune, ili što je još strašnije polukružno se okrenu na obilaznici i ajmo ponovo da vide gdje su za_ebali. Sad se pokušavam sjetiti jel smo mi radili takve strahote u Pečuju? |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
debeli je napisao/la ( Pogledaj post): ›
U Plodine se može i iz Štrosike i iz Kapelske, tako da ne moraš preko dvije pune. A da semafore treba uskladiti da ne stojiš na praznom križanju 6 min. to je istina.
BTW ne znam koliko često idete na obilaznicu pored Metroja, ali zadnja dva tjedna prava napast su vozači/ce iz DJ, ŽU, VU, VK, BM, OS, SL ma odsvakud, jer kad skontaju da se sa odvojka za uključivanje na južnu obilaznicu nemere uć u Metro,onda ladno odu u krivom smjeru na obilaznicu prek dve pune, ili što je još strašnije polukružno se okrenu na obilaznici i ajmo ponovo da vide gdje su za_ebali. Sad se pokušavam sjetiti jel smo mi radili takve strahote u Pečuju?
|
ma vjerovatno smo i mi to tamo radili,mada se ne sjećam. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
.....vjerujem da je kod nas semafor najidealnije rješenje za svako raskrižje......jer s obzirom na poznavanje prometnih pravila i kulturu vozaca (vecine)......da nema semafora.......crna kronika ne bi bila rubrika u novinama....vec dnevne novine.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: Muško
|
cane je napisao/la: ›
stvarno ne veidim potrebu za tim semaforom.
|
Pa eto probaj onda kad je spica skrenuti otamo lijevo za visnjevac. |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
debeli je napisao/la: ›
Sad se pokušavam sjetiti jel smo mi radili takve strahote u Pečuju?
|
ja jesam. |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Kad sam ja isao tim djelom grada prvi puta, nisam uopce skonto da je tamo semafor sam samo prozujio kroz crveno... sreca pa nije bilo nikog...
daniel-202 je napisao/la: ›
u gradu pola semafora nije potrebno
|
Potpisujem, ali ih isto tako i nema na puno mjesta gdje bi trebalo biti... primjer je izlazak s bilinog parkiralista na drinsku... pa to je strasno koliko moras cekati da bi te neko MOZDA pustio, ili da mu izletis i riskiras svoj zivot ili sto je jos gore, neciji tuđi... a da o materijalnoj steti ne govorim. A ni pjesacima nije lako, znam iz iskustva posto sam isao u građu u skolu i svaki dan prelazio preko tog pjesackog. Nikada ne znas jel te vozac vidi posto svi gledaju da se sto prije ubace u drinsku. |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
DonQuijote je napisao/la: ›
debeli je napisao/la: ›
Sad se pokušavam sjetiti jel smo mi radili takve strahote u Pečuju?
|
ja jesam.
|
Sram te bilo prekrsitelju zakona... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
ilija je napisao/la ( Pogledaj post): ›
cane je napisao/la: ›
stvarno ne veidim potrebu za tim semaforom.
|
Pa eto probaj onda kad je spica skrenuti otamo lijevo za visnjevac.
|
Pa poučen iskustvom za višnjevački kirbaj (kirvaj), u to selo moš doć i sa nadvožnjaka i Štosikom i iz Josipovca tako da ne vidim razlog zašto bi na izlazu iz Plodina bilo dopušteno skretati lijevo u Višnjevac |
|
|
|
|
|
|
|