Autor |
Poruka |
DD3 Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
Gdje kupiti Star Wars stvari? Pernice, olovke, figurice, kacige ili bilo što takvo...
Ja sam prošle godine vidjela cijelu hrpu Star Wars stvari, ali više se ne sjećam u kojoj trgovini.
Treba mi kao poklon za rođendan.
Knjige i stripovi me ne zanimaju. |
|
|
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bilo je jedno vrijeme u Emmezeti maketa svemirskih brodova za sastavljanje i bojanje. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Müller; od lego kockica, preko maketa do pernica.
Imaš odličnog lego storm troopera/budilicu isto tamo. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
Hvala! |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Imaš odličnog lego storm troopera/budilicu isto tamo.
|
...jamačno ti zvoni svako jutro kraj uveta.... ...i nemoj se izgovarati na nećake i tak to |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
bazooka_joe
|
anakonda je napisao/la: ›
Imaš odličnog lego storm troopera/budilicu isto tamo.
|
...jamačno ti zvoni svako jutro kraj uveta.... ...i nemoj se izgovarati na nećake i tak to
|
Pa daj ga pogledaj! Tko ga ne bi htio?!
|
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
anakonda
|
...tja, ne vidim.....al' pretpostavljam da bi te s takvom budilicom svaka majka za zeta htjela..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
Pogledala sam tu budilicu na internetu. Ma to ću ja sebi kupiti. A za poklon što ostane. o_o
Ugl, super ste mi pomogli. Idem danas pogledati to sve. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...tja, ne vidim.....al' pretpostavljam da bi te s takvom budilicom svaka majka za zeta htjela.....
|
I Superman posteljinom. |
|
|
|
|
anakonda
|
...tja, ne vidim.....al' pretpostavljam da bi te s takvom budilicom svaka majka za zeta htjela.....
|
I Superman posteljinom.
|
...e, to je sad već znak za uzbunu..... |
|
|
|
|
bazooka_joe
|
anakonda je napisao/la: ›
|
I Superman posteljinom.
|
...e, to je sad već znak za uzbunu.....
|
Lemme guess, not a fan of Superman? -.- |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...za mene postoji jedan jedin pravi heroj: Čak Noris...svi ostali su samo likovi iz mašte .... |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
oprostite molim vas ... jedan jedini heroj je superhik molim lijepo |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...ali i on je nacrtan.... |
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
|
|