Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...pa to ti je onaj komad zelenila između kina Papuk i Crvena zvijezda (Uranija i ono drugo, ne znam kak se sad zove)... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
daniel-202 je napisao/la: ›
ali vidim da si svako jutro oko 6 pa do 7 , malo aktivan na forumu, to malo prije posla????
|
Pa da... dignem se u deset do sest, popijem kavicu, zapalim koju, vidim sta ima novog na forumu, ostavim koji post i onda idem na posao... tako svako jutro... to mi je vec ritual. hehe svako jutro je ljepse jutro uz slvonski radio i osijek031
pa u tom razdoblju sam išo vješat kobasice u pušnicu
|
... nista, aktiviraj pusace sa foruma da svi odu u pusnicu zapaliti koju... meso ce imati bolji okus ...
Nego donesi ti malo i na sastanak tog pusljivog mesa... heheRLOL |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Sale car
|
anakonda je napisao/la: ›
(Uranija i ono drugo, ne znam kak se sad zove)...
|
europa... kako se to ne mozes sjetiti ... ja imam problema inace s nazivima ulica... reci mi ime neke ulice i da odem tamo necu iamti pojma, a reci mi gdje se nalazi ta ulica bez problema cu doci do nje... jednostavno ne pamtim imena... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...pa to ti je onaj komad zelenila između kina Papuk i Crvena zvijezda (Uranija i ono drugo, ne znam kak se sad zove)...
|
Aha, to je to... hvala - sad ću se, nadam se, znati snaći |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
anakonda
|
Sale car je napisao/la: ›
(Uranija i ono drugo, ne znam kak se sad zove)...
|
europa... kako se to ne mozes sjetiti ... ja imam problema inace s nazivima ulica... reci mi ime neke ulice i da odem tamo necu iamti pojma, a reci mi gdje se nalazi ta ulica bez problema cu doci do nje... jednostavno ne pamtim imena...
|
...kod mene je u pitanju skleroza... ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Sale car
|
...kod mene je u pitanju skleroza... ...
|
i kod mene isto... samo sto me brine sta ce biti za 30-ak godina... zaboraviti cu kako se zovem... hehe |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
anakonda
|
...za 30 godina?...too far away... |
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
...kod mene je u pitanju skleroza... ...
|
i kod mene isto... samo sto me brine sta ce biti za 30-ak godina... zaboraviti cu kako se zovem... hehe
|
Nemoj nam plašit zmiju....ona je skoro u tim godinama |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
CatCloe je napisao/la: ›
definitivno ima nečega u tome što je mungos napisao..
|
Ima, ali nismo samo sale i ja problem..........
|
Slazem se... ali kao sto daniel kaze, nismo mi jedini problem... mungos je bio nadrkan i prije nego sto je dosao na forum ( sto ne moze porcei ) i onda je naisao na nas dvojicu i odmah poceo srat... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Sale car
|
ak nisam bio, kako onda znam da si bio u hondinoj jakni ???????
|
Dobro, ispricavam se... samo sto te nitko nije primjetio...
|
Ja sam brz, sad me vidiš-sad me ne vidiš, ovog puta sam bio još brži pa me niste ni vidjeli.
|
E pa ne trebas biti brz kad se ides naci s nekim ljudima s kojima se nikada nisi vidio... a i volio bih viditi tu scenu kako ces ga ti ela naci... vrlo bih rado i ja dosao, al "malo" sam predaleko od tog kafa... mozda naletim ak me legica bude htjela odvesti... naravno ako nemate nista rpotiv... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
|
|
|
Ja sam brz, sad me vidiš-sad me ne vidiš, ovog puta sam bio još brži pa me niste ni vidjeli.
|
E pa ne trebas biti brz kad se ides naci s nekim ljudima s kojima se nikada nisi vidio... a i volio bih viditi tu scenu kako ces ga ti ela naci... vrlo bih rado i ja dosao, al "malo" sam predaleko od tog kafa... mozda naletim ak me legica bude htjela odvesti... naravno ako nemate nista rpotiv...
|
nemamo ništa protiv......ali ja znam da Ela neće doć...... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
nemamo ništa protiv......ali ja znam da Ela neće doć......
|
Doci ce ona, vjeruj ti meni... ako bude u stanju ... salim se... problem je u tome sto ja ne znam hocu biti u stanju da doem, a ne znam ni hoce li legica imati volje vozikati se po gradu samo da ja cestitam novu godinu nekome... u tome je stvar.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
|
|
Doci ce ona, vjeruj ti meni... ako bude u stanju ... salim se... problem je u tome sto ja ne znam hocu biti u stanju da doem, a ne znam ni hoce li legica imati volje vozikati se po gradu samo da ja cestitam novu godinu nekome... u tome je stvar....
|
Ni ja sam ne znam hoću li moč doć, slavim u Bastionu, pa pitanje je dal ču moč doč do 402, vjerojatno neću doć (ništ novo) |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
daniel-202 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
|
E pa ne trebas biti brz kad se ides naci s nekim ljudima s kojima se nikada nisi vidio... a i volio bih viditi tu scenu kako ces ga ti ela naci... vrlo bih rado i ja dosao, al "malo" sam predaleko od tog kafa... mozda naletim ak me legica bude htjela odvesti... naravno ako nemate nista rpotiv...
|
|
|
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
daniel-202
|
ma dobro........ela će doć.......to i ja znam....ela jesil ti često u 402 , jel znaš gazdu kafića???? |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
|
|