Autor |
Poruka |
Bajkos Ukupno postova: 10 Spol: Nebitno
|
simo031 je napisao/la: ›
Loše su fotke, no meni to ne djeluje ništa specijalno... Rama montića obložena limom?
No ja sam metalske struke, tako da me nije lako fascinirati...
|
Isprika zbog loših fotki,ali stručnjak metalske struke kao Vi,kojeg nije lako fascinirati ipak bi trebao primjetiti kako ovde nema niti "traga" limu...
Volio bih vidjeti i jedan Vaš uradak ako takav postoji,kako bismo dobili eventualne ideje i inspiraciju... |
|
|
|
|
|
Bajkos Ukupno postova: 10 Spol: Nebitno
|
Loše su fotke, no meni to ne djeluje ništa specijalno... Rama montića obložena limom?
|
Isprika zbog loših fotki,ali stručnjak metalske struke kao Vi,kojeg nije lako fascinirati ipak bi trebao primjetiti kako ovde nema niti "traga" limu...
Volio bih vidjeti i jedan Vaš uradak ako takav postoji,kako bismo dobili eventualne ideje i inspiraciju... |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Bajkos je napisao/la: ›
|
Volio bih vidjeti i jedan Vaš uradak ako takav postoji,kako bismo dobili eventualne ideje i inspiraciju...
|
Iz svake upućene kritike mudar čovjek može ponešto naučiti, a za one druge ionako nema nade. Stavite kvalitetnije fotke da se može razlučiti čime ste obložili ramu bajka, jer ovako izgleda kao lim. Meni osobno je nezanimljiva restauracija bajseva, osobito ovo što Vi zovete restauracijom (čišćenje bojanje i ugradnja kupljenih dijelova). Moji projekti u pravilu kreću od nule, a kako završavaju pogledajte na slikama. Pretpostavljam da Vam je to dovoljno da Vas uvjeri u moje kompetencije i stručnost. Ako Vam je potrebna kakva pomoć, stojim Vam na raspolaganju.
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Da te Huso imao u Kanadi ne bi jadan morao bjezati na Floridu.
A sto se tice samog bicikla ja isto nisam bas nesto impresioniran.
Kad je receno "svoj prvi model bicikla u vlastitoj proizvodnji" ocekivao sam puno, puno vise. Meni ovo vise izgleda kao tuning vec kupljenog bicikla. I to, nazalost meni osobno, los tuning.
NHF, svaka cast na trudu i radu, ali kad nesto radis moras biti spreman i na dobre i na lose kritike. Okreni ih u svoju korist i nauci nesto iz njih.
Nemoj da te lose kritike pokolebaju, nastavi dalje!
Ali jedan konstruktivan prijedlog: daj malo vise "sebe" u bicikl i pusti masti na volju jer ovo stvarno izgleda kao par limova navarenih na Limexovu ramu (mozda je do slika - ne znam).
|
|
|
|
|
|
simo031
|
Dino8090 je napisao/la: ›
Da te Huso imao u Kanadi ne bi jadan morao bjezati na Floridu.
A sto se tice samog bicikla ja isto nisam bas nesto impresioniran.
Kad je receno "svoj prvi model bicikla u vlastitoj proizvodnji" ocekivao sam puno, puno vise. Meni ovo vise izgleda kao tuning vec kupljenog bicikla. I to, nazalost meni osobno, los tuning.
NHF, svaka cast na trudu i radu, ali kad nesto radis moras biti spreman i na dobre i na lose kritike. Okreni ih u svoju korist i nauci nesto iz njih.
Nemoj da te lose kritike pokolebaju, nastavi dalje!
Ali jedan konstruktivan prijedlog: daj malo vise "sebe" u bicikl i pusti masti na volju jer ovo stvarno izgleda kao par limova navarenih na Limexovu ramu (mozda je do slika - ne znam).
|
Imam pajdu, koji doista izrađuje unikatne bicikle, i povremeno sam (minimalno, više radi druženja, nego stvarne potrebe) sudjelovao u njegovim projektima. Moguće je da ste njega i njegove bicikle vidjeli po gradu. Specifični su jer im je zadnja guma automobilska (bar na ova tri koja je napravio do sada). Ako nabavim fotke, i dobijem dozvolu od lege, rado ću ih podijeliti sa vama. |
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
i ja imam nesto iskustva u pimpanju bicikla.
kad sam bio mali, stavio sam komad plastice od case od jogurta, pricvrsceno stipaljkom je proizvodilo mocan zvuk motora i dizalo kosu svim susjedima |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la: ›
i ja imam nesto iskustva u pimpanju bicikla.
kad sam bio mali, stavio sam komad plastice od case od jogurta, pricvrsceno stipaljkom je proizvodilo mocan zvuk motora i dizalo kosu svim susjedima
|
a tek oni koji su si dali truda pa selotejpom obljepili žbice tako da dobiješ jednu cjelinu...ili kad sa nekog tomosa ukradeš retrovizor...pa ga namontiraš na bic....pljuc |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
simo031
|
|
|
|
|
|
simo031
|
@Bajkos, kada sam čitao Vaše najave, očekivao sam nešto približno kreativno poput ovoga sa gornjih slika.
Otuda, i moje kritike, koje ste očito krivo protumačili. |
|
|
|
|
|
|