Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Blokade prometnica [Vijesti Osječke]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
simo031

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.08.2013. 22:38 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

tranquilize je napisao/la:
simo031 je napisao/la :
meni vec ide pomalo na K ova prica sa John Deerovima, postalo je to nesto sto apsolutno svako vrti kao pokvarenu plocu i to u 99% slucajeva napamet, zivim i radim pored prometnice gdje igrom slucaja prolazi veci broj traktora, pa i bacim oko svako malo (zbog buke koju proizvode), od 30tak traktora 29 je apsolutni krs, a mozda jedan bude noviji/bolji...
gdje vi vidjate te silne "luksuzne" traktore i seljake kojima oni nisu potrebni ja neznam...

i btw volio bih da svaki od njih ima novi/bolji traktor (ne nuzno traktor, primjer...) , jer znam kako je tesko odrzavati zastarjelu opremu i fizicki a i financijski, vremenski...
razumijem ja zbog cega ljudi imaju suvisne kolicine jala i zavisti ali...

Sve što si naveo štima, ali kakvi su traktori na prosvjedima?

ne znam kakvi su traktori na prosvjedima, takodjer nemam ni informaciju odgovara li "prosjecni traktor " na prosvjedima "prosjecnom traktoru" u zemlji Laughing tu informaciju nemas ni ti, zelim samo ukazati da je ta prica o "ferrari" traktorima na prosvjedima vec presla u urbanu legendu koju sire vladama bliski mediji ne bi li sprjecili solidarnost ostatka naroda sa seljacima...

Eto, očito je da ćemo imati priliku gledati na TV-u nastavak prosvjeda, i vidjeti traktore. Potom možemo komentirati, kakvi su.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zaljubljena u Osijek

Ukupno postova: 2366
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 12.08.2013. 22:57 
Naslov:  

Točno je da na tv uvijek prikažu samo JD, a ne cijelu kolonu u kojoj ima i puno onih starih traktora.

Vjerujem da ima istine u ovim riječima:
".....da je ta prica o "ferrari" traktorima na prosvjedima vec presla u urbanu legendu koju sire vladama bliski mediji ne bi li sprjecili solidarnost ostatka naroda sa seljacima..."

Info: http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=46333&start=45#ixzz2bn4mTUkO

Ukupno postova: 548
Post Postano: 12.08.2013. 23:52 
Naslov:  

simo031 je napisao/la :
simo031 je napisao/la :
meni vec ide pomalo na K ova prica sa John Deerovima, postalo je to nesto sto apsolutno svako vrti kao pokvarenu plocu i to u 99% slucajeva napamet, zivim i radim pored prometnice gdje igrom slucaja prolazi veci broj traktora, pa i bacim oko svako malo (zbog buke koju proizvode), od 30tak traktora 29 je apsolutni krs, a mozda jedan bude noviji/bolji...
gdje vi vidjate te silne "luksuzne" traktore i seljake kojima oni nisu potrebni ja neznam...

i btw volio bih da svaki od njih ima novi/bolji traktor (ne nuzno traktor, primjer...) , jer znam kako je tesko odrzavati zastarjelu opremu i fizicki a i financijski, vremenski...
razumijem ja zbog cega ljudi imaju suvisne kolicine jala i zavisti ali...

Sve što si naveo štima, ali kakvi su traktori na prosvjedima?

ne znam kakvi su traktori na prosvjedima, takodjer nemam ni informaciju odgovara li "prosjecni traktor " na prosvjedima "prosjecnom traktoru" u zemlji Laughing tu informaciju nemas ni ti, zelim samo ukazati da je ta prica o "ferrari" traktorima na prosvjedima vec presla u urbanu legendu koju sire vladama bliski mediji ne bi li sprjecili solidarnost ostatka naroda sa seljacima...

Eto, očito je da ćemo imati priliku gledati na TV-u nastavak prosvjeda, i vidjeti traktore. Potom možemo komentirati, kakvi su.

ja vjerujem samo vlastitim ocima/iskustvu, kao sto je zaljubljena spomenula vrlo cesto mediji upotrebljavaju djelove snimaka/fotografija koji njima odgovaraju (ili bolje receno onima koji ih placaju) bilo direktno sa tog dogadjaja bilo iz arhiva, najlakse je to primjetiti na "uglednim" i posjecenijim portalima gdje su novinari dno dna pa i u tim pokusajima oblikovanja javnog mijenja ispadaju smjesni i prozirni...
a sto se tice objektivnosti "novinara" (onih na utjecajnijim pozicijama)... na nju ne treba trositi ni rijeci, prostitucija kako god okrenes, ili podilazenje vladajucima ili novcu...

zbilja se ne sjecam kada sam procitao kvalitetan i objektivan clanak gdje novinar ne pokusava sugerirati ili nametati neko misljenje, vec je samo neutralni promatrac koji nudi dvije strane price... osijek031.com smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Boost
Ukupno postova: 765
Post Postano: 13.08.2013. 0:43 
Naslov:  

Imam prijatelja na OSTV-u koji kaže da se snime kadrovi koji su realni, da nitko ne sugerira kakv prilog mora biti te koji se kadrovi smiju koristiti,a koji ne.
Tu i tamo pogledam vijesti i često primjetim da u kolonama uglavnom budu mrcine od traktora koji meni ne izgledaju staro.
Ok, ne razumijem se u traktore pa možda griješim.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  

Skoči u forum: