Hej ekipa, pozdrav svima.. Nova sam ovdje i vidim da Vas ima puno koji znate ponesto o glazbi..
Ima jedna pjesma koju pjesvusim stalnoo, ali ne znam tko ju izvodi, niti pravo ime pa ju ne mogu naci.. Sve sam probala i nista.. Molim Vas za pomoc! Smile
Rijeci idu ovako: ''Nije to trebalo biti tako, volio sam tebe jako, jako.. Sudbina je ucinila svoje.. Zato produzi dalje, idi svojim putem, ne okreci se iza sebe jer boljet ce jako... I zvijezde su nekad blistale jace, sada je sve gotovo, samo mi se place, produzi dalje, idi svojim putem..''
_________________ ''Zivot uvijek vraca dobro za dobro, zlo za zlo!''
raspjevana je napisao/la :
a svi to misle, a zbilja nije cajka, pjesma je predobra!
...aha, uopće nije narodnjak, ma kakvi.....inače, gugl zna takve stvari......
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
raspjevana je napisao/la :
napali ste me bezveze.. :/
hvala svejedno!
... ....no, dobro - nema na čemu....
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
milo_moje je napisao/la :
cajka ili ne, novi članica foruma je tražila Vašu pomoć, a Vi gospodo raspalili o tome da li je cajka ili ne. kao što reče
simo031 je napisao/la:
O ukusima se ne raspravlja...
...nova članica je dobila pomoć koju je tražila, a sad što se izblamirala ili ne - nema veze s nama.....