Autor |
Poruka |
HDZ Osijek
Ukupno postova: 64 Spol: Nebitno
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j4pC6DDsZy8&feature=youtu.be[/youtube] |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Čovjek je najveće bogatstvo.
Političari to znaju, i trude sa da oko sebe imaju što više svojih ljudi.
A mladi ko' mladi. Rade ono što najbolje znaju. Traže posao. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...super, sva sreća pa je bitna količina, a ne kvaliteta istih....bravo za vas, ybte kol'ko vas ima, kolk'ko vas imaaaaa..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
mapatil Ukupno postova: 254 Spol: Nebitno
|
Anakonda kako znas da nisu i kvalitetni? Poznajes neke od njih? |
|
_________________ Vilenjak je želio saznati tko sam. Dobio je ponudu da se nađemo i upoznamo.
Vilenjak se tada ukakio i odbio upoznavanje! |
|
|
|
anakonda
|
..ne, ne moram niti želim....sam naslov mi govori sve što želim znati, jer očito se radi o količini ljudi....više bi mi se svidio naslov da su napisali da je primljeno 3 novih članova s yebačkim programom za dobrobit mladih..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
mapatil Ukupno postova: 254 Spol: Nebitno
|
Ma ni plan ne znaci nista. Sjecam se kampanje 2009 kad je hdssb pisao mega ultra super plan za mlade i onda u 4 godine vlasti nisu nist napravili. Cak stovise Satvar kao vijecnik u gradu digao ruku za ukidanje nocnih linija pa kasnije lagao kako su ih oni uveli. Djela, a ne rijeci pricat moze svatko, neka dokazu da su pravi. |
|
_________________ Vilenjak je želio saznati tko sam. Dobio je ponudu da se nađemo i upoznamo.
Vilenjak se tada ukakio i odbio upoznavanje! |
|
|
|
anakonda
|
mapatil je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma ni plan ne znaci nista. Sjecam se kampanje 2009 kad je hdssb pisao mega ultra super plan za mlade i onda u 4 godine vlasti nisu nist napravili. Cak stovise Satvar kao vijecnik u gradu digao ruku za ukidanje nocnih linija pa kasnije lagao kako su ih oni uveli. Djela, a ne rijeci pricat moze svatko, neka dokazu da su pravi.
|
...da, i onda opet dolazimo na isto.....moglo je, umjesto HDZ, pisati i HDSSB, HFZŽKNJ ili AFŽ, dapače i HDSSB je iste fore imao netom prije izbora.....slažem se s tobom - brojevi i planovi i obećanja ne znače baš ništa, ako ih ne slijede konkretna djela.... |
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mogli su napisati par riječi i o tome kako će imati "organizacijskih promjena" u samom hdz-u |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
milo_moje je napisao/la: ›
Mogli su napisati par riječi i o tome kako će imati "organizacijskih promjena" u samom hdz-u
|
U HDZ-u opet kratki spoj. Jake struje, a slabi osigurači. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
crna ruka Ukupno postova: 168 Spol: Nebitno
|
Kojom brzinom HDZ-ovci završavaju u Zatvoru, nije čudo što traže naivčine kojima prodaju priču, o lepom Canetu i sposobnom Vasi.
Dečki bježite miljama daleko od tih parazita. Miljama, Cosa Nostra postoji i u italiji. Tamo bar znate na čemu ste!! |
|
|
|
|
|
crna ruka Ukupno postova: 168 Spol: Nebitno
|
A seniori ko kobci gledaju, gledaju i promatraju.... hahahahha
Stiglo novo meso!! |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Stigo Vaso sad će da pomete i HDZ i da prejebe cijelu koaliciju. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
marac35 Ukupno postova: 48 Spol: Nebitno
|
Prije je postojao strah od jednopartijskog sustava, a sada od gladnog kruha, pa svi hrle u politiku. Jadna si nam država.. |
|
|
|
|
|
kaladont Ukupno postova: 81 Spol: Nebitno
|
kontam da im je neugodno, ali opet... valja stisnit zube za bolje sutra... |
|
|
|
|