Sinoć su u prepunom Avenue Malli, povodom 11. Late Night Shoppinga, nastupili popularni komičari Željko Pervan i Ivan Šarić. Poznatog Željka imali ste priliku vidjeti i na malim ekranima u showu "Večernja škola", dok ste Ivana mogli gledati kao voditelja HTZ-a. Uz svoje komičarsko iskustvo puna dva sata su nasmijavali brojne Osječane, koji su hladni petak učinili zanimljivijim.
Kako je bilo pogledajte u galeriji fotografija....
Jel bio tko na tom događanju? Čuo sam da je taj Ivan Šarić žešći lažnjak. Kakav je bio sinoć?
A i stari dobri Pervan je već pomalo dosadio s recikliranim forama...
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata.
PreacheR je napisao/la:
Jel bio tko na tom događanju? Čuo sam da je taj Ivan Šarić žešći lažnjak. Kakav je bio sinoć?
Lažnjak? Šarić je predobar komičar. U rangu je i sa strancima koje dižemo u nebesa. Svi su plakali od smijeha.
Za Pervana stoji...
PreacheR je napisao/la :
PreacheR je napisao/la:
Lažnjak? Šarić je predobar komičar. U rangu je i sa strancima koje dižemo u nebesa. Svi su plakali od smijeha.
Za Pervana stoji...
Pervan je legenda,a Šarić mora još puno,puno vježbati!
Po ovome što se ovdje moglo vidjeti, Šarić je za dvije klase bolji od Pervana.
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Pervan je najveći ljigavac kojeg se na ovim prostorima može naći (uz političare). Pretvara se da je neki vjernik, drži predavanja po katoličkim udrugama a inače psuje kao kočijaš.
Što se tiče fora logično je da ne mogu biti uvijek nove ali on ih stvarno prežvakava već 20 godina.
Da ne govorimo o tome da nikada nije svoje kolege s kojima je radio ("Denisa", "Aljošu", "tetka" i "Antimona" npr iz Večernje škole) tretirao kao jednake nego si je uvijek uzimao veći dio "kolača". Nije ni čudo da jedan Zuhra (Aljoša) koji je bio često bolji od Pervana nije na to pristajao pa je 2x otišao iz Večernje.
ushiurac je napisao/la :
a osim toga o ukusima se ne raspravlja..Ukus je kao dupe svatko ga ima.
ushiurac je napisao/la:
Pervan je legenda,a Šarić mora još puno,puno vježbati!
Stoji, da je Pervan najdugovječniji komičar tog tipa u Hrvatskoj, no čini se da se da mu je slava pomalo udarila u glavu, pa se uljuljao u uspjehu i zaspao u radu. U svakom slučaju, to je stvar viđenja, tu se slažemo.
simo031 je napisao/la:
Stoji, da je Pervan najdugovječniji komičar tog tipa u Hrvatskoj, no čini se da se da mu je slava pomalo udarila u glavu, pa se uljuljao u uspjehu i zaspao u radu. U svakom slučaju, to je stvar viđenja, tu se slažemo.
Pervan, Zuhra i Denis - zajedno su počinjali u Zločestoj djeci, pa mislim da su svi najdugovječniji.
simo031 je napisao/la:
Pervan, Zuhra i Denis - zajedno su počinjali u Zločestoj djeci, pa mislim da su svi najdugovječniji.
Što naravno ne znači da Šarić, ili netko drugi ne može imati kvalitetnije nastupe od njih.
Trebali biste pročitati ovo;
Strip o Pervanu: Posljednji fan koji se temelji na stvarnim događajima pa biste vidjeli kako se Pervan odnosi prema fanovima. Onda bi o njemu imali drukčije mišljenje.
Umjesto da bacate rajčice na Zena upitajte se zašto na promociji stripa o Pervanu standup rade Zuhra i Marina Orsag...