Autor |
Poruka |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
ovdje nijedna baklja nije završila u terenu već iza gola |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
lufus je napisao/la: ›
ovdje nijedna baklja nije završila u terenu već iza gola
|
Ali i travnjak iza gola također spada u dio terena... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Hehe vidim da mene nije zamolio da ne provokujem
Pa dragi Bo zašto vi koji se skrivate iza navijača, ne odete pred murju i fino bacite bengalke na njihovu zgradu ako se time inatite murji i Zakonima koji pokušavaju zaštititi običnog građanina koji štuje svoj grad i NK koji simpatizira. Osobno volim i obožavam sve vrste pirotehnike i svjetlosnih efekata do te mjere dok ista ne ugrožava okolinu. A te jeftine fore da ste vi u pravu objesi dedi o onu stvar, tim se načinom onda i pljačkaši poslovnica mogu opravdavati da su ubili jer je zabranjeno krasti lovu. Što ne kupite 500- 600 novih stolica koje ste uništili skakanjem po njima, nego što bacate bakljetine u teren i na jadne vatrogasce.
Btw svima hepi Žićbo |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Ja samo ne razumijem što je ovdje GESTA...istina, to je lijepo navijanje, ali ovdje nista nije gesta...Eto samo toliko, jer naslov zbunjuje... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Bo Ukupno postova: 41 Lokacija: Osijek-Amsterdam Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
...ali zar niste svjesni da inatom nećete ništa postići?...ponekad se bolje odlučiti ići linijom manjeg otpora...
|
Nisam tip koji će popustiti lako.
debeli je napisao/la: ›
Hehe vidim da mene nije zamolio da ne provokujem
A te jeftine fore da ste vi u pravu objesi dedi o onu stvar, tim se načinom onda i pljačkaši poslovnica mogu opravdavati da su ubili jer je zabranjeno krasti lovu. Što ne kupite 500- 600 novih stolica koje ste uništili skakanjem po njima, nego što bacate bakljetine u teren i na jadne vatrogasce.
Btw svima hepi Žićbo
|
Stolice nisam nikad tražio na istoku. To bi trebala biti navijačka tribina za stajanje ne za sjedenje. I o tome baš pričam, navijače se izjednačava sa teškim kriminalcima. Ne kažem da nema teških kriminalaca u navijačkim redovima ali ih je jako malo. |
|
_________________ Worker's struggle that inspires men to stand up for their rights |
|
|
|
|
Sale car je napisao/la ( Pogledaj post): ›
lufus je napisao/la: ›
ovdje nijedna baklja nije završila u terenu već iza gola
|
Ali i travnjak iza gola također spada u dio terena...
|
ako pričamo o istom sportu, onda je teren ograničen debelim bijelim crtama. |
|
|
|
|
|
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja samo ne razumijem što je ovdje GESTA...istina, to je lijepo navijanje, ali ovdje nista nije gesta...Eto samo toliko, jer naslov zbunjuje...
|
valjda je mislio na polaganje vijenca. |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
ja mislim da ipak da je lijepa gesta kad se jebe mater tovarima, zagrebčanima, vinkovčanima...(odnosno svim drugim ljudima koji nisu iz Osijeka) , a kad igra reprezentacija, onda nema vrijeđanja jedne druge, već se svi drže zajedno kao prava navijač skupina vatrenih. ali to kod nas isto nije moguće, gdje god da odemo osramotimo hrvatsku i same sebe, zato bolje da ajmo reći "vatreni navijači" ostanu kod kuće i gledaju utakmicu, bar neće nikog sramotit, i niko radi njih neće plaćat kojekakve kazne. Eh da i još nešto....ja navijam za khortu...ali iskreno...jebeš mi sve ako ima bar 15 ljudi starijih od 20 godina a da su kohortaši.....pa čovječe to sve mladi od 10 godina pa do 18,19 . |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
tomo Ukupno postova: 50 Spol: Nebitno
|
Prestanite više o Kohorti pisati! Tko želi raspravljati o navijanju, navijačkom pokretu i sličnom neka dođe na navijački forum!!! |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
daniel-202 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja mislim da ipak da je lijepa gesta kad se jebe mater tovarima, zagrebčanima, vinkovčanima...(odnosno svim drugim ljudima koji nisu iz Osijeka) , a kad igra reprezentacija, onda nema vrijeđanja jedne druge, već se svi drže zajedno kao prava navijač skupina vatrenih. ali to kod nas isto nije moguće, gdje god da odemo osramotimo hrvatsku i same sebe, zato bolje da ajmo reći "vatreni navijači" ostanu kod kuće i gledaju utakmicu, bar neće nikog sramotit, i niko radi njih neće plaćat kojekakve kazne. Eh da i još nešto....ja navijam za khortu...ali iskreno...jebeš mi sve ako ima bar 15 ljudi starijih od 20 godina a da su kohortaši.....pa čovječe to sve mladi od 10 godina pa do 18,19 .
|
nemoj kenjati...tko je u njemačkoj osramotio Hrvatsku...?
i najjaca izjava u povijestu JA NAVIJAM ZA KOHORTU |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
lufus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja samo ne razumijem što je ovdje GESTA...istina, to je lijepo navijanje, ali ovdje nista nije gesta...Eto samo toliko, jer naslov zbunjuje...
|
valjda je mislio na polaganje vijenca.
|
aha izostavih to...pa koliko znam to je obicaj kod svih navijackih grupa koje drze do sebe da ostavljaju vijence na spomen ploce... |
|
|
|
|
|
daniel-202
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
daniel-202 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja mislim da ipak da je lijepa gesta kad se jebe mater tovarima, zagrebčanima, vinkovčanima...(odnosno svim drugim ljudima koji nisu iz Osijeka) , a kad igra reprezentacija, onda nema vrijeđanja jedne druge, već se svi drže zajedno kao prava navijač skupina vatrenih. ali to kod nas isto nije moguće, gdje god da odemo osramotimo hrvatsku i same sebe, zato bolje da ajmo reći "vatreni navijači" ostanu kod kuće i gledaju utakmicu, bar neće nikog sramotit, i niko radi njih neće plaćat kojekakve kazne. Eh da i još nešto....ja navijam za khortu...ali iskreno...jebeš mi sve ako ima bar 15 ljudi starijih od 20 godina a da su kohortaši.....pa čovječe to sve mladi od 10 godina pa do 18,19 .
|
nemoj kenjati...tko je u njemačkoj osramotio Hrvatsku...?
i najjaca izjava u povijestu JA NAVIJAM ZA KOHORTU
|
ok "gospodine" vidiš da sam se sjebo ispravak gornjeg teksta : ja navijam za Osijek hvala Evil ...............ne kažem ništa za njemačku, ali jel se sječaš da je onaj lik utrčo u teren....ali sjetite se malte....što je pretjerano pretjerano. ali ko sam ja da im sudim???? nek rade što god žele |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
tomo je napisao/la: ›
Prestanite više o Kohorti pisati! Tko želi raspravljati o navijanju, navijačkom pokretu i sličnom neka dođe na navijački forum!!!
|
...ovdje ima razlilčitih tema, pa tako i o nogometu, navijanju i ostalom...a na navijački forum neću, jer tamo nemam što tražiti... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
daniel-202
|
anakonda je napisao/la: ›
tomo je napisao/la: ›
Prestanite više o Kohorti pisati! Tko želi raspravljati o navijanju, navijačkom pokretu i sličnom neka dođe na navijački forum!!!
|
...ovdje ima razlilčitih tema, pa tako i o nogometu, navijanju i ostalom...a na navijački forum neću, jer tamo nemam što tražiti...
|
Tako je.........samo ti njemu reci...... ..... |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
|
|