Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68073 Spol: Nebitno
|
Na sreću svih biciklista Osijeka, ovo je samo aprilililili, odnosno travanjnjnjnj ;-)
Isprike svima koje je ova informacija pogodila, no lijepo je vidjeti da je ljudima stalo do prometovanja biciklom.
Proveli smo anketu među našim sugrađanima u kojoj smo ih pitali kako komentiraju odluku grada Osijeka kojom se zabranjuje prometovanje biciklima Trgom Ante Starčevića i promenadom. Voditeljica Ivana Ageljić i snimatelj Daniel Antunović prošetali su se centrom grada i nasumično birali svoje sugovornike.
Pogledajte što su nam sugrađani odgovorili...
Anketa: Kako komentirate odluku grada Osijeka kojom se zabranjuje prometovanje biciklima Trgom Ante Starčevića i promenadom?
A vi?! Kako komentirate odluku grada Osijeka kojom se zabranjuje prometovanje biciklima Trgom Ante Starčevića i promenadom?
Novinarka: Ivana Ageljić
Snimatelj: Daniel Antunović
Produkcija: Osijek031.com
Pogledajte i ostale ankete |
Zadnja promjena: Redakcija 031; 02.04.2014. 13:19; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
1.april ili WTF ? |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ja sam čuo da će zabrana vrijediti i za tramvaj. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
bob11
Ukupno postova: 346 Spol: Nebitno
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
bob11 je napisao/la: ›
Zabraniti glupim ljudima pa se uopće ikako kreću,npr ovim babcima koji se slažu sa takvom zabranom,a kreću se ko muhe bez glave....
|
Slažem se, bob11... muvaju se mnogi kao bezglavi pa svi moramo paziti na njih, a oni ni na koga i ni na što.
Doduše, i mnogi biciklisti voze kao nespašeni... |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
bob11
Ukupno postova: 346 Spol: Nebitno
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
bob11 je napisao/la: ›
Zabraniti glupim ljudima pa se uopće ikako kreću,npr ovim babcima koji se slažu sa takvom zabranom,a kreću se ko muhe bez glave....
|
Slažem se, bob11... muvaju se mnogi kao bezglavi pa svi moramo paziti na njih, a oni ni na koga i ni na što.
Doduše, i mnogi biciklisti voze kao nespašeni...
|
a gle nepazi nitko!ni pješaci,nit biciklisti,nit vozači!trebaju se ljudima promjeniti navike,utuviti im u glavu da nisu sami na cesti,bic stazi il pješačkoj zoni,da ima i drugih i bit će sve ok!glupo je sad na jednoj skupini se iskaljivati.... |
|
_________________ |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Pucajte mi u glavu, molim Vas! |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Coca Cola
Ukupno postova: 394 Lokacija: n'djamena Spol: Nebitno
|
|
|
|
Pukli Diogen Ukupno postova: 129 Spol: Nebitno
|
Najviše volim dečke koji se voze korzom i gledaju unazad, te cure koje istom rutom prolaze na biciklu, a voze kao da su prvi put sjele na bicikl. Što god mislili, ali prestrašno je šetati korzom, ako istim i to uz izloge pokušavaju i biciklisti. Probajte jedno poslijepodne dok su gužve. Biciklist sam, ali i šetač i ipak bih uveo reda. Znam kako ću ići na živce biciklistima, ali je jednostavno tako. |
|
|
|
|
|
|
|