Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Posesivnost

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Gemi

Ukupno postova: 2963
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 05.08.2005. 15:34 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Recept? Hehehe...mozda ti ga proslijedim na PM ako budes dobra ;-)
Vidis kak oni kriju svoje misljenje...ko fol nisu ni posesivni, ni ljubomorni, sve im je cool, sve je tak jednostavno....a u stvari, uvijek deeeeebeeeelo pripadaju nekoj posesivki (svjesno ili podsvjesno), samo sto ne zele to priznati. Smile

Ukupno postova: 97
Post Postano: 05.08.2005. 15:38 
Naslov:  

a probaj izvuci to od njih... uvijek se drze cool... i sta napraviti? UZAS!!! Smile
dakle muski, cekamo vase misljenje.... Exclamation Wink

ajd' bas me zanima taj recept... trenutno bi mi bas trebao... Wink

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
adrian
Ukupno postova: 85
Spol: Muško Muško
Post Postano: 05.08.2005. 16:15 
Naslov:  

Gemi je napisao/la (Pogledaj post): › O pa to je Veliki Precjednik sto stane u metar 68 na Vratima Hrvatske, zivijoooooooooooooooo Very Happy ;-)

sabiti nesto svasta reko, al necu. ja sam fino odgojen i ne zajebavam ljude zbog fizicki mana ko neki rajnusi

Citat: ›
Precjedniče, moj naklon! Molim mišljenje o posesivnosti iz Vašeg ugla, jerbo znamo da ste sve to iskusno prebrodili i da ovdasnje curke mogu samo za inat mastat o Vama... Molimo i recept za izliječenje!

ma kaki recept, juce me jope bacilo u kurac. ostajem pri onom misljenju da bi trebo nesto kresnit, to ce me valjda malo oporavit.
sto se tice ovog drugog, ja sam posesivan te ljubomoran. sta se tu ima vise rec? vrlo vjerovatno smo svi taki. bar kad nam je stalo do nekog. a kad nije, onda ni zanimljive slike na mobitelu ne pomazu

Citat: ›
Kad pozelim se ravnice, ja odem u Vinkovce...
Sve moje ceste su davno zarasle...stojim na pragu vrata Hrvatske....zovu me zovu ravni Hrvatske...dodjem u Vinkovce Smile

jebga sori morala sam....pristojnije je nego sad da tu pjevam Gatje... ;-)

fuj, bljak, grozno.

bolje das pjevala gace nego ovo

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.08.2005. 17:31 
Naslov:  

chiara je napisao/la (Pogledaj post): ›
a probaj izvuci to od njih... uvijek se drze cool... i sta napraviti? UZAS!!! Smile
dakle muski, cekamo vase misljenje.... Exclamation Wink
ajd' bas me zanima taj recept... trenutno bi mi bas trebao... Wink

Nema recepta.

Prva stvar koju sam trebao nauciti je (a obicno to ne bude prva stvar koju covjek nauci ;-)) da ne trebam zeljeti ono sto je stetno za mene, ili sto ne mogu imati.

Dakle, kad krenes od toga, onda znas da za tebe nije dobro kada nema povjerenja, kada netko glumi, kada veza nije iskrena i otvorena. I to odjebes jer ljude ne mozes mijenjati. Mogu se mijenjati sami, ali ih ne mozes ti promijeniti. Nece nitko pormijeniti svoju koketnost jer to TEBE zivcira, nece nitko prestati flertati jer to TEBE zivcira. Batalis i krenes dalje dok ne naidjes na osobu koja ti odgovara. Ako tako nesto uopce i postoji. Ja sumnjam da postoji. Sad

Jebiga, prica nema happyend, ali vecina stvari u zivotu koja ne ovise o tebi samom suckaju. Zato se treba posvetiti sebi, a ako naidje netko tko ti odgovara - super, a ako ne naidje - boli te tuki.

Post Postano: 05.08.2005. 18:01 
Naslov:  

i ja sumnjam da postoji Smile... ali ste vi muski ajme komplicirani (to vi isto za zenske i priznajem da smo malo cudne, bar ja, pogotovo u fazi pms-a) uglavno... tesko je prema vama pokazati osjecaje i povjerenje (pricam u globali, sto ne znaci da mislim da su svi takvi), kada to koristite na razne nacine... a kada vam se pokazu iskreni osjecaji, tek onda se prestanete truditi, povucete se u sebe i onda pocinje ono "drz' nedaj"... vjerojatno ni ja nisam naletila na tog pravog ili nema takvog... e jebiga... bas komplicirana tema

Gemi

Post Postano: 05.08.2005. 20:40 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la (Pogledaj post): ›
Prva stvar koju sam trebao nauciti je (a obicno to ne bude prva stvar koju covjek nauci ;-)) da ne trebam zeljeti ono sto je stetno za mene, ili sto ne mogu imati.

Nekad čovjek tek umisli da mu je nešto štetno ili beznadno, a u stvari ga to itekako ispunjava i čini zadovoljnim (samo što si to ne želimo priznati, jer svatko želi više i više i više...).
Jebeš život ako će sve u njemu biti definitivno, pravilno i konačno, i ako će sve odisati nekim ucrtanim i krajnjim ciljem i poznatim ishodom...to je kukavički. Ziheraški.
Monotono. Dosadno. Bezlično. Traljavo.
Na taj način se kroz život tek provlačiš utabanom stazom, niti puno daješ, niti primaš i živiš u stalnom strahu od naleta emocija.

Leteci mungos je napisao/la (Pogledaj post): ›
Nece nitko pormijeniti svoju koketnost jer to TEBE zivcira, nece nitko prestati flertati jer to TEBE zivcira. Batalis i krenes dalje dok ne naidjes na osobu koja ti odgovara. Ako tako nesto uopce i postoji. Ja sumnjam da postoji. Sad

Jebiga, prica nema happyend, ali vecina stvari u zivotu koja ne ovise o tebi samom suckaju. Zato se treba posvetiti sebi, a ako naidje netko tko ti odgovara - super, a ako ne naidje - boli te tuki.

TO je poznata pričica kako kod muških tako i kod žena...
Naidje netko, pa se onda misli da može naići netko još bolji...pa još bolji...i onda se izgubiš u "nailaženjima", postaneš ljigavac bez kriterija, licemjerni zavodnik/ca i sl. Pazi samo da ne postaneš takav. Sad

I koji vražji happy end???...daj...Ja sam samo za happy....jebo end. ;-)

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.08.2005. 23:32 
Naslov:  

@chiara, ti si onda nadji nekog nekompliciranog muzjaka, nekog cije se potrebe svode na hranu (bitna je kolicina), pisanje, sranje, seks, gledanje tekmi, pivo i kartanje s ekipom, automobil. I rijesila si se svojih problema.

Sto se tice osjecaja, tu grijesis (ovaj dio gdje muskarci "otupe" kada im zene iskreno priznaju svoej osjecaje) jerbo bih ja osobno tesko izdrzao s osobom koja bi mi glumila nezainteresiranost, pa makar i iskreno i u dubini duse osjecala nesto za mene. U tom slucaju bi i mene bolila kita.

Sto se tice pravog - ako si u svijetu koji su opisala u jednoj od proslih poruka - onda ces tesko i nacin normalnog frajera. Slicno kao i ovdje. Nije da ih nema (i frajera i riba), ali ih ima jako malo da bi ih primjetila.

Post Postano: 06.08.2005. 6:33 
Naslov:  

@leteci pa bas mi se i ne trazi, kad pogledam ove postove, totalno rezignirajuce, u biti i muski i zenske govore o istome tj. da isto osjecaju, samo sto se u praxi tako ne ponasaju... ;-)

a sto se tice, da sam u krivoj drzavi, to definitivno....(mislim sto se tice pravoga...itd), bas me maloprije probudise neki albanci iz dubokog sna. galamili ko nenormalni ispod prozora... inace ne bi ni u snu u subotu ujutro tipkala po tastaturi... pa ajd ti onda nadi neku pametnu i normalnu osobu u ovoj glupoj drzavi... Smile

Anchica
Post Postano: 06.08.2005. 9:08 
Naslov:  

zato ti nađi preko interneta pravog i odvuci si ga u svizarski brlog

Download Poruke   Ocijeni poruku  
Gost
Post Postano: 06.08.2005. 9:58 
Naslov:  

@anchica ajd kani me se, moze?

Download Poruke   Ocijeni poruku  
chiara

Post Postano: 06.08.2005. 9:59 
Naslov:  

to sam bila ja gore, nesto me nije logirao

Alana Bates

Ukupno postova: 1359
Post Postano: 06.08.2005. 10:06 
Naslov:  

Precjedniku pozdrav, ni skontala ga nisam (Sasha:))

Zašto komplicirate? Ako tebe nešto smeta na drugoj osobi, ti nikad nećeš moći voljeti tu osobu kakva jest, već ćeš je željeti promijeniti. Ona se, dakako, neće htjeti promijeniti jer je zadovoljna sobom kakva jest. Ako se ne želi promijeniti, očito joj je više stalo do same sebe nego do veze, tebe i ljubavi. Zato, to najčešće neće hodati. Moje pravilo: sve što iziskuje više truda nego što se isplati- jednostavno ne vrijedi (odgovor na logično pitanje: isplati se kad liježeš u krevet sretan, ispunjen, i kad iznenada postaneš svjestan da život ima smisla i da ne želiš umrijeti...)
Posesivnost? Želja za posjedovanjem druge osobe: njene osobnosti, njenog ponašanja, cjelokupnog njezinog vremena. Kolidira s voljenjem osobe onakve kakva jest- ako voliš nekog kakav, jest, voliš i ono što on radi, znači, moraš mu ostaviti dovoljno "njegovog" prostora da to i radi. Kao takva, posesivnost je nezdrava.
Ljubomora? Ostavit ću to dok razmislim o tome.

Gemi

Post Postano: 06.08.2005. 10:29 
Naslov:  

Svaki čovjek je nečija mogućnost da se ajmo reći, afirmira. Kad se nadju dvoje odgovarajućih, oni su si nešto poput osobne iskaznice, soul mate, svojevrsni klonovi, izraz njihovog dometa (ili njihove nemoći). Zbog toga neke ljude jednostavno ne želimo izgubiti.

Tvoje pravilo, Alana, jako mi se sviđa. Imam i ja slično:-kada je nešto dobro - (stick to it) drži se toga, uzgajaj i čuvaj, ne daj to nikom, traži kompromise (nekad veće nekad manje), gradi, opraštaj, pokaži i velikodušnost kao i sebičnost na djelu...jer nikad više nećeš naći bolje. Heh...ali ljudi su još od Edena skloniji sumnjama u ono što imaju... Sad

Ukupno postova: 85
Spol: Muško Muško
Post Postano: 06.08.2005. 10:51 
Naslov:  

Alana Bates je napisao/la (Pogledaj post): ›
Precjedniku pozdrav, ni skontala ga nisam (Sasha:))

ma glavno da sam ja tebe prepozno, da si ne pokvarim reputaciju. nego, kace ovaj tvoj tebe dovest konas na grupu? nesto nam fali ljudi u zadnje vrijeme. isto pitanje i ovom tvom

Gemi

Post Postano: 06.08.2005. 12:37 
Naslov:  

Aj ne agitiraj ovdje! Da su bolji frajeri vec bi tamo bilo hrpa curki, uostalom kad nece Muhamed brdu nek brdo dodje Muhamedu... hehehe ;-)

Skoči u forum: