Autor |
Poruka |
Gala_pia Ukupno postova: 138 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
"30s", lol. umnjak se vadi najcesce da se razbija celjust, pa nek onda netko od vas izvadi takav zub za 30s. moja operacija je isto trajala oko 45 min. budes prekriven s onim zelenim platnom preko glave, doktor prvo stema s necim, pa tek onda ga vadi. to ne boli jer dobijes anesteziju, al kad mi zarokao injekciju 2 puta u celjust i to sa zelenom iglom s kojom ja dajem injekcije (med. sestra  ) poceo me obljevat hladan znoj. a sto se tice placa sestara. e da bar jesu placu koje se gore navede ne bi rijec rekla. ja radim kod privatnika i punoooooooo manja je! |
|
|
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Mojoj mami je umnjak bio izvađen za 30ak sekundi, a kolega kaže da je njemu trajalo još i manje.
Ovo tvoje nije obično vađenje zuba, već operacija...a to je ipak nešto sasvim drugo.
Kolike su na kraju plaće med. sestara u KBC npr? |
|
|
|
|
 |
mzzi Ukupno postova: 284 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ja mislim da ti ne znaš koji je točno zub UMNJAK, kako on izgleda i kako obično izrasta. |
|
|
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Kako ne bih znao, imam ga
Samo eto, neki od nas imaju više sreće, a neki manje po pitanju zubi.
Živjela genetika  |
|
|
|
|
 |
Gala_pia Ukupno postova: 138 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
danas je 5. dan operacije, jos sam malo otecena, al boli jos jako malo. al sad lijepo u tom predjelu licu mi je poplavilo, hehe. predobro  i jos sam pojela jedan konac, odjednom ga vise nije bilo, haha |
|
|
|
|
 |
mglg
Ukupno postova: 68 Lokacija: Os Spol:  Muško
|
evo da oglasim svoje dozivljaje vadjenja umnjaka. jucer je izvadjen, operacija sama po sebi ne boli toliko, samo davanje anestezije kad ubode iglu u meso. ja sam morala imat tu alveotomiju, dakle razbijanje kosti da bi zub mogao izaci. potpuno zdrav zub, samo je rastao nakrivo. kad je anestezija popustila trnula mi je cijela donja vilica i usna i usi. popila sam brufen i prestalo je i sad stalno pijem brufene cim malo zaboli, al drzi jedno 6h. danas sam otecena kao hrcak. uzas zivi, gadno za vidjet i ne mogu bas otvorit usta, dovoljno da udje zlica. uh, samo da i to prezivim, al rekao je doktor jos 2 umnjaka moram vadit, ajoj!
|
Gdje si bila vadit zub? |
|
|
|
|
 |
gospod.tomas
Ukupno postova: 2 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Pozz ekipa!
I ja moram da vadim 2 zuba(ptredkutnjak i onaj pored njega).. Pa me zanima ; može li to dr.Matijević ili moram na MFC.. E sad ako pak moram dole u podrum, koliko se ostaje u bolnici.. Inače nakon operacije srca pijem Martefarin,samo da napomenem... Po mom mišljenju ne vidim zašto bi ostao u bolnci..Opet plaši me što je ovdje jedan forumaš rekao da je bio tjedan dana.. Molim nekog s iskustvom da pomogne.. |
|
|
|
|
 |
m.ana Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Prije 2-3h izvadjen zub kod dr.Matijević,odlican dr,umnjak je izvadjen za nepunih 5 min.strucan,brz,svaka pohvala! Tko ide kod njega ne mora se bojat  |
|
|
|
|
 |
zubar00 Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
dr.Matijević majsor i pol
Bio prije 2 tjedana vadit umnjak, razvalio mi čeljust oko zuba pošteno, ali ga je izvadio
Sve dobro prošlo, bolilo, meni za 3 dana bol prestala.
Zato sad evo 2 tj. poslije i dalje ne mogu otvorit usta, neće i neće kad probam jaće boli kao da neko reže i eto kako sad otvorit usta i poćet jest normalno ??! |
|
|
|
|
 |
 |
|