Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
daniel-202 je napisao/la: ›
.....(gazda će vam platit kavu.......bar se nadam )
|
Živim za taj dan |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
8 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Prvi koraci njemačkog... Kako se, profesore, piše prijeglas (Umlaut) tamo gdje nemaš tehničkih mogućnosti napisati slovni znak s točkicama?
http://en.wikipedia.org/wiki/Umlaut_%28diacritic%29
"umlauts are sometimes printed as digraphs, in other words, <Ae>, <Oe>, <Ue>, instead of <Ä>, <Ö>, <Ü>. (See German alphabet for an elaboration.)..."
Ti nisi ni za bauštelu. Zapravo, ti možeš samo u Osijeku njemački podučavati.
|
Dokore germanistike još uvijek mi nisi odgovorio kakve veze ima ovaj copy/paste sa scoene. |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Jeff Murdock je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ako se ne varam, u Brčkom je "bolan" sasvim normalna pojava u svakodnevnom govoru.
|
Viš buraz, zajebal' bi se z tim Brčkim, ne... |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
8 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jeff Murdock je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ako se ne varam, u Brčkom je "bolan" sasvim normalna pojava u svakodnevnom govoru.
|
Viš buraz, zajebal' bi se z tim Brčkim, ne...
|
Ok, my bad.
Mislim da daljnja rasprava nema smisla, dobrano smo otišli od teme. A znamo obojica da nema šanse da promijenimo mišljenje. Iako smatram da želimo sličnu stvar, ali na različite načine.
I ispričavam se za uvrede, svjesne i nesvjesne.
Ovoga puta zaista, EOD. |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
bazooka_joe
|
Jeff Murdock je napisao/la: ›
Nije potrebno zaboraviti prošlost da bi se krenulo u bolju budućnost. Upravo suprotno, iz prošlosti treba učiti.
|
Oke... Koji dio nisi shvatio?
Ne, upravo suprotno. Par postova ranije si mogao vidjeti da mi je dosta vas koji radite samo ovo što si napisao.
|
Tražio sam i tražio... A mogu ti reći da ima tvojih postova ovdje
U ovom topicu si čak glasniji od 8-ice. Sav nabrijan i sve. Brzi prstići, možda i najbrži u Zagrebu .
Voteva, nisam nigdje našao post u kojem spominješ kako ti je dosta birtijaških priča o prošlosti.
I za kraj, vas dvojica ste prvi uvukli rat i Srbe u ovu temu.
Zašto? Valjda vi znate...
|
Nope, puding je bio prvi sa jadnim opravdanjem trenutnog stanja osijeka na račun rata. Ja samo pokušavam reći kako to nije opravdanje. Očito sam nekome zarovao po 'rani'. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
bazooka_joe
|
Bye, bye papigice. Pozdrav iz Raja!
|
Baaaj! Poz iz Pakla :-> |
|
|
|
|
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: Muško
|
8 je napisao/la: ›
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
8, ne samo da se konstantno pravis najpametniji, nego sada pokazujes da nemas ni smisla za humor...
|
Svaka čast. Niže od ovakvog trgovanja tragedojim, nisi mogao. Prvo sam neobično poludio kad sam vidio što si poslao, a onda zapravo shvaćam da si ti taj koji si neizmjerno i nepopravljivo jadan i zapravo ni za milijardu godina ti ne bi postao UNDER-, ALTER- ili čime si sve laskaš.
Svaka čast. Eto, ja sam Srbin i kriv sam za te sve mrtve ljude. Samo, ako se dogovirmo da me raščetvorite, hoćete li svi maloumini prestati mrziti? Ili treba još nekoga?
Ti si očajan, slijep i neobaviješten.
|
dobro manje priče a više dijela...feral pod ruku i odi više iz Osijeka ako ti toliko smeta... |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
tyler_durden je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dobro manje priče a više dijela...feral pod ruku i odi više iz Osijeka ako ti toliko smeta...
|
Trenutno radim za UN kampanju opismenjavanja 3. svijeta, da te predbilježim u "napredne"? |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
daniel-202 je napisao/la: ›
.....(gazda će vam platit kavu.......bar se nadam )
|
Živim za taj dan
|
to nikad nije bilo upitno. |
|
|
|
|
|
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: Muško
|
8 je napisao/la: ›
tyler_durden je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dobro manje priče a više dijela...feral pod ruku i odi više iz Osijeka ako ti toliko smeta...
|
Trenutno radim za UN kampanju opismenjavanja 3. svijeta, da te predbilježim u "napredne"?
|
Joj ne znam...prestao sam čitati poslije 'Trenutno radim' jer po količini postova nekako ne bih rekao da je to istina.
ps
Volim da mi profesori imaju diplome.Dobivaš na vjerodostojnosti. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
"beauty is in the eye of the beholder." rekao bi netko.
|
Istina, istina |
|
|
|
|
|
ahaaa, a neki su (očito) kratkovidni... |
Zadnja promjena: ---; 11.01.2007. 23:36; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
bazooka_joe
|
gazda777 je napisao/la: ›
ahaaa, a neki si (očito) kratkovidni...
|
To ti je beholder, to na slici. Onaj iz D&D-a. Moraš zarolat dooobar sejv da se izvučeš od tog monstera ;-) |
|
|
|
|
|
eh, kao da ne znam...svaki dan gledam u to u ogledalu... |
|
|
|
|
|
|