Autor |
Poruka |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Eurocrem, bajum-bajum, Gringo, jogurt u trokutastom tetrapaku, ljetovanje na Otoku mladosti, štafeta, Danijel Popović na Euroviziji, Karapandža i Oliver Mlakar s kosom, Branko kockica i kolariću paniću, spomenari, vožnja auta par-nepar, bonovi za benzin, poljaci na priju prodaju sve za tri črljene, džirlo djevojke, levisice iz Trsta, masakr svinja 29.11. predavanje iz NNNI u školi....ljudi jel se sjeća netko toga ili sam ja totalno ocvao??? |
|
|
|
|
|
Roko
Ukupno postova: 260 Lokacija: O31 Spol: Muško
|
...Jaffa keksi, Gustav, Stripy, zepe, Suzana Mančić (nju se može vidjet i danas), nalje iz ''Brava'', komisionari, wakl-man manija...nastavite niz.... |
Zadnja promjena: Roko; 07.04.2005. 15:32; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
cacan
Ukupno postova: 34 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Don't Kihnjot
Ukupno postova: 3 Spol: Muško
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Ajmo nesto iz Osijeka - SuperMarket, Korzo, Trica, Kafeterija, Bijela Ladja, Boa, Tufna, Na-Ma... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Roko
|
Kino Slavija, Zeko, Mara, Ribomaterijal, buregdžinica ''Dva druga'' ili tako nešto... |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Roko je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kino Slavija, Zeko, Mara, Ribomaterijal, buregdžinica ''Dva druga'' ili tako nešto...
|
U dvoristu Royala je bilo neko kino... kako se zvalo? Zvecevo? Tako nesto?! |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
pilot Ukupno postova: 36 Spol: Muško
|
Šta je ovo sad, YU - nostalgija.
Da nastavim niz: jednoumlje, goli otok, verbalni delikt, 190 % dadžbina na uvezeni auto, fićo, Z-101, 187 uvjeta za otvorit privatnu firmu ( samo podobni ), studenti obavezno učlanjenje u SKH, nakon faksa ( ak misle nešto i negdje radit ), beogradski dnevnik nedjeljom u 19.30 ( e to mi je valjda najveća debilana ), Popaj priča ekavicu ( spanać...), hrvatski gradjani izdvajaju od plaće za autoput Beograd-Niš ( umjesto do Splita ) itd, itd...
p.s.1 a bilo je i nekih dobrih stvari...
p.s. 2 sve ove čokoladice možete i sad kupit u Getro-u,samo po nižim cijenama.
p.s.3 može se i na otok Mladosti ( inače to je otok Obonjan kod Zlarina,Šibenski arhipelag ),samo treba volje i to organizirat
p.s. 4 Možete i na susjedni otok Žirje, na koje tada niste smjeli ni prismrdit jer je bio JNA raketna baza, i nacionalni park Kornati-Telaščica čiji su minijaturni otočići služili kao mete za raketiranje JNA migovima ( i dan danas su izbušeni kao Švicarski sir).
p.s.5 Smije se sad doći i na Vis i Lastovo. Možete li zamislit činjenicu da do 1991.g. niste smjeli doći čamcem na otok Lastovo (naš najljepši otok),jer je i on bio JNA baza, i nisi se mogao priblizit ni na 10 km blizu,a kamoli neki turisti doći tamo... |
|
|
|
|
|
citylinear Ukupno postova: 6 Spol: Muško
|
...Roma...okupljalište nas djece koja smo imali malo drukčije razmišljanje od drugih....jeftina karta na treskama...jednobojni crveni tramvaji....kondukteri na treskama... |
|
|
|
|
|
Roko
|
Moram priznati da me pilot malo bacio u razmišljanje...iako mi je većina činjenica poznata i sve što je rekao stoji..., no mislim da je većina korisnika ovdje nešto drugo željela naglasiti...
...barem ja, osobno ne prizivam, niti želim neku novu YU...samo mi fale neke sitnice, pogotovo neka mjesta u Osijeku...
...ona koja su uništena, zapuštena ili prodana za jednu kunu ljudima koji od škole imaju čitanku....
...fale u ovom gradu i mnoga radna mjesta (oko 34 000 nezaposlenih od 100 000 duša-strašno!!!!) iz brojnih ex tvornica koje su uništene ''domoljubnom'' privatizacijom....i tako to... |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Mislim da nam svima nedostaje negdasnji duh Osijeka, toplina sto je zracila iz ljudi... a, tesko je danas imati takvu toplinu kad se toliki broj ljudi bori za golu egzistenciju... |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
gaap
|
e, dosta mi je priče o egzistenciji! ajd da vidim tko će me uvjeriti da su ljudi bez love, pa tvrđa je (pre)puna vikendom, a pare se troše na sve strane... druga je stvar što para nema nikad koliko bi mi htjeli, al nije baš da smo gladni. za briju uvijek mora biti!!! |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
To je hrpa wannabe likova sto se kocopere na kredit. Dignu kredit, kupe skupu obleku i misle da su super. Onda izadju van i traze zrtvu koja ce im otplacivati kredit.
Meni su najjaci likovi koji rade za kikiriki (pravi, ne ovaj virtualni za koji mi pisemo ;-)), i onda zdrobe petinu, ili trecinu place na jednom izlasku, samo zato da bi se kerili, i ispali face pred legama/ribama. E, to je strasno. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
gaap
|
ma da, al sve to ispliva vrlo brzo...pa nisu ni te naše sponzoruše glupe kokoši...govorim o svim onim drugim likovima i ribama koji su za šankom u tvrđi svako vikend-veče...
a ovi s kreditima, ma to je genijalna priča...uzet ću si i ja nabrijani mercedes na leasing i večerat svoja govna da mi ostane za pet litara benzina i ribi za koktel... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
E, da. Ta pomama za koktelima, to je posebna prica. Svi popizdili za tim mjesavinama cuge, ali nije fora to piti doma uz ekipu (nije da nema ekipa koje to rade, ali o njima se ovdje ne prica ), nego bas mora biti vanka, i sto skuplje to bolje... naravno, kokteli moraju imati nazive kao oni u trenutno popularnim serijama o mladim jebacicama, jebacima, domacicama. Ako kokteli nisu cjenovno i trendovski pogodjeni - dzaba takvo mjesto - nije to to.
Mada kontam da bi u gradu dobro prosla i verzija koktela koji aludiraju na sex... uzmes neku kokoseriju, pomijesas sa nekom zesticom i to nazoves Mlijeko drveta mudrosti, Vaginalni iscjedak, Penis enlarger elixir ili nesto slicno... odmah bi svi burajzi i sve sponzor-kokete cuclali tu bjelkastu splacinu... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|