Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

HNS: Vijećnici GČ Jug II obojili ogradu OŠ "Grigor Vitez"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69746
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.05.2016. 10:39 
Naslov:  HNS: Vijećnici GČ Jug II obojili ogradu OŠ "Grigor Vitez"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zadnji vikend u svibnju Gradska četvrt Jug II obilježava svoj dan. Vijeće GČ Jug II priredilo je zanimljiv program, gdje svi stanovnici mogu pronaći nešto za sebe – od lunaparka, natjecanja u pikadu, belotu, odbojke, malog nogometa...

Kao dio tog programa, vijećnici Gradske četvrti, predvođeni predsjednikom GČ Bosiljkom Zdilarom (HNS), odlučili su urediti i obojiti školsku ogradu oko Osnovne škole „Grigor Vitez“.

Ta je osnovna škola izgrađena za područje novog južnog naselja, na terenunekadašnjeg vojnog vježbališta. Privremeno je dobila naziv OŠ „5. Rajon“ po nazivu tadašnjeg naselja.

Na svečanom otvorenju 13.studenog 1968.godine, škola je dobila ime Osnovna škola „Grigor Vitez“, koji i danas nosi.

Akciju uređenja ograde podržali su brojni stanovnici gradske četvrti, a pridružili su im se i ravnatelj škole Hrvoje Brod i zamjenik gradonačelnika Vladimir Ham (HNS).

„Bila nam je želja napraviti nešto za školu, a s obzirom da je ograda bila u lošem stanju, ideja za ovu akciju je brzo usvojena. Odlično je danas biti vani na zraku i družiti se s ovim mladim i vrijednim ljudima. Moji kolege i ja osobno, smo pohađali OŠ „Grigor Vitez“, i posebno mi je drago što smo se danas okupili u našoj školi uz koju nas vežu lijepe uspomene na bezbrižne školske dane.“rekao je predsjednik GČ Jug II Bosiljko Zdilar.

Tekst i foto: Željka Kolarić, dipl.oec

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: