Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
|
zeko je napisao/la: ›
čula sam ja za to takozvano špricanje već prije i isto tako to da to ne mogu sve ženske...i da se to ostvaruje stimuliranjem g točke...i sve ostale stvari koje ste naveli...ali jedno mi nije jasno
JEL NETKO ZNA TOČNO OBJASNITI IZ ISKUSTVA I PRAKSE GDJE JE TA G TOČKA I KAKO TO IZGLEDA?
|
Unatoč relativno (i vjerojatno) natprosječnom iskustvu nisam nikada doživio žensku ejakulaciju, ali sam uspio upogoniti G-točku. Istina je da dio žena ne reagira skoro nikako na stimulaciju dotične, no kod nekih žena izaziva ludovanje i vrlo vatreno svršavanje Fora je jedino što se G-točka baš i ne može stimulirati u klasičnom odnosu, dakle, *ono* u *ono*, već isključivo prstom/prstima. Sve ovo ima itekakvog smisla tek uz šamaranje klitića, jelte..
Eh da.. kod nekih žena se nalazi malo bliže ulazu, a kod nekih malo dalje, no sve se svodi na neko područje dužine nekoliko centimetara. Na nama je da pronađemo gdje je točno locirano, a na vama da guštate.... i uzvratite jednom dobrom pljugom ili nečim sličnim... khm |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
terrorWrist Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
_Jimmy_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
10-15 cm od vaginalnog ulaza/izlaza prema gore
|
...na prednjem zidu vagine.osjetis malo "spuzvasto" hrapavo tkivo....e to bi trebalo biti to. |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
terrorWrist je napisao/la ( Pogledaj post): ›
_Jimmy_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
10-15 cm od vaginalnog ulaza/izlaza prema gore
|
...na prednjem zidu vagine.osjetis malo "spuzvasto" hrapavo tkivo....e to bi trebalo biti to.
|
no, no,,blizu,,,,ma ne, koji vam je....pa to vam je erogena zona kao i svaka druga,,,to zanči kod svakog na drugom mjestu,,,,,,vagina je širok pojam,,,,,,,vjerovlai ili ne,,,, |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
|
|
|
zlusch
|
fairy je napisao/la: ›
vagina je širok pojam,,,,,,,vjerovlai ili ne,,,,
|
Ovo ti baš i nije stvar za hvaliti se uokolo |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
evo ga :
|
|
|
|
|
|
_Jimmy_
|
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
oho...vidim da se ekipa angažirala...čim je tema seks odmah su svi voljni podijeliti svoja znanja i iskustva...ne mislim to u lošem smislu |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
|
oho...vidim da se ekipa angažirala...čim je tema seks odmah su svi voljni podijeliti svoja znanja i iskustva...ne mislim to u lošem smislu
|
nešto planiraš ??? |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
oho...vidim da se ekipa angažirala...čim je tema seks odmah su svi voljni podijeliti svoja znanja i iskustva...ne mislim to u lošem smislu
|
nešto planiraš ???
|
??? ne kontam... |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
just a girl Ukupno postova: 35 Spol: Žensko
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la: ›
To ti je najbolji dokaz da ovdje nitko ništa ne "radi" i svi samo pričaju...
|
Hehe... mislim da sam negdje cuo jednu prikladnu poslovicu...
" Nije znanje znanje znati, vec je znanje znanje dati!" ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fairy je napisao/la: ›
vagina je širok pojam,,,,,,,vjerovlai ili ne,,,,
|
Ovo ti baš i nije stvar za hvaliti se uokolo
|
dobar pokušaj, ali pročitaj ponovno,,,piše širok pojam,,,dakle ,ključna riječ je pojam.... |
|
|
|
|
|
|
|