Autor |
Poruka |
meduza_
Ukupno postova: 217 Lokacija: Josipovac Spol: Žensko
|
Mislim da puno znaci i kada su partneri totalno opusteni,kada se dobro poznaju,vjeruju jedno drugom i naravno uzivaju u sexu bez ogranicenja i kocnica..... |
|
|
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
meduza_ je napisao/la: ›
Mislim da puno znaci i kada su partneri totalno opusteni,kada se dobro poznaju,vjeruju jedno drugom i naravno uzivaju u sexu bez ogranicenja i kocnica.....
|
stvarno? |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
meduza_
|
Tako je i bas zbog toga rijetke zene dozive iskustvo takvog uzitka naravno pod uvjetom da imaju sposobnog partnera jer ni vi muski niste uvijek virtuozi u krevetu |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
Tako je i bas zbog toga rijetke zene dozive iskustvo takvog uzitka naravno pod uvjetom da imaju sposobnog partnera jer ni vi muski niste uvijek virtuozi u krevetu
|
A vi žene i dalje budite pasivne, glumite orgazme i tajite svoje želje i maštarije... najbolji način da se dosegne vrhunski užitak.
BTW, znaš li kako ćeš znati da ti je žena/djevojka umrla?
-> Seks je i dalje isti, samo se posuđe gomila u sudoperu.... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la: ›
A vi žene i dalje budite pasivne, glumite orgazme i tajite svoje želje i maštarije... najbolji način da se dosegne vrhunski užitak.
BTW, znaš li kako ćeš znati da ti je žena/djevojka umrla?
-> Seks je i dalje isti, samo se posuđe gomila u sudoperu....
|
loše...
mislim da ste sa pričama o "ženama koje nemaju pojma" malo zakasnili. vremena su se promijenila i sve više se može promjetiti pojačana svijest djevojaka/žena što se seksa i uživanja u istom tiče
prošla su vremena kada cura neće reći "kako ona hoće". dolaze nove generacije i one su sušta suprotnost dosadašnjima... |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Tako je i bas zbog toga rijetke zene dozive iskustvo takvog uzitka naravno pod uvjetom da imaju sposobnog partnera jer ni vi muski niste uvijek virtuozi u krevetu
|
ja bih rekla da je to ipak više do žene, nego do njenog partnera. većina žena je (nažalost) toliko zakočena i ne-opuštena da je to tužno. trener sam puno godina i radila sam s puno žena. većina njih se loše osjeća u vlastitom tijelu, neugodno im je skinuti se čak i u donji veš, a kamo li potpuno, čak i pred drugim ženama. imaju toliko kočnica i ograničenja... kako da onda budu opuštene s frajerom, kažu mu što žele i uzmu "stvar u svoje ruke"
mislim da je za to dosta krivo društvo, naši bolesni tabui i rigorozan odgoj, ali dobrim dijelom i one same, koje nisu poradile na tome da se oslobode kočnica.. |
|
|
|
|
|
meduza_
|
I opet TAKO JE,ali nije zanemariva cinjenica da su muskarci ti koji nas oslobadjaju kocnica jer mozemo mi zeljeti neznam sto ako i u krevetu biti neznam kakve ako nas muskarac nema sluha,osjecaja ili vjestine pratiti nas i razumjeti nase zelje ili cak potrebe.Zena jako lako dovodi u pitanje da u njegovim ocima ispadne laka,nifomanka ili puno gore i opet se moram vratiti na ono da je najvaznije da se dobro poznaju i da imaju povjerenje jedno u drugo....eto to je moje misljenje! |
|
|
|
|
|
|
ne. MI smo te koje se oslobađamo kočnica. a ONI su ti koji mogu ili ne mogu, znaju ili ne znaju držati korak. većina može, zna i želi, pogotovo kada im cura/žena pokaže što i kako joj odgvara. mužjaci su najzahvalniji, najpredaniji i najbolji učenici
i naravno da treba imati povjerenja jedno drugo. a u tom slučaju se ne treba bojati riječi "nimfomanka" i "laka" iako je meni to totalna glupost... mnogi to doživljavaju kao pozitivnu osobinu znaš ono... kuharica u kuhinji, kurva u krevetu |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Za dobar rezultat u svakoj exxxtremnoj disciplini, kao recimo u bobu dvosjedu, trebaš dva sposobna, snažna i kooperativna partnera.
Sve ostalo ne vrijedi ni vremena. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
.... problem je kod žena....jer ako se oslobode i pokažu svoje umijece u krevetu....misle da ce muškarac pomisliti da su "previše" iskusne.....iako po mom mišljenju to nije istina.....lijepo je kad se oboje oslobode i uživaju u svakom pokretu.......i nije važno da muškarac uvijek mora voditi glavnu ulogu...... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
|
nadam se da nisi u pravu... jer, ako stvarno postoje slučajevi u kojima se one kao "oslobode" ali se "boje što će on pomisliti" blablabla... jebeš mi sve, ali onda im tako i treba! pa nek leže na leđima zauvijek i glume orgazme |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
nadam se da nisi u pravu... jer, ako stvarno postoje slučajevi u kojima se one kao "oslobode" ali se "boje što će on pomisliti" blablabla... jebeš mi sve, ali onda im tako i treba! pa nek leže na leđima zauvijek i glume orgazme
|
....sve je stvar dogovora....ako se osobe razumiju kad su zajedno....onda i u krevetu bude kako treba..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
meduza_
|
Imam nekoliko legica koje su u braku i sve stima sve pet,a u krevetu tuga.Svaki pokusaj ozivljavanja valjanja po krevetu je osudjen na propast.Da li je to postala rutina bracnog zivota pa samim tim i sexa,da li su se udale za krive ljude ili sto??? Sa druge strane gledano pa ne mogu se rastati zato sto ne dozivljavaju redovito ili skoro nikako orgazam!!! |
|
|
|
|
|
mia-mjau
Ukupno postova: 13 Lokacija: ravnica do kud pogled seže Spol: Žensko
|
i ja znam žene koje su u braku, imaju se s kim sexati, ali im nije ni do čega jer znaju kako će to biti... pamte i bolji sex...
ali šute, klinci su u igri i nije sve tako jednostavno...
mislim da se mora dogoditi sexualna kemija, nema bez toga, bez obzira koliko se ljudi vole, poštuju, razmiju...
dakle, nisu u pitanju uvijek kočnice, nego svjesno propuštanje užitka... šteta
a kočnice su sve u glavi, n etreba seopterećivati što će tko misliti, nego UŽIVATI! |
|
|
|
|
|
|
|