Autor |
Poruka |
komšo
Ukupno postova: 85 Lokacija: U dvorištu Spol: Muško
|
Zna li tko, gdje bi se u Baranji mogla poslušati kvalitetna živa ciganska glazba (ne narodnjaci)? |
|
|
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Imač u Karancu, jedini je manjak što su cigani bijeli. |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
jebiga.
nema do pravih, crnih...
i nemojte mislit da ih vrijeđam, volem cigan(k)e... |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
neznam ja sta je tu kvalitetno |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
ruana je napisao/la: ›
neznam ja sta je tu kvalitetno
|
I zbilja... Ne znaš!
Divne su mi ti zaključci ljudi na činjenice njihova života: 'neznam ja sta je tu kvalitetno', 'bas je vruce', 'to vrijeme vise nije normalno', 'baš sam glupa'.
Zašto, o zašto se ponavljati?! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja isto znam za to u karancu. btw, prije je tamo živa glazba (cigani ili tamburaši) bila samo petkom i subotom, sad nešto reklamiraju da ima i srijedom i četvrtkom.
sve je manje dobrih tamburaša... |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ja sam danas čula da subotom cigani sviraju u papa jou... je li to moguće? |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam danas čula da subotom cigani sviraju u papa jou... je li to moguće?
|
sviraju, sviraju. živa istina. bio sam prošlu subotu tamo. i nisam mogao vjerovat. eto šta ti je pohlepa za novcem. od kao nekog elitnog lokala do narodnjačkog!!! |
|
|
|
|
|
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
|
Bas sam bio te subote, svirali su cigani, ali neke lagane stvari, cak mislim neke od Bogdana. Uglavnom, nema vriske i urlanja, vecina gostiju je sjedila i slusala... Nisam se dugo zadrzavao ali mi je receno da su nakon njih slijedili *tus* narodnjaci (preko zvucnika jel') sa svom popratnom koreografijom od strane gostiju. |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
|
čuo sam i ja.
ovu subotu ću i provjeriti informaciju... |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
ruana je napisao/la: ›
neznam ja sta je tu kvalitetno
|
I zbilja... Ne znaš!
Divne su mi ti zaključci ljudi na činjenice njihova života: 'neznam ja sta je tu kvalitetno', 'bas je vruce', 'to vrijeme vise nije normalno', 'baš sam glupa'.
Zašto, o zašto se ponavljati?!
|
zato da i drugi zapamte |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
cane je napisao/la: ›
|
sviraju, sviraju. živa istina. bio sam prošlu subotu tamo. i nisam mogao vjerovat. eto šta ti je pohlepa za novcem. od kao nekog elitnog lokala do narodnjačkog!!!
|
bila sinoć, potvrđeno. samo, i nisu baš neki.... zvuče mi kao neki priučeni, na brzinu i po potrebi sklepani "orkestar"..
a i imam feeling da one tamo mrtvace ne bi pokrenulo baš ništa... kontam da svi na početku večeri naruče jednu rundu metli i onda svatko proguta po jednu... pa, svirali cigani, elektronika ili klasika, oni ostaju jednako blazirani u svom poziranju. |
|
|
|
|
|
|
|