Autor |
Poruka |
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
nakon veze...veze nema, pa tako ni prijateljstva. |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
pa kad je bojanaemma super ispravna ko nebi bio dobar s njom i ak si joj bivsi |
|
|
|
|
|
|
ruana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa kad je bojanaemma super ispravna ko nebi bio dobar s njom i ak si joj bivsi
|
pogrešno to gledaš.
ona je njemu bivša.
s bivšom ne treba imati posla ma koliko ispravan bio.
sve ostalo su mladalačke zablude... |
|
|
|
|
|
|
varas se ja sam s svakim bivsim dobra,jel mi puca sada ona stvar sta sada radi i s kim |
|
|
|
|
|
|
varas se ja sam s svakim bivsim dobra,jel mi puca sada ona stvar sta sada radi i s kim
|
negdje je greška u vrednovanju pojma "veza"... |
|
|
|
|
|
|
gazda777 je napisao/la: ›
varas se ja sam s svakim bivsim dobra,jel mi puca sada ona stvar sta sada radi i s kim
|
negdje je greška u vrednovanju pojma "veza"...
|
ma puca mi za vezu |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
gazda777 je napisao/la: ›
pa kad je bojanaemma super ispravna ko nebi bio dobar s njom i ak si joj bivsi
|
pogrešno to gledaš.
ona je njemu bivša.
s bivšom ne treba imati posla ma koliko ispravan bio.
sve ostalo su mladalačke zablude...
|
ne razmišljaju svi tako i ne završavaju sve veze s gorčinom. nekad jednostavno ne ide i sporazumno prekinete. možda ne možete biti prijatelji odmah sutra, ali nakon nekoliko mjeseci definitivno možete.
govorim iz iskustva, a nisam ovdje baš među mlađima.. |
|
|
|
|
|
|
ok, pogrešno sam se izrazio.
pogrešno definirate "prijateljstvo". |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
ne razmišljaju svi tako i ne završavaju sve veze s gorčinom. nekad jednostavno ne ide i sporazumno prekinete. možda ne možete biti prijatelji odmah sutra, ali nakon nekoliko mjeseci definitivno možete.
govorim iz iskustva, a nisam ovdje baš među mlađima..
|
Kao sto si i sama rekla, sve ovisi s koliko je gorcine i s kolikom usijanoscu nesto zavrsilo. Sto se uzarena masa sporije hladi, to je vise vremena potrebno za neki "normalan" prijateljski (ili cak i poznanicki) odnos.
Kad se sada sjetim nekih riba zbog kojih sam shizio, ludio, mislio da cu se ubiti, kontam da bih bez bada mogao s njima pricati (s nekima i pricam, iako nisam jedan od onih koji ce njih cimati i zvati). Prica ide potpuno otvoreno, jer je odnos sveden na jednu racionalnu razinu. Vecina njih su mi i dalje drage osobe, ali kad ih gledam, ne osjecam ono treperenje srca, kao sto sam nekad osjecao. To mi je znak da me je proslo.
Ok, ok, i dalje ih znam svlaciti pogledom, ali to radim i potpunim neznankama na ulici ;-)
Btw. " Sporazumni prekid" je dobra tema za novi topic... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
upravo to i kažem... kad strast i fizička privlačnost prođu (pod uvjetom da prođu ) onda odnos može biti čisto prijateljski, iskren, bez skrivenih namjera i ego-tripova..
što ne znači da ne može biti i ranije, ali takvi slučajevi su zaista rijetki.. |
|
|
|
|
|
bartok Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
upravo to i kažem... kad strast i fizička privlačnost prođu (pod uvjetom da prođu ) onda odnos može biti čisto prijateljski, iskren, bez skrivenih namjera i ego-tripova..
što ne znači da ne može biti i ranije, ali takvi slučajevi su zaista rijetki..
|
rijetki ili baš i ne postoje... sve koje ja znam da su nakon veze ostali prijatelji ( u smislu telefon, kavice i sl.. ) uvijek se na kraju ispostavilo da su bili "frendovi s pogodnostima" hehe
a oni koji su prekinuli i cijelu priču ostavili iza sebe najčešće su ti koji su oboje i prešli preko svega pa niti prijateljstvo nije ostalo...
eto ga na...
tak da...
prijateljstvo nakon veze- utopija....
ljudi se trude zadržat nešto, ali kontam, najbolje da se maknu sa scene dok je situacija koliko toliko ok.... |
|
_________________ nije bitno dal znaš letjeti, bitno je da ne padneš! |
|
|
|
mia-mjau
Ukupno postova: 13 Lokacija: ravnica do kud pogled seže Spol: Žensko
|
ima toliko krasnih ljudi na svijetu... zašto zadržavati odnos s nekim s kim smo probali pa ne ide?!
poslije veze mi uvijek ostaje nešto lebdjeti između, ne mogu ne pomišljati na ono što je bilo, samo mi stvara zbrku u mislima...
slažem se s onima koji kažu da le lakše srušiti most za sobom, nego balansirati izmeđi i tražiti novi model ponašanja... |
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Samo kratko: moguće je, ali potpuno nepotrebno! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
|
bartok je napisao/la: ›
|
rijetki ili baš i ne postoje... sve koje ja znam da su nakon veze ostali prijatelji ( u smislu telefon, kavice i sl.. ) uvijek se na kraju ispostavilo da su bili "frendovi s pogodnostima" hehe
a oni koji su prekinuli i cijelu priču ostavili iza sebe najčešće su ti koji su oboje i prešli preko svega pa niti prijateljstvo nije ostalo...
eto ga na...
tak da...
ljudi se trude zadržat nešto, ali kontam, najbolje da se maknu sa scene dok je situacija koliko toliko ok....
|
ako ti za nešto nisi čuo, ne znači da isto ne postoji... |
|
|
|
|
|
bartok Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
bartok je napisao/la: ›
|
eto ga na...
tak da...
ljudi se trude zadržat nešto, ali kontam, najbolje da se maknu sa scene dok je situacija koliko toliko ok....
|
ako ti za nešto nisi čuo, ne znači da isto ne postoji...
|
možda imaš pravo....
usput- ja sam žensko |
|
_________________ nije bitno dal znaš letjeti, bitno je da ne padneš! |
|
|
|
|
|