Autor |
Poruka |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...ja sam toliko dobar....koliko uvijeti za to dopuštaju......jer ako vidiš da netko koristi tvoju dobrotu....samo ispadneš kreten....... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Ketty
Ukupno postova: 21 Spol: Žensko
|
|
|
|
terrorWrist Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ketty kontam si da to sto si "hladna" da je to najbolje jer ne treba nikome pokazivati svoje osjecaje (postoje izuzetci)...
pokazivanje svojih osjecaja otkriva slabosti.....
...meni je zao sto ja to ne mogu... |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
noj u bemveu je napisao/la: ›
ne smatram se ni osobom, a kamoli dobrom.
ali zato mislim da nisam baš tako loš noj.
|
ovo je jedna od najjačih izjava koje sam čula/pročitala
evo ti 10 kikija... ujedno prvi koje sam ikada ikome donirala... a-ha |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
dobar sam onoliko koliko mi ljudi i prilike dozvole. nekad više a nekad manje. jednostavno kao i vi drugi, pokušavam uspjet u ovom svijetu bez morala najbolje što mogu. spreman sam svakome pomoći i ne očekujem ništa zauzvrat. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
joj joj, nisi dobra seka znači.........brat će te zamrzit.............zaključak je da: NISI DOBRA OSOBA |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Ketty
Ukupno postova: 21 Spol: Žensko
|
daniel-202 je napisao/la: ›
joj joj, nisi dobra seka znači.........brat će te zamrzit.............zaključak je da: NISI DOBRA OSOBA
|
Ako zbog toga nisam dobra osoba ..... onda ih znam još par !!!!!! |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
gazda777 je napisao/la: ›
evo i tebi 100 kikosha za iskrenost...
|
Hvala gazda... bar neko cijeni iskrenost... a tvakvih je malo....
|
Pa kad si noj, noju jedan... i ja sam auto, pa odgovaram na ovom forumu kao covjek, pa stoga mozes i ti...
Sram te bilo... da sam na mjestu tvog brata, tuzila bih te plavom telefonu.... bas si zla... salim se... te sitnice ne cine covjeka dobrim ili losim covjekom.... vec stav prema drugima, prema samome sebi i prema zivotu.... recimo...
To sto si hladna je jako dobro, jer time pokazujes da te nista ne mooze uzrujati, rastuziti ili sta ja znam... kod mene je problem sto se brzo nazivciram, ali to pokusavam nekako rijesiti... u zadnje vrijeme mi je i uspjelo par puta da rijesim taj problem... i vidio sam kada se netko dere na tebe, a ti si mrtav ladan, da ces ga tako vise uvrijediti i nazivcirati, nego da mu skreses sve po spisku i deres se i ti na njega....
Hladnoca je dobra stvar... ajmo svi u zamrzivace....
CatCloe je napisao/la: ›
|
ujedno prvi koje sam ikada ikome donirala... a-ha
|
Skrtice jedna skrta....
terrorWrist je napisao/la: ›
heh koje barenje
|
Svakome dođe trenutak... moras razumit.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
ja iskreno mislim da svatko tko za sebe kaže da je "jako dobra osoba", ili se zavarava, ili pokušava zavarati druge, ali svakako nije iskren...
mislim da nitko (čak i najbolja osoba) ne može za sebe reći da je dobar, jer smo svi mi subjektivni i sagledavamo stvari iz svoje perspektive, ne razmišljajući o stvarnom stanju stvari.
moje je načelo: uvijek se trudi biti što bolji i uvijek preispitaj svoje postupke i ispravi ono zbog čega ti je možda žao, ali ne mogu reći uspjeva li mi to uvijek i zato za sebe mogu reći da se trudim biti dobra, ali nikad neću reći da sam baš super osoba.
isto tako, prema onima koje volim trudim se biti dobra, a prema onima koji mi ništa ne znače često i ne razmišljam kako se ponašam (ok, nije da im namjerno nanosim zlo, ali znam biti oštra)...
ali, valjda je to tako |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
hmmm, a da li stav:" ne kajem se za ništa što sam učinio, tj, u istoj situaciji i pod istim okolnostima, učinio bih to opet..."
obilježje dobre ili loše osobe? |
|
|
|
|
|
zloća
Ukupno postova: 2 Lokacija: Slavonija Spol: Nebitno
|
A šta znači biti dobra osoba? |
|
|
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 09.07.2010. 21:49; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
chaknoris je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@gazda777
To je prije obilježje nekoga tko je siguran u ono što je napravio a ne nekoga dobrog ili lošeg
|
slažem se, ali je poanta u onome "za sve", znači i za dobro i za loše...nema kajanja...
dobra ili loša karakterna crta? |
|
|
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 09.07.2010. 21:48; ukupno mijenjano 1 put. |
|