Autor |
Poruka |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Katastrofa, bacanje novca i unakažavanje centra grada!Najbolje bi bilo da svaka stranka koja dođe na vlast digne što veći i što skuplji spomenik, u centru naravno... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...i eto novog brenda po kojemu ćemo biti poznati: ogromni željezni spomenici u svim oblicima...što groteskniji - to bolji... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
lydi
Ukupno postova: 66 Spol: Nebitno
|
. Struka i gradjani su protiv takvog rjesenja. Mrzim politicke floskule, ali ovo se zaista moze smatrati "nametnutim".
[/quote]
pričaš gluposti kakva struka je protiv spomenika,pa ta je struka sudjelovala u idejnom rješenju ovog što je prošlo i konačno ne vidim da demonstriraju protiv ovog,zadovoljili su se isa drugim i trećim mjestom na natječaju kako bi uboli neku kunicu da poplaćaju grbe po birtijama..... |
|
_________________ Tko tu koga ....? |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
jel to ona struka koja nam je postavila onaj ogromni radijator u centar grada? |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...zar sumnjaš u to? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
|
|
|
Leteci mungos
|
lydi je napisao/la: ›
pričaš gluposti kakva struka je protiv spomenika,pa ta je struka sudjelovala u idejnom rješenju ovog što je prošlo ...
|
Draga damo britka jezika, imas li argument gdje se moze vidjeti da je "struka" odlucila da se postavi statua, ili se samo koprcas u juhi? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
lydi
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pričaš gluposti kakva struka je protiv spomenika,pa ta je struka sudjelovala u idejnom rješenju ovog što je prošlo ...
|
Draga damo britka jezika, imas li argument gdje se moze vidjeti da je "struka" odlucila da se postavi statua, ili se samo koprcas u juhi?
|
argument je to da struka sudjeluje na natječaju koji nema smisla osim za ubost neku kunicu koja i nije tako loša kad imaš grbe po birtijama,struka je alkoholičarsko,tabletomansko udruženje(HDLU) koje učestvuje u ovom projektu od početka i odobrava sve poteze debelog Đapčića u protivno bi nekakvim projektom ili izložbom,peticijom probali to da zaustave,to što po birtijama pričaju da to nije u redu to ti je isto ovo što ja tebi pišem a ti meni..... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Đapčića u protivno bi nekakvim projektom ili izložbom,peticijom probali to da zaustave,to što po birtijama pričaju da to nije u redu to ti je isto ovo što ja tebi pišem a ti meni.....
|
Struka, a ne zelim sada ulaziti o tome kakva je, je odlucila da su najbolje rjesenje stepenice. Kao sto znas, Djapic je to odbio i stepenice se nece graditi. Ne znam kako si mogla napisati (mislim, znam, rukicama si tipkala) : "ta je struka sudjelovala u idejnom rješenju ovog što je prošlo i konačno ne vidim da demonstriraju protiv ovog"? Kontam da imas nesto protiv HDLU-a i ok, tvoje pravo, ali ne dozvoli da ti bijes pomuti ratio. Ti kao da nisi gledala Karate-kida i Americku nindzu kad si bila mala...
P.S. Jos su stare nindze govorile da se sa zenom u PMSu moze razgovarati jedino ako joj je glava ustima nabijena na katanu. Aiii u to ime! |
|
|
|
|
lydi
|
ti si jedan od onih koji im se uvlači u guzicu,sigurno im i rundu zavrneš pa ti je super što ih poznaš...,hahha |
|
_________________ Tko tu koga ....? |
|
|
|
Leteci mungos
|
ti si jedan od onih koji im se uvlači u guzicu,sigurno im i rundu zavrneš pa ti je super što ih poznaš...,hahha
|
Kome? HDLU-ovcima?! ;-) E, dakle, svasta... odsustvo ratia... nema veze...
Nego, daj neki prijedlog, nemoj samo neutemeljeno kritizirati... IMHO, "Skupa gradjana" je najbolji moguci izbor za spomenik.
Koji je tvoj izbor, Anonymous? |
|
|
|
|
|
|