Autor |
Poruka |
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
Što se preporuke tiče:
Fog of War
http://www.imdb.com/title/tt0317910/
Dokumentarac o Robert S. McNamari, američkom ministru obrane za vrijeme vijetnama i hladno rata, i čovijeku koji se sjetio stavit pojaseve u aute.. Soundtrack je radio Philip Glass.. |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
evo par dobrih:
Donnie Darko, 21 Gram, Memento, Privedite Osumnjičene, City Of Industry, Šunka, Šunka... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
SmokeY je napisao/la: ›
Evo ja planiram danas gledati "mi nismo andjeli 3"
|
Užas, preskoči to smeće, najbolje....
|
Prekasno vec ga gledao, a svejedno bih ga gledao jer vise ne vjerujem tudjim kritikama dok ga sam ne pogledam. Uglavnom jedno veliko "u pravu si" imas od mene. Sranje, par fora, puno pjevanja i glupog tinejđerizma koji nisu trebalu ubaciti u tu pricu jer svi znamo u kojem smjeru je zapocela jedinica i ovo definitivno nisam ocekivao. Jedino su mi dobre one sisate cajkarice, jebo te dobro ih je majka odgojila |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
scelus
Ukupno postova: 5 Lokacija: Gdje Mi Nije Mjesto Spol: Muško
|
Nedavno sam gledao A Scanner Darkly, te mogu reci da me ugodno iznenadio. Odlicna gluma Keanu Reevesa, tu su takoder i Robert Downey Jr., Woody Harrelson, te Winona Ryder i sve to uz Cell Shading. Ako vas zanima kako je to narkomanima, a ne znate iz vlastitog iskustva, probajte i vi Supstance D.
|
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
cane je napisao/la: ›
evo par dobrih:
Donnie Darko, 21 Gram, Memento, Privedite Osumnjičene, City Of Industry, Šunka, Šunka...
|
zadnji si dvaput napisao! sigurno je lapsus...
|
nije lapsus već se film zove Šunka, Šunka. odlčan film s Penelope Cruz i Javier Bardemom. Španjolci stvarno znaju napravit dobar film.
http://www.imdb.com/title/tt0104545/ |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
za fanove Allena
Scoop
Matchpoint
Woodya, jel |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Šunka, šunka je stari filmić....
(zanimljiv je afrodizijak u tom filmu , ali o ukusima ne vrijedi raspravljati)
svojedobno je bio ciklus španjolskog filma ali u neko nezgodno vrijeme, zaista ima dobrih filmova i režisera, samo što je kod nas poznat samo Almodovar. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
neki dan sam se u videoteci napokon dočepala filma PARFEM. oduševio me. dok ga gledaš, gotovo možeš osjetiti mirise... bizaran je i pomalo dijaboličan, ali strašno slikovit.. meni jako dobar. jel gledao tko?
a kad smo već kod preporuka, ovih dana sam gledala i SAW (slagalica strave) - isto odličan... pod uvjetom da imate želudac za to.
DOGVILLE me također vrlo ugodno iznenadio. |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
neki dan sam se u videoteci napokon dočepala filma PARFEM. oduševio me. dok ga gledaš, gotovo možeš osjetiti mirise... bizaran je i pomalo dijaboličan, ali strašno slikovit.. meni jako dobar. jel gledao tko?
a kad smo već kod preporuka, ovih dana sam gledala i SAW (slagalica strave) - isto odličan... pod uvjetom da imate želudac za to.
DOGVILLE me također vrlo ugodno iznenadio.
|
ja gledala PARFEM nedavno. ne mogu ni pronać riječi kojima bi opisala tu grozotu...
DOGVILLE odličan! |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Od novijih naslova preporučujem
Departed
German
Krvavi dijamant
Good shepard
Pisma s Iwo Jime
a nisu ni Flyboysi loši |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
Ovo sam ja tokom vikenda pogledao i preporučam ljubiteljima horrora/thrillera:
See No Evil - jako dobar film.Sviđa mi se što je brz i dinamičan,uz odličan način snimanja (po uzoru na remake TCMa).Nema onog kretenskog "vodenastog" praznog hoda za popunjavanje minutaže,nego kad krene akcija onda nema predaha...Dobra je i priča,solidna.
Severance - odličan horror/thriller sa dodatcima crnog humora,kako to samo Englezi znaju napraviti.Fin prikaz kako zapadnjaci oberu bostan od strane istočne Europe...ali da ne dođe do zabune - nema veze sa onim kretenlukom od Hostela.To je smeće totalno,ovo je nešto drugo...fino,opuštajuće za prekratit vrijeme.
Sveto tlo - srpski...thriller,drama,horror...ne'am pojma iz '90.Fina priča,napeta.Odličan uradak za malo para...u svakom slučaju za pohvalu.Pogledao sam ga opet nakon nekih 15-ak godina i kapa dolje šefovima...još uvijek razbija dupad. |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Flags of Our Fathers kao i drugi dio, Letters from Iwo Jima. Interesantan pogled sa suprotnih strana. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Evo bio u kinu i gledao Pirate 3 ...
Ocjena od 1 - 10 ??? Pa dao bi nekih 6.
Zbog cega?
1.) Manjak humora
2.) Previse nerealnosti koje nemaju veze s filmom.
3.) Par sprdacina poput "Stotine ljudi se kolju a ovaj zaprosi zenu i ozeni ju za 5 minuta dok sjece drugima utrobu s macetom!"
4.) kraj je katastrofa.... vidjet cete i sami (tko voli biti sam svoj kriticar).
Nadam se da vam nisam pokvario dozivljaje ali bar cete ustedjeti 15 Kn ako ga dignete za 10 u vasoj omiljenoj videoteci.
Sljedeca postaja: Shrek 3 |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ljubitelji horora, večeras svi u uraniu pogledati "sjetvu"!!
hilary swank. jeben film. |
|
|
|
|
|
|
|