Autor |
Poruka |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Samo jedna stvar pomaze. Dorucak... bourbon, poliven preko leda sa kriskom limuna. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
meni je draže ono : klin se klinom izbija |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Inuit
Ukupno postova: 47 Lokacija: Igloo Spol: Muško
|
Paradajz sos..
voda se pije prije spavanja uz obaveznih 1l pored kreveta.
ps. nemate pojma |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Inuit je napisao/la: ›
Paradajz sos..
ps. nemate pojma
|
prije spavanja je dobro pojesti nešto i popit bar 2 jogurta. vjerujte isto pomaže. a može i hladnog mlijeka. ima nešto u tim mliječnim proizvodima što neutralizira alkohol i umanjuje mamurluk. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
cane je napisao/la: ›
Paradajz sos..
ps. nemate pojma
|
prije spavanja je dobro pojesti nešto i popit bar 2 jogurta. vjerujte isto pomaže. a može i hladnog mlijeka. ima nešto u tim mliječnim proizvodima što neutralizira alkohol i umanjuje mamurluk.
|
Ja sam opet čuo da je najbolje ujutro popit mlijeko ili pojest kiselo vrhnje, a ne prije spavanje. Odsada ču i prije i poslije spavanja popit mlijeka |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
glupo zvuči, ali jedna od čari cuganja je i u tome što si sutradan u banani |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
Inuit
Ukupno postova: 47 Lokacija: Igloo Spol: Muško
|
daniel-202 je napisao/la: ›
Odsada ču i prije i poslije spavanja popit mlijeka
|
Pripremi i 'bljuvaonicu' pored kreveta |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja sam tek tijekom zadnjih cca godinu dana saznao šta je mamurluk! to ne znači da prije nisam pio, o naprotiv! ali sam se, nakon puno (mislim: PUNO) popijene cuge, nakon samo par sati sna budio čio i oran.* i nije se jednom dogodilo da sam odmah nastavio s nečim iz čaše što mi je ostalo još od prije spavanja, a to definitivno nije bila voda.
tek me u zadnje vrijeme, sad kad i pijem puno manje i puno rjeđe, hvata taj neki mamurluk (valjda više nemam kondicije, tko će li ga znati). mada ni to nije za nepreživiti, malo boli glava i nešto sam usporen par sati i to je to.
________
* to može potvrditi i nekoliko forumaša, neki od njih su mi i zavidjeli na tome. sad se samozadovoljno smiju kad vide da imam neke naznake mamurluka. neka vam, i ja sam imao svojih trenutaka. |
|
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
i nije se jednom dogodilo da sam odmah nastavio s nečim iz čaše što mi je ostalo još od prije spavanja, a to definitivno nije bila voda.
|
normalno da nisi imao mamurluk kad si ostavljao pića u čaši... da si uvijek popio do kraja sigurno bi te bolila glava...
pretpostavljam da sada više ne ostavljaš cugu za sutra? |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
jogurt, sok od rajčice...
ne skupa...
ili/ili
da ne bi do zabune došlo |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Paradajz sos..
|
e da! kad sam se prošle godine osakatila za svoj rođendan, frendica mi je drugi dan pomiješala paradajz sos, tabasco, sol, limun i led. diže iz mrtvih, a i jaaako je fino |
|
|
|
|
|
fatcat
|
CatCloe je napisao/la: ›
e da! kad sam se prošle godine osakatila za svoj rođendan, frendica mi je drugi dan pomiješala paradajz sos, tabasco, sol, limun i led. diže iz mrtvih, a i jaaako je fino
|
Dodaj jos 60ml vodke i worcestershire sos i evo bloody mary cocktail... Negdje procitana definicija: Mamurluk je kad ujutro otvaras oci a molis boga da ne moras... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
fatcat je napisao/la: ›
]
e da! kad sam se prošle godine osakatila za svoj rođendan, frendica mi je drugi dan pomiješala paradajz sos, tabasco, sol, limun i led. diže iz mrtvih, a i jaaako je fino
|
Dodaj jos 60ml vodke i worcestershire sos i evo bloody mary cocktail...
|
znam, ova varijanta koju sam ja napisala zovu i virgin mary.
fatcat je napisao/la: ›
]
Negdje procitana definicija: Mamurluk je kad ujutro otvaras oci a molis boga da ne moras...
|
točna je |
|
|
|
|
|
fatcat
|
znam, ova varijanta koju sam ja napisala zovu i virgin mary.
|
Istina... bloody mary se cesto nadje ova druga je ugrozena vrsta... |
|
|
|
|
|
|