Autor |
Poruka |
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
Poppy je napisao/la: ›
Simba_dgo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Slavonke su previse umisljene. Cudno je to da kad sam bio u zgu imao sam curu, kad sam bio vojnik u pozegi imao sam curu dok ovdje u Osijeku nikad u zivotu nisam imao curu..
Jebes ti to kad moras ici vanka po selima da bi nesta upecao. Zbog tih stvari mi se i gadi ovaj grad bez obzira sto sam tu rodjen.
|
A cuj... svakome po zasluzi...
|
i agree...
ali inače mislim da je to sasvim glupa podjela...recimo, ja uopće ne otkidam na dalmoše, mislim da su preumišljeni i preusporeni, a tek kad progovore....ne,hvala!
šta ja znam, mislim da je važan pristup..
moraš skontat kakav je netko i ako je, npr. prosječna cura bez mrežastih čarapica i špicooka ili tako nešt, onda joj ne možeš upas ko zadnji seljak i klepnit ju po, hm...stražnjici
važan je pristup!!
simpa dečko s maštovitim uletom uvijek prolazi...
|
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Baš sam s jednim prijateljem (Istrijanom) nedavno razgovarala o (glupim) uletima. Stvar je u tome da li ti se netko svidi na prvu loptu... ako ti se svidi, a to ne mora biti neki ljepotan, ono, da ti je nešto na njemu simpa, onda može reći i notornu glupost, a tebi će to biti simpatično. A ako ti se ne sviđa, može imati ne znam kako originalan ulet i spiku, a tebi će to zvučati kao totalni idiotizam!
Ista je stvar s onim da se netko nekome svidi, pa onaj tko nekome djeluje umišljeno, nekome je simpa! Stvar osobnog dojma o nekoj osobi....
Pa stoga ne mogu reći da smo mi Slavonke ne znam kako nepristupačne, hladne i umišljene (bar to ne pokazujemo onima koji nam se svide na "prvu loptu"... ). |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
cane je napisao/la: ›
bitan je ulet. sve su cure pristupačne, samo neke manje a neke više. svaka ima svoj neki kriterij i trebaš znati kako kojoj prići. najbolje je nekim bezveznim čavrljanjem započet i kroz to njega vidiš kako treba s curom. a ako je nezainteresirana, a bože moj ima dovoljno ribe u moru.
|
da to je recimo optimalno ... no opet se vraćamo na pitanje ... zašto su slavonke te koje su manje pristupačne
|
pa nisu nepristupačne. ja nisam baš imao previše problema s pristupačnosti. više je to kad su cure ufurane i briju na nešto pa se preseravaju po Luni i šta ti ja znam gdje. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
terrorWrist Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Simba_dgo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Slavonke su previse umisljene. Cudno je to da kad sam bio u zgu imao sam curu
|
lol bio sam nedavno u zg-u vani (ne idem cesto tamo jer ne podnosim zagreb...) i mogu ti reci da su tamo cure puno umisljenije nego ovdje, sto mi je i potvrdio lega iz zg-a jer si kontaju da likovi samo hoce briju i sex na jednu noc i glume nedohvatljive...ne mozes ni normalno zapoceti pricu a da nesto ne pomisle...tipa kakvi seljak i to... |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
Janis je napisao/la: ›
Baš sam s jednim prijateljem (Istrijanom) nedavno razgovarala o (glupim) uletima. Stvar je u tome da li ti se netko svidi na prvu loptu... ako ti se svidi, a to ne mora biti neki ljepotan, ono, da ti je nešto na njemu simpa, onda može reći i notornu glupost, a tebi će to biti simpatično. A ako ti se ne sviđa, može imati ne znam kako originalan ulet i spiku, a tebi će to zvučati kao totalni idiotizam!
Ista je stvar s onim da se netko nekome svidi, pa onaj tko nekome djeluje umišljeno, nekome je simpa! Stvar osobnog dojma o nekoj osobi....
Pa stoga ne mogu reći da smo mi Slavonke ne znam kako nepristupačne, hladne i umišljene (bar to ne pokazujemo onima koji nam se svide na "prvu loptu"... ).
|
slažem se u potpunosti .... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
game
|
[quote="cane";p="49108"]
pa nisu nepristupačne. ja nisam baš imao previše problema s pristupačnosti. više je to kad su cure ufurane i briju na nešto pa se preseravaju po Luni i šta ti ja znam gdje.
|
a ja baš mislila da su cure u luni prepristupačne...osim ako nisi neki koji ne spada u njihovu "kategoriju"...
čula sam da su tamo samo sponzoruše...
bar se tako priča... |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
[quote="game"]
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa nisu nepristupačne. ja nisam baš imao previše problema s pristupačnosti. više je to kad su cure ufurane i briju na nešto pa se preseravaju po Luni i šta ti ja znam gdje.
|
a ja baš mislila da su cure u luni prepristupačne...osim ako nisi neki koji ne spada u njihovu "kategoriju"...
čula sam da su tamo samo sponzoruše...
bar se tako priča...
|
u luni ?? o čemu ti pričaš ? |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
ne volim generalizacije. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
game
|
so i heard.... and saw...
jednom kad sam bila tamo (!i nikad više) desetak cura je u wc-u točno znalo kad se pale svjetla u kafu i pola sata su stavljale tonu pudera zbog likova....
bljak!!!
nikad više tamo ne bi kročila.... |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
Svebor je napisao/la: ›
ne volim generalizacije.
|
ecco |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
da to je recimo optimalno ... no opet se vraćamo na pitanje ... zašto su slavonke te koje su manje pristupačne
|
Me ne bi baš rekao da su nepristupačne koliko su umišljene, slažem se u potpunosti onim što je @Evil napisao, kada vikendom izlazi van postaje druga osoba, puna sebe i sl. Mnogo je lakše upoznat neku curu normalnim (radnim) danima nego vikendom (subotom navečer). Vikendom sve postaju umišljene i traže neke svoje princeve na bijelom konju (u prijevodu: lik pun para i dobrim autom), još dok sam išao u srednju, skoro sve cure iz razreda maštale su samo o tome kako one neče morat ništa radit jer če njihovi muževi dovoljno zarađivat i za njih. Ali pogledajmo činjenicu, malo je ljudi sa dobrom plačom, više je ljudi koji rade za minimalac. Zato ne bih rekao da su nepristupačne, nego da su umišljene. |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Janis je napisao/la: ›
Pa stoga ne mogu reći da smo mi Slavonke ne znam kako nepristupačne, hladne i umišljene (bar to ne pokazujemo onima koji nam se svide na "prvu loptu"... ).
|
u potpunosti se slažem sa svime što si napisala, takvo je i moje razmišljanje. Ako se nekoj osobi ne sviđaš, nemože ti nikakav ulet pomoć da se zbližiš, jer češ za tu osobu biti glup i kreten. Ali s druge strane ako se sviđaš toj osobi, ma ne treba ti ulet, dovoljno je da pitaš samo tu osobu koliko je sati a dalje sve ide samo od sebe |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
CAROLINE
Ukupno postova: 139 Spol: Nebitno
|
Ljudi, nema to nikakve veze s curama kao curama (osjecankama). Cijeli nam je grad takav, a curice se samo uklapaju u to malogradjansko stanje svijesti. Kao ono - bas sam super i bas sam cool... Imam svoju malu zatvorenu grupu ljudi i ni sa kim drugim pretjerano ne komuniciram. I pravim se da me drugi ljudi (izuzev moje male grupe) apsolutno ne zanimaju, iako zapravo znam apsolutno SVE o tim, inace meni apsolutno ne zanimljivim ljudima. Naravno da znam sve, jer zivim u gradu u kojem svi znaju sve, ali ne zelim to priznati zbog opasnosti gubljenja 'coolosti'.
Poznato? Ima li to veze sa spolom. Svi samo kuliraju i poziraju. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
CAROLINE je napisao/la: ›
Poznato? Ima li to veze sa spolom. Svi samo kuliraju i poziraju.
|
Ja isto mislim kako nema veze sa spolom. Al' pazi što pričaš, ljudi će te na ignore staviti ako kažeš ikakvu kritiku na Osijek i njegove stanovnike |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|