Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
isuse bože... možda da admin uvede neke psihološke testove za nove članove foruma... ili test opće kulture... inteligencije... pismenosti... minimalne količine zdravog razuma... anything!! |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja sam za da se uvede pendrek!
a što se tiče papa joea iliti kod ruže, ako netko bude gladniji od mene, pa prije mene odluči provjeriti njihovu kuhinju, neka utiske podijeli sa svekolikim pučanstvom našeg vrlog foruma. |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Ako se ne ispovracas od hrane onda ces od cigana
Postali smo pravi pasaluk...nema sto.... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
DonQuijote
|
Rajnus je napisao/la: ›
Ako se ne ispovracas od hrane onda ces od cigana
Postali smo pravi pasaluk...nema sto....
|
ako su cigani dobri i ako ne sviraju turbo-folk, ne da se neću ispovraćati, nego će mi postati omiljeni restoran! |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
pravi cigani su zaaaakon! |
|
|
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
pravi cigani su zaaaakon!
|
hamdija pogotovo |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mister slager je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jeste dabome! koj kurac če vama birc, kad imate za deci -deci kad dođete i 1 kad idete kuč!
evil pooding ? kak ti je glup nick
probaj ZLI KAJMAK il nešt još gluplje
|
Slovenac
Inače se kod nas : (ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će) Pišu kao Ć, a ne kao Č.
U Sloveniji se sve piše sa Č!
Tako sam jednom skinuo sa interneta: LETE ČI ODRED!
Toliko o mom epohalnom znanju jezika.... |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ako su cigani dobri i ako ne sviraju turbo-folk, ne da se neću ispovraćati, nego će mi postati omiljeni restoran!
|
Priznajem samo trubače iz Dragačeva ili ciganski orkestar iz Budimpeste... Kako god... to je mjesto za Baranju, a ne kulturoloska atrakcija Osijeka |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
DonQuijote
|
Rajnus je napisao/la: ›
Priznajem samo trubače iz Dragačeva ili ciganski orkestar iz Budimpeste... Kako god... to je mjesto za Baranju, a ne kulturoloska atrakcija Osijeka
|
pričamo o restoranu, ne o kulturološkoj atrakciji.
metropola je metropola zato što pruža različite sadržaje različitim interesnim skupinama. dakle, ako ne mislimo ostati kaljuža i zaostala sredina, a to homogene sredine uglavnom (p)ostanu, moramo se pripremiti da će nam u grad doći još puno toga što nam se eventualno neće svidjeti, ali će se ipak dogoditi. i neka se dogodi. pa neka opstane ono za čega bude zanimanja. prirodna selekcija. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
DonQuijote je napisao/la: ›
metropola je metropola zato što pruža različite sadržaje različitim interesnim skupinama. dakle, ako ne mislimo ostati kaljuža i zaostala sredina, a to homogene sredine uglavnom (p)ostanu, moramo se pripremiti da će nam u grad doći još puno toga što nam se eventualno neće svidjeti, ali će se ipak dogoditi. i neka se dogodi. pa neka opstane ono za čega bude zanimanja. prirodna selekcija.
|
Tako je! Hoću Baranjce taksiste (imali bi apsolutnu prednost prolaska raskrižjima) , srbe - podunavce u Mcdonaldsu (Big Mek, xexe), Cigane - perače auta (izgubljeno - nađeno, ja puno stvari izgubim u autu), curice - Podravke (najbolje) i stare Šokice na tržnici (eeee, rakije i sira)... E to bi bio posao. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|