Autor |
Poruka |
adrian Ukupno postova: 85 Lokacija: Glavni grad Republike Spol: Muško
|
sudeci po tablici druge rvacke lige sjever, cibalija ce nagodinu jope u prvoj ligi nabijati osjek svaki put kad se sretnu. jelde? |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Jos nas samo trebas podsjetiti kad je to Cibalijala nabijala Osijek... hmmm... to ona tekma za kup nesto...vamo-tamo... ne sjecam se bas najbolje...
xexe... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
ukrali ste kup i sad se jos falite time
uaaaaa!
doljeeeee! |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
adrian je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ukrali ste kup i sad se jos falite time
uaaaaa!
doljeeeee!
|
KUP JE NAS
|
|
|
|
|
|
|
mozda je kup vas, al mi imamo igraca koji moze ispickati sve vase zajedno |
|
|
|
|
|
tuvok
Ukupno postova: 124 Lokacija: Ispod moje škembe Spol: Nebitno
|
adriane, pogledaj kada budes isao iz vk u os (ili jos bolje kad se vracas u vk) natpis na kuci! dakle ides trpimirovom (ne vinkovackom) pa ces vidjeti na ulazu (izlazu) u brijest |
|
|
|
|
|
Kyoto Ukupno postova: 80 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
adrian je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mozda je kup vas, al mi imamo igraca koji moze ispickati sve vase zajedno
|
priča se da je baš zbog toga Osijek u pregovorima s Fedorom i Arlovskim u paketu |
|
|
|
|
|
|
tuvok je napisao/la ( Pogledaj post): ›
adriane, pogledaj kada budes isao iz vk u os (ili jos bolje kad se vracas u vk) natpis na kuci! dakle ides trpimirovom (ne vinkovackom) pa ces vidjeti na ulazu (izlazu) u brijest
|
tom je komplicirano, nit idem u pajino tako cesto nit cu se sjetit. jel neb bilo lakse da mi ti napises sta tamo pise? |
|
|
|
|
|
tuvok
|
adrian je napisao/la: ›
tuvok je napisao/la ( Pogledaj post): ›
adriane, pogledaj kada budes isao iz vk u os (ili jos bolje kad se vracas u vk) natpis na kuci! dakle ides trpimirovom (ne vinkovackom) pa ces vidjeti na ulazu (izlazu) u brijest
|
tom je komplicirano, nit idem u pajino tako cesto nit cu se sjetit. jel neb bilo lakse da mi ti napises sta tamo pise?
|
necu da prostacim....a i trenutno nisam u osijeku tako da ti ne mogu napisati od rijeci do rijeci
ajd zivijoooooooo! |
|
|
|
|
|
|
citati nikad nisu prostacenje, uostalom, jebogaperun, zasto ne? |
|
|
|
|
|
tuvok
|
citati nikad nisu prostacenje, uostalom, jebogaperun, zasto ne?
|
2. liga! cibalijo pusi kurac! mozda sam nesto i izostavio ali uglavnom znas o cemu je rijec. zadovoljan? ajd, ispricavam se ostalima na ovome.....adrian me nagovorio, njega krivite |
|
|
|
|
|
|
agresivna neka psovka. kod nas na stadionu pise Lepa Brena, to stoji tamo jos negdje od njene Ajde da se volimo faze. zar nije bolje voditi ljubav nego rat? |
|
|
|
|
|
tuvok
|
agresivna neka psovka. kod nas na stadionu pise Lepa Brena, to stoji tamo jos negdje od njene Ajde da se volimo faze. zar nije bolje voditi ljubav nego rat?
|
veliki precednice republike vinkovci, de mi recite da li jos stoji onaj grafit na dvorani lenije u vinkulji koji kaze:"dovedite nam velikog crnca iz enbieja"? to sam vidio jos '99 |
|
|
|
|
|
|
nemam pojma, nejdem do sporcki objekata bas cesto, to je kod nas zabranjeno. druze veliki precjednice je dovoljno za ubuduce |
|
|
|
|
|
tuvok
|
Kakav ste Vi to precednik ako ne posjecujete sportske objekte? To Vam je vazno za promicanje Vase Republike u svijetu. Znadem da je za to najvise odgovorno resorno Ministarstvo ali time dobivate kredibilitet kod gradjana a time i glasove. |
|
|
|
|
|
|
|