Autor |
Poruka |
Marinaaa Ukupno postova: 4 Spol: Žensko
|
vec kad smo kod danijele...sta je s njezinim glasom?zvuci uzasno no dobro..to je vec neka druga tema... |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
mzzi je napisao/la: ›
Daj ne serite svi skupa! Izbor glazbe u nasem drustvu najmanji je problem! Ovdje se odgajaju droljetine i kreteni bez morala, kojima je vrhunac subotnjeg izlaska sex na brzinu u nekom smrdljivom wc-u, u pijanom stanju i s jos pijanijim partnerom. Osim toga, osvrnite se jos malo oko sebe.. Isarani tramvaji, pokidana rasvjeta, ukradene daske iz wc-a u Domu zdravlja, samo su neki dokazi primitivizma koji vlada oko nas. Gimnazijalci, takodjer, nisu vise sto su nekad bili.. Mozemo se pozdravit s Europom, napretkom i nekim boljim, kulturnijim i pametnijim zivotom zajednice...ne zbog glazbe, vec zbog nekog dijela mozga koji nam nedostaje, a to nas koci da budemo ljudi, vec nas vuce da tonemo, ne prema Balkanu, nego i nize od toga.
|
pa u tome ti i je problem...da su ljudi na malo višoj razini o kojoj ti tu pričaš, ne bi ni slušali ovakve stvari...
pa koji debil može smatrati te riječi dobrima (bez uvrede onima koji to slušaju-ma, zapravo, vrijeđajte se!)
najžalosnije mi ja kada mi ljudi koji imaju glazbeno obrazovanje počnu pričati o cajkama!!
pa mogla bi ih šakom u facu!!!!!!!
kak ih nije stid i sram???? |
|
|
|
|
|
game
|
Marinaaa je napisao/la: ›
vec kad smo kod danijele...sta je s njezinim glasom?zvuci uzasno no dobro..to je vec neka druga tema...
|
de, dobro je!!!
nađi si novog idola... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Ketty je napisao/la: ›
Ne razumjem kako su cajke postale ''moderne'' ..... u osmom razredu svi su slušali strano,kad smo krenuli u srednju svi cajke !!!
kako se to dogodilo ????
|
Hm, mozda si izabrala takvu srednju skolu. Kontam da postoje srednje skole gdje su cajke u manjini. Zapravo, barem se nadam da je tako...
Ima li netko tko ide u npr. III. gimbu?
ne zbog glazbe, vec zbog nekog dijela mozga koji nam nedostaje, a to nas koci da budemo ljudi, vec nas vuce da tonemo, ne prema Balkanu, nego i nize od toga.
|
Lijepo si to primjetila...
Mislim da se to "nesto" moze nazvati Novim Sustavom Vrijednosti (iako zvuci glupo, buduci da svako doba ima neku svoj "novi sustav vrijednosti).
Dakle, ovaj NSV je posljedica svih onih prilika koje su se samo rijetkima pruzile nakon rata. Svim ostalima su se pruzile uglavnom neprilike. Oni koji su prilike i iskoristili ovima koji nisu ni imali prilike djeluju kao supersposobni heroji. Zato sada mnogi zele biti takvi.
Uz sto manje rada imati sto vise (u materijalnom smislu).
To je krilatica koja objasnjava sve ostalo.
Politicko pranje mozgova, politicka desenzibilizacija mnogobrojnim aferama bez ijednog rijesenog slucaja, komercijalne TV, mediji vodjeni profitom... sve su to samo orudja te krilatice...
Posljedica je Novi Sustav Vrijednosti... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
vec kad smo kod danijele...sta je s njezinim glasom?zvuci uzasno no dobro..to je vec neka druga tema...
|
Šta si zapela za danijelu???? |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sime Ukupno postova: 10 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
daniel-202 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Šta si zapela za danijelu????
|
de pusti djevojku na miru...samo ti je spomenula. |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Meni je bezveze što se svi hvataju na te "sponzoruše" čim se spomenu cajke. Mene to, na primjer, ne zanima, jer nemam veze s njima. Ubija me jedino zvuk te "glazbe" i bila bih neopisivo sretna da ju nikad u životu više ne čujem.
Ipak, glede tih "sponzoruša"... naravno da to nije točno za sve cure koje to slušaju, znam par primjeraka. I užasno me živcira kad neke moje kokoške prokomentiraju prezgodnu curu u kratkoj suknji koja je upravo prošla pored nas kao "ofucanu sponzorušu", cajkaru i slično. Stvar je u tome što ta cura izgleda fenomenalno, a ne ofucano. Pa sunce bakino, ako ti smeta gledat kako se mužjaci okreću za dobrim nogama, iskoči iz starki i traperica, navuci seksi krpe i prošetaj promenadom uzdignutog nosa. Možda zato što se ja u svojim starkama sasvim ugodno osjećam, nemam potrebu pljuvati po komadu koji je prošao pored mene. Prije mi dođe da koji put zazviždim - baš sam seljančura
Istina je da se većina njih obuče bez ikakvog osjećaja za kombiniranje, ali ne shvaćam nikako zašto neke ljude te stvari toliko operećuju. |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Daj ne serite svi skupa! Izbor glazbe u nasem drustvu najmanji je problem! Ovdje se odgajaju droljetine i kreteni bez morala, kojima je vrhunac subotnjeg izlaska sex na brzinu u nekom smrdljivom wc-u, u pijanom stanju i s jos pijanijim partnerom. Osim toga, osvrnite se jos malo oko sebe.. Isarani tramvaji, pokidana rasvjeta, ukradene daske iz wc-a u Domu zdravlja, samo su neki dokazi primitivizma koji vlada oko nas. Gimnazijalci, takodjer, nisu vise sto su nekad bili.. Mozemo se pozdravit s Europom, napretkom i nekim boljim, kulturnijim i pametnijim zivotom zajednice...ne zbog glazbe, vec zbog nekog dijela mozga koji nam nedostaje, a to nas koci da budemo ljudi, vec nas vuce da tonemo, ne prema Balkanu, nego i nize od toga.
|
slažem se s ovim. glazbeni ukus samo je manji dio problema koji su oko nas. moral i sustav vrijednosti u posljednjih desetak godina idu vrtoglavo prema dolje. i lako za nas matore ali klinci u osnovnoj i srednjoj školi nas trebaju itekako zabrinuti. živo me zanima budućnost ove države u kojoj je srednjoškolkama najveća briga u životu koji će u subotu dopičnjak obući, s kojim levatom će se podrpat u wc-u i rastaje li se britney spears! |
|
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
rastaje li se britney spears!
|
što, stvarno??? |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
a što je to žarulja? |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
pcelica_maja
Ukupno postova: 20 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
wendy je napisao/la: ›
Meni je bezveze što se svi hvataju na te "sponzoruše" čim se spomenu cajke. Mene to, na primjer, ne zanima, jer nemam veze s njima. Ubija me jedino zvuk te "glazbe" i bila bih neopisivo sretna da ju nikad u životu više ne čujem.
Ipak, glede tih "sponzoruša"... naravno da to nije točno za sve cure koje to slušaju, znam par primjeraka. I užasno me živcira kad neke moje kokoške prokomentiraju prezgodnu curu u kratkoj suknji koja je upravo prošla pored nas kao "ofucanu sponzorušu", cajkaru i slično. Stvar je u tome što ta cura izgleda fenomenalno, a ne ofucano. Pa sunce bakino, ako ti smeta gledat kako se mužjaci okreću za dobrim nogama, iskoči iz starki i traperica, navuci seksi krpe i prošetaj promenadom uzdignutog nosa. Možda zato što se ja u svojim starkama sasvim ugodno osjećam, nemam potrebu pljuvati po komadu koji je prošao pored mene. Prije mi dođe da koji put zazviždim - baš sam seljančura
Istina je da se većina njih obuče bez ikakvog osjećaja za kombiniranje, ali ne shvaćam nikako zašto neke ljude te stvari toliko operećuju.
|
da jesi |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
gaap je napisao/la: ›
tko je britni spirs???
|
brankica kopljar |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Jel? A i ti si mi, vidim, duhovita... |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
game
|
wendy je napisao/la: ›
Istina je da se većina njih obuče bez ikakvog osjećaja za kombiniranje, ali ne shvaćam nikako zašto neke ljude te stvari toliko operećuju.
|
mislim da se ipak ovdje ne govori o sponzorušama u granicama stila odjevanja...to je već nešto drugo...
mislim da se taj izraz sponzoruša ili cajkarošica odnosi na njezina životna uvjerenja i stil života....
pa obučem i ja kratku suknju i te već spomenute starke, ali to ne znači da sam cajkarošica...
to ti je mentalni sklop, draga moja...
kamo sreće da se radi o neukusu... |
|
|
|
|
|
|
|