Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
1. The Lord Of The Rings (sva tri filma pod jedan )
2. A.I.
3. 2001 - A Space Odissey
4. Dr. Stangelove
5. The Shining
Jebga, volim Kubricka...
I jebesh Kinga i njegove kritike na Shining, ionako mu je knjiga lošija od filma! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
peaches_lorka
Ukupno postova: 58 Spol: Žensko
|
HM..
1. LJilja zauvjek
2. Vječni sjaj nepobjedivog uma
3. eLEPHANT
4. dANCER IN ihe dark
5. 9 songs |
|
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
peaches_lorka je napisao/la: ›
LJilja zauvjek
|
prestrašno dobar film!!!! |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
1. The Lord Of The Rings (sva tri filma pod jedan )
2. A.I.
3. 2001 - A Space Odissey
4. Dr. Stangelove
5. The Shining
Jebga, volim Kubricka...
I jebesh Kinga i njegove kritike na Shining, ionako mu je knjiga lošija od filma!
|
bah! ai ispred oriđiđi kubricka! spieldberg je dobar zanatlija, al di je to od kubricka..
btw, king je snimio neku miniseriju jer nije bio zadovoljan shiningom.. serija šrot, king ispo seljačina.. |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
swamp
|
euchrid je napisao/la: ›
LJilja zauvjek
|
prestrašno dobar film!!!!
|
prestrašno strašan film.. |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
swamp je napisao/la: ›
bah! ai ispred oriđiđi kubricka! spieldberg je dobar zanatlija, al di je to od kubricka..
|
Ah, deset dana razmišljam koje bih filmove uvrstio u omiljenih 5, a ti sada tako
Tako da to, tehnički, nije top-lista. Moj bed što sam uopće numerirao redove (navika iz BASIC-a ).
A A.I. sam (opet) gledao sinoć. Prekrasan film, a nekako mi je sve drago što ga Kubrick nije (stigao) napraviti. Bio bi to teški mračnjak od filma. A i ovako je (počeo je i Spielberg zamračivati - Minority Report) mrak. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
swamp
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Tako da to, tehnički, nije top-lista. Moj bed što sam uopće numerirao redove (navika iz BASIC-a ).
A A.I. sam (opet) gledao sinoć. Prekrasan film, a nekako mi je sve drago što ga Kubrick nije (stigao) napraviti. Bio bi to teški mračnjak od filma. A i ovako je (počeo je i Spielberg zamračivati - Minority Report) mrak.
|
Haha, A.I. GOTO 5
Meni ga Spieldberg opet previše zasladi.. Počne pucat na patetiku, kao npr. kraj War of the Worlds-a. Od zadnjih 5-6 njegovih filmova mi je još najbolji Catch me if you can, jer mi tu patetika dobro sjela.. |
|
-- Johnny Bravo |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
1. Šesto čulo
2. Klub boraca
3. Oči širom zatvorene
4. Kocka
5. (slobodno se smijte do mile volje... gledam taj film kad god ga htv reprizira, dakle svake godine oko 31. prosinca): Zameo ih vjetar...
A zašto je ovo samo top5?! Sad sam se sjetila još mase dobrih filmova... Dovraga! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
već sam načvrčkala svojih top pet, ali svaki dan bi izbor bio drugačiji...
pade mi na pamet "Skupljači perja". film je zakon.
p.s.
"Ljilja zauvijek" je stvarno super, i "Oči širom zatvorene" i još puno filmova. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
peaches_lorka
|
euchrid je napisao/la: ›
LJilja zauvjek
|
prestrašno dobar film!!!!
|
ne znam jesi gledao "zajedno" od istog redatelja.o onoj maloj komuni u danskoj čini mi se. odličan isto. |
|
|
|
|
|
peaches_lorka
|
i evo jo jednoga neka bude 1.a) Ken park (nasljednik "klinaca) |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
evo ja cu reci svoj najgori film ikad:
1. bully
(od tvoraca kidsa)
najpateticnije govno govnavo ikad preneseno na celuloid, dno dna. |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
swamp
|
A Kids nasljednik Trainspottinga, koji jedini nije bio patronizirajuće "drugs are bad" smeće..
Najgori film ikad: Requiem for a Dream |
|
-- Johnny Bravo |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
e da, requiem for a dream i bully se bore za naslov Najpateticnijeg Smetja Ikad. zestoka borba! |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
1. the exorcist
2. omen
3. b.s. dracula
4. shutter
5. the grudge |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
|
|