Autor |
Poruka |
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Otvorio se pub!
Veni, vidi, vici. |
|
|
|
|
|
koko
Ukupno postova: 215 Spol: Muško
|
o da! bio i ja danas, ok je sređeno, ima dosta prostora... cjenik nisam gledo pa ne znam da li imaju 31 vrstu piva, al eto kava iako je Franck-ova mi je fino sjela...
budem tamo navraćao češće ... |
|
|
|
|
|
jole_33
Ukupno postova: 15 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Isis
|
Imam samo fotku iz vana, al ne zanima nas ono što je vani nego unutra.
Što se tiče cjenika, nemaju tolko piva, al imaju koja 4-5 skupljih piva kao Leffe.
A od jelovnika 3-4 sendviča, al se možda s vremenom jelovnik poveća. |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
kakva ce spika biti vikendom tamo? |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Isis
|
Pojma nemam, još možeš lako naći mjesta jer nije razglašen, čekaj malo da se razglasi pa ćemo vidjeti. |
|
|
|
|
|
Ivan
|
pa ono oce glazba bit neka normalna ili ce picit neki bezlicni house ko u ostatku ne-ruralizirane tvrđe? |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Isis
|
Pa preko dana je radio svirao, nije bio nikakav house, a ne znam kako će biti navečer i hoće li uopće raditi do kasnijih noćnih sati kao OBP. |
|
|
|
|
|
Ivan
|
eh kad bi bar ljudi doslovno shvatili bit pub-a... jevtina cuga za nize staleze i pub-rock |
|
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ivan je napisao/la: ›
eh kad bi bar ljudi doslovno shvatili bit pub-a... jevtina cuga za nize staleze i pub-rock
|
jebiga, kod nas su pubovi fancy mjesta sa skupljom cugom. jedino je amsterdam iznimka. |
|
|
|
|
|
Isis
|
Mi smo jako slabi kad je riječ o pubovima tako da se s time kod nas može natući dosta love i ljudi to koriste. |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...bio sam danas...ambijent je ugodan.... nije bilo gužve......cijena cuge je klasicna....piva ima ok 10 vrsta(cijene se krecu od 12 do 20 kn).....sve u svemu dobro je...... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Ivan
|
i sad jako jako bitno pitanje! ima li piva od pola litre ili drže samo kapi za oči? |
|
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Ivan je napisao/la: ›
i sad jako jako bitno pitanje! ima li piva od pola litre ili drže samo kapi za oči?
|
...ima piva od pola litre....koliko sam vidio ova skuplja piva su u kolicinama od 0,33 l... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
bio danas; onako, ništa posebno... kič rasvjeta, jeftini laminat... sve djeluje nekako pomalo prazno... ne znam što me više razočaralo: plazna na zidu na kojoj se vrti CMC ili otvoreni radio na razglasu - na taj način neće baš stvoriti atmosferu puba... i još k tome glavni sponzor im je ožujsko... iako jako ugodno iznenađenje je pola litre točenog tomislava za 10kn! |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
|
|