Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
Ivan je napisao/la: ›
eh kad bi bar ljudi doslovno shvatili bit pub-a... jevtina cuga za nize staleze i pub-rock
|
jebiga, kod nas su pubovi fancy mjesta sa skupljom cugom. jedino je amsterdam iznimka.
|
amsterdam nije pravi pub. možda bi želio biti al je premal. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
cane je napisao/la: ›
amsterdam nije pravi pub. možda bi želio biti al je premal.
|
nisam znao da je jedna od stvari koje određuju pub i njegova veličina! |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
[/quote]
nisam znao da je jedna od stvari koje određuju pub i njegova veličina!
[/quote]
ALI ŠTO JE PREMALO,PREMALO JE...ne stane ni dvadeset ljudi unutra i zagušljivo je jako jer je premalen prostor...al za kavicu poslije faksa je OK |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
eh kad bi bar ljudi doslovno shvatili bit pub-a... jevtina cuga za nize staleze i pub-rock
|
jebiga, kod nas su pubovi fancy mjesta sa skupljom cugom. jedino je amsterdam iznimka.
|
amsterdam nije pravi pub. možda bi želio biti al je premal.
|
pa ne znam baš da bi Irci ili Englezi takav mali lokal nazvali pub. a bio sam sinoć u swanu. ne kontam odakle im uopće ideja da je to pub? to nije ništa drugo doli neka fancy kavanica. |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa ne znam baš da bi Irci ili Englezi takav mali lokal nazvali pub. a bio sam sinoć u swanu. ne kontam odakle im uopće ideja da je to pub? to nije ništa drugo doli neka fancy kavanica.
|
Ništa ne prodaje prostor fancy kavanice bolje nego 'pub' u nazivu... |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
možda zato što je osječki mentalni sklop malograđanski naštiman?
"ajmo u pub pit kavu"... to čovjeku da priliku da se u istom trenutku osjeća i kao englez i kao talijan. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
"ajmo u pub pit kavu"... to čovjeku da priliku da se u istom trenutku osjeća i kao englez i kao talijan.
|
i kao crnac |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
allein je napisao/la: ›
Ništa ne prodaje prostor fancy kavanice bolje nego 'pub' u nazivu...
|
Ovo si dobro rekao...
Nabrijana ekipa se lozi na pubove jer su culi da se u njima ljudi dobro zabavljaju... pocelo je u ZG prije par godina, a sada doslo i kod nas... samo jedna u nizu prolaznih fancy mambodzarija... nekad su bili bistroi, pa caffe barovi, pa pivnice... sada su to pub-ovi... dovoljno je imati 7 vrsta flasiranih low-level uvoznih piva i odmah se prozoves pubom...
"ajmo u pub pit kavu"... to čovjeku da priliku da se u istom trenutku osjeća i kao englez i kao talijan.
|
I kao supercool osoba koja ide u pubove, mjesta u kojima se supercool osobe provode na supercool nacin koji su vidjeli u reklamama i serijama na TVu...
Uvijek me fasciniralo to kako ljudi kod nas preuzimaju formu radi forme... eh... |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
pa ne znam baš da bi Irci ili Englezi takav mali lokal nazvali pub. a bio sam sinoć u swanu. ne kontam odakle im uopće ideja da je to pub? to nije ništa drugo doli neka fancy kavanica.
|
Imao sam se prilike vozikati po engleskoj provinciji i mogu ti reći da pojam puba i nije ono na što smo mi navikli ovdje. Otprilike, kao i što možeš pojesti Slavonsku pizzu koje nema nigdje na planeti Engleski pub je mala i neugledna seoska birtijica gdje dolaze pijanci piti točeno pivo, ne nužno Guinness ili Kilkenny. Londonski pubovi u kvartovima Soho ili Notting Hill liče na naše, a veličina i uređenost im varira od kvarta u kojem se nalaze, kao i klijentele koja u njih zalazi.
Jel bio netko možda u Irskoj? |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Najbolji pub u kojem sam ja osobno bio mi je KING'S PUB u Kutini...odlicna atmosfera, odlican ambijent, i dobra ponuda...
Šteta što nisam bio navečer vikendom, nego na prijepodnevnoj kavici, no svejedno je bilo jako dobro... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Mislim da je najopremljeniji pub u rvata onaj u Samoboru, kod doma penzića.
Jedini pub koji na istom mjestu nudi preko 100 vrsta piva (marki). Jer što ćeš bolje od crnog velebitskog , nakon pola litre kineskog piva koje nema neke velike sličnosti sa pivom.
Ah da Swan pub, možda da su ga nazvali kako se kaže za birtiju u kojoj je najtraženije piće topla čokolada, jel to Slastičarna ili nešto sl.? |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Jučer sam bio dolje na kavici, prostor je ajde kako tako još i uređen, ali ono što ga definitivno ubija je rasvjeta. Postavljene su neonke, skriveno i upereno prema plafonu, kako bi 'nenametljivo' dale svjetlo. Problem je jedino u boji svjetla - kad smo došli tamo, svjelila su (t-com) purpurna svjetla. Za 10ak minuta je konobar ugasio ta, mislio sam da će ostaviti obična bijela, ali je onda upalio plava svjetla. Totalno koma u inače smeđe-zelenom ambijentu :-s |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
|
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
|
|