Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Večer vina & umjetnosti [srpanj, 2024.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66542
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.06.2024. 16:57 
Naslov:  Večer vina & umjetnosti [srpanj, 2024.]
Od 05.07.2024. 20:00 do 06.07.2024. 19:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Večer vina & umjetnosti - hedonistički spektakl održat će se u predivnom Perivoju Kralja Tomislava u Osijeku, u petak i subotu, 5. i 6. srpnja 2024. godine.

Na temelju sjajnih iskustava s prethodnih događaja, zaključili smo da naša nevjerojatna publika zaslužuje dvodnevno slavlje. Želimo osigurati da svaki ljubitelj vina, umjetnosti i glazbe ima priliku uživati u ovom jedinstvenom iskustvu.

Večer vina & umjetnosti nije samo događaj, već pravo putovanje kroz čaroliju vina, umjetnosti i glazbe. Zamislite kako sunce zalazi, a vi se prepuštate bogatim okusima vrhunskih vina, koja su pažljivo pripremljena od plodova sunca i grožđa naših najboljih vinara. Svaka čaša nosi priču, a svaka kap vodi vas u svijet čistog užitka.

Perivoj Kralja Tomislava bit će transformiran u idealno mjesto za zadovoljiti sva vaša osjetila. U lounge zoni In da Sofa moći ćete se opustiti i upijati atmosferu, dok će vas glazbeni program voditi kroz večer i noć. Na svakom koraku čekaju vas umjetničke instalacije Nikole Fallera, koje će dodatno oplemeniti prostor i stvoriti magičnu atmosferu.

Izložbeni prostori ponudit će vam raznovrsne umjetničke ekspresije, omogućujući vam da istražite i doživite umjetnost na potpuno novi način. Očekuje vas i bogata ponuda vina Slavonije i Podunavlja, koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Odazovite se pozivu Visit Slavonija Baranja, Osječko – baranjske županije uz partnere Grad Osijek i Kreativna agencija Adverta, te zaokružite datume na kalendaru gdje ćemo zajedno akumulirati hrpu dobre volje i rado ju međusobno dijeliti. Pridružite nam se i prepustite se čaroliji vina, umjetnosti i glazbe. Dođite, osjetite i uživajte u svakom trenutku ovog nezaboravnog događaja. Večer vina & umjetnosti čeka na vas da zajedno stvorimo magične uspomene.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: