Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mia Wild nova juniorska rekorderka na 100 metara!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66542
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.06.2024. 8:13 
Naslov:  Mia Wild nova juniorska rekorderka na 100 metara!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U češkom je Brnu održan peteromeč juniorskih reprezentacija Češke, Hrvatske, Mađarske, Poljske i Slovačke. Odlične je rezultate u sastavu naše nacionalne vrste ostvarila članica AK Slavonija-Žito Mia Wild, a ovaj puta se posebno iskazala u utrci na 100 metara, postavivši novi hrvatski rekord u ovoj konkurenciji s vremenom 11,65! Što se plasmana tiče, to joj je bilo dovoljno za osvajanje drugog mjesta. Dosadašnji je rekord držala Vita Penezić (11,71) iz lipnja prošle godine. U svojoj je, pak, najjačoj disciplini, na 100 prepone, Mia opet bila najbrža s rezultatom 13,27.

AK Slavonija-Žito imao je još dvoje predstavnika na ovome natjecanju. David Kurtek je u skoku u vis bio petoplasirani s preskočenih 1,96 metara dok je u skoku s motkom nastupio Rocco Martinović i završio na sedmoj poziciji s visinom 4,30.


Tekst i foto: AK Slavonija-Žito

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: