Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Ljetni hit osmogodišnje Korine "Ljeto je naj, naj"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66542
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.06.2024. 9:14 
Naslov:  [VIDEO] Ljetni hit osmogodišnje Korine "Ljeto je naj, naj"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osmogodišnja Osječanka Korina Ezgeta donosi ljetni hit „Ljeto je naj, naj“ sa svojim glazbenim spotom koji odiše veselim ljetnim ugođajem. Talentirana Korina, članica plesnog kluba Shine, s iskustvom u dramskoj grupi, te vještinama plivanja i ronjenja, pokazala je sve svoje talente u ovom spotu.

Glazbu potpisuje Andreja Gribl (Gribl Music Creations), mentorica klavira iz Glazbene škole Franje Kuhača i Music Art Incubatora. Tekst pjesme napisala je Renata Gribl, koja je uspješno dočarala ljetnu atmosferu, pozivajući na opuštanje i uživanje.

Ivica Murat, poznati osječki glazbenik i producent, svojim aranžmanom, studijskim snimanjem i miksanjem unio je posebnu čaroliju u pjesmu. Za snimanje i montažu ovog predivnog i kvalitetnog spota zaslužan je Matej Čehovski (Studio 55). Ivan Baboselac svojim je fotografijama sa snimanja dodatno dočarao veselje i energiju pjesme.

Spot je sniman u vili Katarini s tri bazena i pogledom na Dunav, zahvaljujući poljoprivrednom gospodarstvu Škobić. Pjesma je uvježbana u Music Art Incubatoru. Cijeli projekt realiziran je zahvaljujući Korininim roditeljima Larisi i Vlatku, te bakama, a posebno baki Jasni koja je brinula o svim detaljima na snimanju. Izdavačka kuća Nota Bene iz Zagreba prepoznala je vrijednost projekta te je spot objavljen na njihovom službenom kanalu.

Glazba: Andreja Gribl / Gribl Music Creations
Tekst: Renata Gribl
Aranžman: Ivica Murat
Video: Matej Čehovski / Studio 55
Fotografija: Ivan Baboselac
Izdavač: Nota Bene Records

Spot pogledajte ovdje.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: