Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grad Osijek objavio natječaj za zakup poslovnih prostora

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67410
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.07.2024. 11:58 
Naslov:  Grad Osijek objavio natječaj za zakup poslovnih prostora
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Grad Osijek objavio je natječaj za zakup poslovnih prostora, njih devet. Prostori se nalaze na Trgu Ante Starčevića, u pothodniku, u Županijskoj, u Hrvatske Republike, po dva u Vukovarskoj, Strossmayerovoj i na Trgu bana J. Jelačića.

Ako se ponuditelj natječe za više poslovnih prostora, za svaki je poslovni prostor potrebno dati odvojenu ponudu u posebnoj omotnici te uplatiti jamčevinu navedenu u tablici bez poreza na dodanu vrijednost.

Pravo podnošenja ponuda sukladno odredbama ove odluke imaju sve fizičke osobe i fizičke osobe – obrtnici ili osobe koje obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost, koji su državljani Republike Hrvatske, kao i državljani država članica Europske unije, te pravne osobe koje su registrirane u Republici Hrvatskoj i/ili državama članicama Europske unije.

Državljani država članice Europske unije ili pravne osobe registrirane u državama članicama Europske unije će u postupanjima i natječajima vezano uz primjenu odredbi ove odluke, priložiti onu dokumentaciju, dokaze, sredstva osiguranja, potvrde, izjave i sl. koji odgovaraju matičnoj državi Europske unije, prevedeno na hrvatski jezik od ovlaštenog sudskog tumača.

Ponuditelji koji sudjeluju na javnom natječaju dužni su uplatiti jamčevinu u eurima (navedenu u tablici) u visini početnog mjesečnog iznosa zakupnine bez poreza na dodanu vrijednost. Jamčevina se uplaćuje u Proračun Grada Osijeka, IBAN: HR5023600001831200002 model HR 68, poziv na broj – 7722-OIB ponuditelja i mora biti uplaćena virmanskim nalogom ili općom uplatnicom (ne kompenzacija).

Otvaranje ponuda bit će održano u četvrtak, 1. kolovoza 2024. u 12:00 sati, u prostoru gradske uprave Grada Osijeka, velika vijećnica, Kuhačeva 9. Na javnom otvaranju pisanih ponuda mogu biti nazočni ponuditelji ili te njihovi ovlašteni predstavnici uz predočenje valjane punomoći (punomoć za fizičke osobe mora biti ovjerena kod javnog bilježnika).

Pravo ponuditelja odnosno njegovog punomoćnika je da odustane od ponude u svako doba prije otvaranja ponuda, a zapisnički će se utvrditi da je isti odustao.

Nepotpune i nepravodobne ponude neće biti razmatrane, a pravodobne i potpune ponude koje ne ispunjavaju sve natječajne uvjete će se smatrati neprihvatljivima.




Foto: Osijek031.com/Arhiv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: