Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Retail parku Gacka otvorena brza punionica za električna vozila

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67122
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.07.2024. 10:31 
Naslov:  U Retail parku Gacka otvorena brza punionica za električna vozila
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prošli tjedan u Retail parku Gacka u Osijeku ostvaren je značajan korak prema zelenijoj budućnosti i održivom transportu. U suradnji s tvrtkom GreenWay u Retail parku Gacka otvorena je brza punionica za električna vozila, a građani grada Osijeka i njihovi gosti dobili su novo mjesto za punjenje svojih električnih vozila.

Kao najvećem operatoru javne mreže punionica u CEE regiji, GreenWay za cilj ima opremanje svih krajeva Hrvatske brzim i ultra brzim punionicama za električna vozila te ističu da im je „posebno zadovoljstvo otvaranje njihove 5. lokacije u Hrvatskoj baš u srcu prelijepog Osijeka na lokaciji Retail parka Gacka“.

Porast broja električnih vozila na prometnicama s očekivanim utrostručenjem do 2025. godine, fokus na smanjenje emisija štetnih plinova te prelazak na čišće oblike energije utječu na otvaranje sve većeg broja e-punionica diljem Europske unije, pa tako i u Hrvatskoj. Osim što je ovom punionicom Retail Park Gacka obogatio svoju ponudu, ušao je i u doba električne mobilnosti te se postavio na kartu održivog prijevoza.

Za korisnike GreenWay mobilne aplikacije te korisnike svih roaming partnera, u Retail parku Gacka omogućeno je brzo punjenje na DC punionici ukupne snage 90kW, a istodobno je moguće puniti dva vozila.

Nije zgorega niti napomenuti da GreenWay ljetna promocija još uvijek aktualna te da novoregistriranim korisnicima omogućuje posebnu cijenu od 0.23 EUR/kWh koja vrijedi na svim GreenWay lokacijama, ali i lokacijama roaming partnera.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: