Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zatvara se križanje Gundulićeve i Radićeve

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 67392
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.08.2024. 9:21 
Naslov:  Zatvara se križanje Gundulićeve i Radićeve
06.08.2024. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Intenzivni investicijski radovi u okviru PROJEKTA OSIJEK 4 odvijaju se prema planu. Završena je rekonstrukcija podzemnih instalacija na križanju Gundulićeve i Županijske ulice. Križanje je, kao što smo prethodno i najavili, pušteno u promet 31.07.2024. Radovi na prometnici u Gundulićevoj ulici, u dijelu od Stepinčeve do Ulice Stjepana Radića biti će završeni do 6. kolovoza 2024., te će cesta na predmetnoj dionici funkcionirati kao slijepi krak do križanja s Radićevom ulicom. Slijedom toga isti dan 06.08.2024, a sukladno odobrenom Elaboratu privremene regulacije prometa, sljedeću fazu radova izvodit će na križanju ulica I. Gundulića i S. Radića.

Ova faza radova predviđa potpuno zatvaranje za promet (osim hitnih i komunalnih službi) križanja Ulice I. Gundulića i S. Radića. Križanje će biti zatvoreno u 9 sati, 6. kolovoza 2024., (utorak). Završetak radova i otvaranje križanja predviđeno je 20.08.2024.

Obilazni promet u navedenom roku odvijat će se obilaznim pravcima;
1. U smjeru istok - zapad: I. Gundulića – K. A. Stepinca – Vukovarska – Ul. H. Republike - Prolaz A. Slavičeka – I. Gundulića (slika 1); ili
I. Gundulića – K. A. Stepinca–Reisnerova – Zrinjevac – I. Gundulića (slika 1)
2. U smjeru zapad - istok: I. Gundulića – Zrinjevac ul. – Reisnerova – K. A. Stepinca – I. Gundulića (slika 2)



- Unaprijed zahvaljujemo sudionicima u prometu na razumijevanju i strpljenju, molimo ih da poštuju postavljene znakove privremene regulacije prometa i ne parkiraju svoja vozila u zoni gradilišta zbog ometanja radova, kažu iz Vodovoda.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: