Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Federico Coppitelli: "Sigurno ovo nije rezultat koji smo htjeli"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67396
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.08.2024. 12:01 
Naslov:  Federico Coppitelli: "Sigurno ovo nije rezultat koji smo htjeli"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nije lako prihvatiti spoznaju da smo izgubili utakmicu u kojoj smo imali potpunu dominaciju, gotovo 30 izravnih udaraca na protivnička vrata, 17 kornera i stalni pritisak. No, jedan nam pogodak nije bio dovoljan barem za bod, a s druge strane pogreške su nas ovaj puta skupo koštale. Šteta, jer na početku ligaškog natjecanja svi smo očekivali pobjedu, i treću u nizu, računajući one dvije prethodne na europskoj sceni. To se ipak nije dogodilo jer smo se toliko puta do sada uvjerili da u nogometu toliko faktora na kraju presuđuje, a često i (ne)sreća. Šef stručnog stožera na kraju nije imao što zamjeriti svojim igračima:

Sigurno ovo nije rezultat koji smo htjeli. Željeli smo ponovno usrećiti naše navijače koji su bili fantastično. Pomalo je teško reći neku zamjerku našim dečkima jer smo dominirali tijekom cijele utakmice. Mislim da smo zaslužili po svemu pobjedu, međutim, ovo je proces u kojem mlada momčad radi i pogreške. Siguran sam da se to neće ponovno dogoditi. To je nogomet.događaju se i ovakve utakmice, rekao je Federico Coppitelli.

Fokusirati se na našu izvedbu
Protivnički vratar je puno toga obranio, mnogi su udarci završili tik uz vratnicu, neki i na gredi, no statistika nikada nije ispred rezultata, a on je ovaj puta negativan. Vjerujemo da će biti puno bolji u sljedećim nastupima, bez obzira što nas čekaju vrlo nezgodni suparnici ovoga tjedna.

U našem radu i ponašanju moramo pronaći ono što možemo popraviti. Ovo je tek prva utakmica u prvenstvu i imamo vremena za bolje stvari. Kao što sam rekao, nitko ne voli gubiti, no u ovom trenutku moramo se pokušati fokusirati na našu izvedbu. Treba uzeti u obzir sve okolnosti, tri utakmice u deset dana i to na samom startu sezone. Znamo što ćemo morati popraviti, opet kažem, smislit ću način da tako bude. Teško mi je kriviti igrače pogotovo jer imaju stalnu želju za pobjedom. Moramo se nastaviti fokusirati na naš put, na ono što ćemo raditi. Znamo da nas čekaju dvije uzastopne utakmice koje su vrlo, vrlo kompleksne, ali smo i ranije znali da neće biti lako. No, mislim da su moji dečki na dobrom putu.


Tekst: NK Osijek
Foto: Osijek031.com/Arhiv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: