Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječanke u finalu kvalifikacija za UEFA Ligu prvakinja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67227
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.09.2024. 9:28 
Naslov:  Osječanke u finalu kvalifikacija za UEFA Ligu prvakinja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na stadionu Gradski vrt odigrane su prve utakmice Grupe 9 kvalifikacija za UEFA Ligu prvakinja. ŽNK Osijek zabilježio je pobjedu protiv Spartak Myjave, te će igrati finalnu utakmicu u subotu, 7. rujna, protiv Peamount Uniteda koji je u prvoj utakmici pobijedio FC Dinamo-BSUPC.

Prvog dana kvalifikacijskog turnira za UEFA Ligu prvakinja, koji se u Osijeku održava od 4. do 7. rujna, odigrane su dvije utakmice.

U prvoj su snage odmjerili FC Dinamo-BSUPC (BLR) i Peamount United (IRL). Susret je završio rezultatom 1-2, odnosno pobjedom Peamount Uniteda. Irkinje su povele utakmicu golom Ellen Dolan u 7. minuti, da bi Anna Sas u 33. minuti izjednačila za FC Dinamo-BSUPC. Utakmicu je odlučio pogodak Kerri Letmon u 96. minuti.

U drugoj su utakmici igrali domaćin, ŽNK Osijek i Spartak Myjava (SVK). Susret je završio rezultatom 2-0, odnosno pobjedom ŽNK Osijek. Oba zgoditka za Osječanke postigla je u drugom poluvremenu Izabela Lojna, i to u razmaku od samo 5 minuta, najprije u 49., a potom u 53. minuti.

U subotu, 7. rujna, s početkom u 11 sati, na Gradskom vrtu igra se utakmica za treće mjesto između FC Dinamo-BSUPC i Spartak Myjava (SVK). Susret počinje u 11 sati. Isti dan, na istom mjestu, u 17 sati, finalnu utakmicu Grupe 9 igraju Peamount United i ŽNK Osijek.


Tekst i foto: ŽNK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: